רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
במסגרת הצבא עברתי סוג של השתלמות בבסמ"ח בנוגע לכל הניהול רשת. הבנתי את התפעול של כל מערכת הדומיין, אקטיב דיירקטורי, הכנסת מחשבים לדומיין וכו'... הדבר היחידי שלא הבנתי ממש הוא... למה זה טוב? המדריכות שם, מן הסתם, לא ידעו הרבה מעבר לתחום הממוקד אז אני מנסה לשאול אותכם דברים שאנשים העלו ולא קיבלנו אליהם תשובה. מה בעצם נותן לי הדומיין? האם יש תועלת או משמעות אם אני אחליט לפתוח לי דומיין ברשת הביתית? האם אני אהיה מקושר במצב כזה גם לכלל האינטרנט או אהיה מבודד למסגרת הפנימית? תנו לי בבקשה כל מה שאפשר לספר על השימוש והתועלת מהמצב הנ"ל ובהתאמה אולי למצב בצבא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לי לדבר על זה כל עוד לא מוזכר ווארז. בקיצור, כבר חודשיים שהתוכנה פשוט לא זזה לי.לא מוריד יותר מ5 קילובייט לשנייה שזה צריך להגיע ל200 גג. החלפתי גרסאות, פתחתי פורטים, בדקתי וירוסים וזבל אחר, ושום דבר לא עוזר. האם הספק(012)מגביל אותי איכשהו? יש הגדרות כלשהן שאולי פספסתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים אחד עם XP ואחד עם 2000 אני רוצה להכין רשת בינהם. בעיקרון הגדרתי את שני הכרטיסי רשת, בדקתי שיש פינג בינהם ובין הרואטר, הכנתי תקייה משותפת במחשב עם ה XP אבל אני לא מצליח לצרף את התקייה ב "My Network Places" במחשב עם ה 2000. בדקתי ששתיהם באותה קב' עבודה אבל כשאני בוחר את שם קב' העבודה לא מופיע בה כלום. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שעובד באופן מצויין עם האינטרנט בכבלים וגם יוכל לחדור ממ"ד ולשדר באיכות טובה ללא הפרעות/התנתקויות החדר שבו יהיה המודם+הראוטר הוא חדר הצמוד לממ"ד אשמח בה להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי תואם. תודה לעוזרים 8)
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני יציין שעשיתי את הבדיקה ב-Steam כי המהירות שם פשוט נוראית(10KB) בעוד שאחרים מקבלים בכיף 100-200 אם אין קשר בין הפורטים(הרלוונטיים לסטים כמובן..) למהירות אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולגרום לי להשכיל אוקיי עכשיו לדיון כנראה יש טווח פורטים חסומים שה-Steam משתמש בהם, וכמו שציינתי בכותרת, אני לא משתמש כרגע בשום Firewall ואין לי ראוטר(מודם -USB ALE 070) יש משהו לעשות בנידון ? הספקית היא נטויז'ן אם זה חשוב.. http://img174.imageshack.us/img174/8726/sssdsawr6.jpg תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דיברתי היום עם נציג של בזק בין לאומי לגבי חבילת אינטרנט של 1.5 מגה, שהמחיר שלה הוא 39.90 ש"ח. מה אתם אמרים שווה או לא? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ראוטר הם מספקים? והאם הוא טוב ותומך בתקני האבטחה וכל מה שצריך? כי המחיר שלטו דיי נחמד (350 לראוטר + כרטיס רשת usb)
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי HUB והצלחתי להגדיר את המודם הקודם שלי כנתב (ECI B-FOCUS 312+) ועכשיו קיבלתי את זה עקב תקלה ואני נכנס למודם דרך 10.0.0.138 אבל לא מצליח להבין אילו הגדרות אני צריך לשנות שם..... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה, גם אחרי פירמוט והתקנה מחודשת של VISTA. יש ברשותי VISTA ULTIMATE עם כל העדכונים, רשת חוטית בין שני מחשבים (השני XP) ומפרט המחשב שלי מפורט כאן באתר. לאחר זמן מה של גלישה ללא תקלות (אקספלורר, ICQ, EMULE, דואר POP3), לפתע האקספלורר לא קולט שום אתר וכשלוחצים על כניסה לאתר, מקבלים מהר מאוד הודעת שגיאה דומה ל 404 אבל לא (מצורפת תמונה). כלומר, זה לא מגיע לדף אחרי זמן מה ולאחר חיפוש קצר, אלא במהירות. הוא לא מחפש כלום. ברגעי התקלה, EMULE ו ICQ לא מושפעים ממנה (מהירות ההורדה נשארת אותו דבר, ואני יכול לשלוח ולקבל הודעות ב ICQ), אבל לתקלה מצטרף הדואר. אין אפשרות לשלוח ולקבל דואר דרך OE וגם לא דרך תוכנה כמו POPTRAY שאמורה לבדוק דואר. מאוד מו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה כמו שכתבתי בכותרת אני מחובר לאינטרנט זהב+HOT יש לי בעייה של פינג מאוד לא יציב שנע בין 0-2000 (שנייה אחת הוא נמוך.. 20,30 ושנייה אחרת פתאום 1500..) לא ניתן לשחק משחקי רשת בצורה הזו! או שיש לי לאגים כבדים או שאני פשוט מועף מהסרבר.. נסיתי לעקוב אחרי פס האינטרנט לראות אולי איזו תוכנה מפריעה אבל לא מצאתי כלום... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש משהו שאני יכול לעשות (תוכנתית... להחליף ספקית זה רק אם אין ברירה) וגם הייתי רוצה לדעת האם עוד מישו נמצא בבעיה דומה.. אגב החיבור הוא 1.5MB ועוד משהו.. אני גם די מוגבל לסרברים מהארץ כי סרברים מחול יש לי פינג של 150+ ואז אני אוטומטית מועף מהסרבר.. האם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני תומך טכני בכיר בחברת אינטרנט של אציין את שמה בחודשים האחרונים אני פשוט כל כך רוצה להוציא החוצה את מה שיש לי בבטן ונראה לי שזה המקום הנכון לעשות את זה... ספקיות האינטרנט בישראל (כולם!) כן חוסמות peer 2 peer מבלי הסכמה שלנו הלקוחות וטוענות שזה עומס על השרתים בחו"ל! לכל "ילדי הכאפות" שחושבים שהם חוסמים פורטים - הנה הסבר קצר על איך חוסמים את זה באמת (זה ממש לא מבוסס על פורטים!): החסימה מתבצעת על ידי פיירוולים ונתבים "מתוחכמים" בטכנלוגיה שנקראת Deep packet inspection מי שמעניין אותו יותר מבחינה טכנית יכול לקרוא כאן מה זה בדיוק : http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_packet_inspection כאשר אתם שולחים מידע באינטרנט הוא מחולק ל "חבילות" (פאקטות) עם כתובת מוען - נמען וכו' - ישנו א…
-
- 31 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-