רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה. מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G. אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולכם, כפי שקראתם בכותרת, מהיום עדכונים מהאתר ומהבלוג של NetCHEIF מופיעים גם ב-Twitter תחת הכינוי NetCHEIF. היכנסו ל- http://twitter.com/NetCHEIF (או מהטלפון הסלולרי http://m.twitter.com/NetCHEIF), וכל העדכונים מהאתר והבלוג יופיעו לפניכם. תודה. CHEIF
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית נתב של לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הגנרית הרגילה שהגיע איתו. לנתב הזה מחוברים 3 מחשבים. עכשיו לעניין, יש לי אח שמוריד כל היום באימיול\טורנט וכך חונק לנו את הגישה לאינטרנט, לי ולאמא שלי. רציתי לדעת אם יש דרך בנתב (QOS?) להגביל מהירות, ממש להגביל את רוחב העלאה ורוחב ההורדה ל IP מסויים בתוך ה LAN כך שהוא יגלוש אך בהגבלים מסויימים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ראוטר הם מספקים? והאם הוא טוב ותומך בתקני האבטחה וכל מה שצריך? כי המחיר שלטו דיי נחמד (350 לראוטר + כרטיס רשת usb)
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם הנני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט(הוטבוקס) שלא מצליחה לכסוותאת כל הבית. החלטתי לחבר החדרים בהם הקליטה חלשה באמצעות מתאמי הום פלאג.כעת זקוק להמלצות על AP .לא חייב משהו חזק מאוד אלא לכל חדר שיהיה אחד(אפשרי?).היות ואני לא בקיא בתחום רצוי משהו מסוג פplug&play או מאוד פשוט להגדרה תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך. החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית. בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם. פשוט הפסיק לגלוש. יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני. האם למישהו יש הצעה מה הבעיה? האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מצורף צילום של הלוג. מה קורה פה ? המחשב אמור להיות נקי מוירוסים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-