רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני מעוניין להכין cantenna לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html עכשיו אני רוצה לקנות מאיביי את PIGTAIL ושאר החלקים. אבל אני לא בטוח אם הם עם החיבור הנכון. יש את הPIGTAIL האלה: http://www.ebay.com/itm/300562738419?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/180969833701?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/290809437853?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ויש את זה 3 מטר! באותו מחיר! אומנם לא כתוב עליו שהוא PIGTAIL, אבל נראה לי שהוא אותו כבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-WiFi-Wi-Fi-Router-New-/330809383358? השאלה הא…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת. אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במכשיר שמשמש כאנטנת Wifi. אני אחבר למכשיר כבל רשת, ואקלוט ממנו. נניח יש לי בבית 2 קומות, יש לי כבל רשת לחדר אחד, והראוטר נמצא בקומה הראשונה.. אני רוצה לחבר לאחד הכבלים שמגיע לקומה השנייה מקלט Wifi כלשהו שיהיה אפשר להתחבר אליו. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני טס לגור בניו יורק ואני מעוניין בקצת מידע על איך הדברים שם עובדים בנוגע לספקיות איטרנט אז יש לי כמה שאלות 1: האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? 2: מה מהירות האינטרנט המקסימלית בארצות הברית? 3: איזה ספקיות נחשבות לאמינות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם אפשר לינק, כמובן אם זה מותר אז מצויין :] תודה רבה, לכל מי שעוזר :}}}
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-