רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב SMART BOX בשידור אלחוטי של G+N אני במרחק קרוב ממנו(מטר וחצי) ומקבל קליטה מלאה(5 גלים) עם כרטיס רשת USB בתקן G אבל כשאני נכנס לממשק של הנתב אני כל הזמן רואה שמהירות השידור צונחת לקצב של 11Mb(מהירות של תקן B), בעוד שאצל מחשב אחד בבית הקצב הוא 54Mb כמעט יציב לחלוטין עם כרטיס רשת מאוד בסיסי. האם ישנן איזשהן הגדרות שאני צריך לשנות בכרטיס הרשת שלי על מנת שיפעל טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל עזרה בנושא Repeater. קראתי את ההסבר בלינק הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ברשותי נתב: LinkSys WRT54GL בעקבות אילוצים מסויימים הנתב ממוקם בקומת הכניסה, ובמספר נקודות בקומות מעל הסיגנל ממש חלש/לא קיים. אני מעוניין לרכוש נתב נוסף אשר ישמש כ- AP בקומות העליונות, הבנתי שכדי ליישם פתרון של Repeater צריכה להיות תמיכה בתכונת WDS. האם רק הנתב הנוסף שאני רוכש צריך את תכונה זו או גם הנתב הקיים ? (LinkSys WRT54GL) האם הנתב שאני רוכש כעת צריך/מומלץ להיות מאותו היצרן שיש לי כיום ? (LinkSys) אשמח להמלצה לנתב אשר ישמש כ- AP בתצורת Repeater. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387 באמת מתקרב לטווחי הקליטה שמצוינים לגביו: עד 100 מטר בבית עד 300 מטר מחוץ לבית ? למנוסים איתו,מעשית מאיזה מרחק אפשר לקלוט איתו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-