עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Mr.Angel,

10/100M PCI LAN CARD DRIVER FOR REALTEK 8139D זה מה שרשום לי על הדסקט שקבלתי איתו אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם תחת WINXP אני מנסה להתקין גרסה של הדרייברים בשביל WIN2000 על הXP והוא רושם לי THE DEVICE CANNOT START )CODE 10) יש סיכוי לעזרה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. דרייברים ? AZTECH DSL 600E יש?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …

10. Started by Load,

כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, אני מתגורר בחו"ל, אני נורא אוהב לשמוע גלגל"צ בבית דרך האינטרנט הבעיה שהיא שכנראה החיבור בן השרת של גלגלצ לבית שלנו הוא לא טוב ויש הרבה קיטועים בשידור לעומת זאת מהמשרד שם כנראה רוחב הפס גדול יותר אני שומע גלגלצ מצויין חשבתי לבצע stream מהעבודה אלי הביתה של גלגלצ למישהו יש מושג איך לעשות זאת אולי דרך winamp (מבחינת הבעלים אין בעיה לעשות זאת כי אני הבעלים וכמובן שהכל נעשה לשימוש אישי ולא מסחרי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by dbx22,

התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה. מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף. יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע. זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך? והאם יש עוד איזה דרך? אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה?? ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה "קלה" אני מנסה להתחבר לשרתי IRC וסקייפי מהאוניברסיטה (בן גוריון אם זה עוזר) אבל בגלל שיש פה חסימה (ראוטר, פיירוול פרוקסי, אין לי מושג איזה בדיוק) אני לא יכול להתחבר לשום דבר שהוא לא http (סביר להניח שיש עוד כמה פורטים פתוחים ל-ftp למינהם ואימייל) האם אתם מכירים איזה דרך שבאמצעותה אני אוכל לעקוף את המטרד הנ"ל ? מלבד http-tunnel כי היא נורא איטית (1.5 קילובייט אם אני לא משלם להם) ?

17. יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. היי, כרגע בבית המדובר מורכבים 3 ראוטרים ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 5 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית. ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית. עוד ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת+ עוד 5 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית. במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה. אני רוצה ליצור מצב שבו תהיה רשת אלחוטית אחת בכל הבית, אני לא רוצה פתרון של מגדילי טווח כי אני רוצה להמשיך ולהשתמש ברשת הקווית שיש לי כרגע בבית, ואני לא רואה היגיון בלהשתמש במגדילי טווח כשאני יכול פשוט להשתמש ברשת החוטית ולחבר אליה את הראוטרים. האם פתרון של MESH ייתן לי את מה שאני מבקש? תודה.

19. יש ברשותי ראוטר (siemens sl2-141 ) שממוקם רחוק מהחדר בו אני משתמש ברשת ואני מחפש דרך להגביר את האות. אשמח לקבל המלצות כיצד להגביר את הסיגנל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ScreameR,

אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by זאק,

שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. לדוגמא מחשב נייד שנמצא בבית בזמן אחד, אחר כך נמצא במשרד. גם בבית וגם במשרד יש מחשב שולחני שגם עליו עובדים. המטרה: לסנכרן תיקיות מסויימות כמו Favorites ו-My Documents בין שלושת האתרים הפיזיים הללו כאשר הלאפטופ נניח הוא החולייה המתווכת (או אולי האינטרנט יהיה המדיום המגשר). יש הרבה תוכנות כאלה בשוק. השאלה שלי אם מישהו פה כבר התנסה עם כמה מהן ויכול להמליץ. מחיר התוכנה איננו רלבנטי ;-)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by niro1,

שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by GaTor120,

אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים