רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח [שזה מה שתכננתי להוציא על הלינקסיס] מה אני יכול להביא? שיהיה איכותי טוב וחזק...ראוטר אלחוטי אני צריך
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבים שלי בבית יש לי שני ניידים עם WIN7 גולשים באלחוטי משניהם אני יכול לגשת לקבצים לקרוא ולכתוב אבל ממחשב אחד אני רואה את הכונן שמשותף במחשב השני אבל לא כל הקבצים מופיעים ז"ת אם יש בתקייה 30 קבצים אז רק 20 מופיעים מישהו יודע למה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, http://www.ebay.com/itm/1W-Alfa-AWUS036H-USB-WiFi-Wireless-b-g-Adapter-1000mW-802-11b-g-/171148839944?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27d9440c08&autorefresh=true http://dx.com/p/alfa-1000mw-802-11b-g-54mbps-wi-fi-wireless-network-adapter-black-silver-112006 נראה בתמונה של DX.COM : נראה קופסה לא מקורית כמו של אלפא ב EBAY , אבל אני לא בטוח מי של מי מקורי ... אבל ב DX.COM אני מקבל 2 אנטנות + סטאנד ובשני רק אנטנה אחת , וזה בערך אותו מחיר עם מכרז , מה כדאי ? מה מקורי ?אני חייב את העזרה שלכם חברים , אני נטול עצות ... תודה ענקית וערב טוב .
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
IVORY טוענים שלא. יש לי 10 מגה אינטרנט (בעבודה :-) ) וראוטר TPLINK , כאשר אני מנסה בלעדיו אני מוריד ב1000 מעלה ב140 כאשר אני מנסה איתו - אני מוריד ב500 מעלה ב140 (ביום טוב). IVORY מתעקשים שזה לא הראוטר והם לא יודעים מה זה......... מה עושים? אולי אני אמצא ראוטר אחר ואבדוק איתו.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי. כמו הכותר, אני מחפש מתאם אלחוטי לאינטרנט למחשב נייח ומתאם נוסף לטלוויזיה (תומכת). המחשב - לוח אם מסוג: asus p7h55-m lx קישור ללוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/ הטלוויזיה תומכת באלחוט (צריך משהו בחיבור USB). תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. המלצות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בדירה תשתית בקירות להעברת חוטי תקשורת/אודיו. כרגע מועברים שם כבלי אודיו לרמקולים בלבד. אני רוצה להעביר באחד מהצינורות כבל רשת, שיעבור מהמחשב בחדר לטלויזיה בסלון, ויחובר לסטרימר. הבעיות: 1. אין לי את הכלי שמלביש ראש על כבלים חשופים 2. אני לא יודע בדיוק מה אורך החוט בקיר (אין לי מושג איפה הוא עובר) אז הכי טוב זה יהיה גלגלת עם חוט רציף ארוך (מסוכך) - אין לי. 3. נראה לי די פשוט להעביר את הכבל החדש בתוך הצינור הקיים (צריך רק לקשור בין החוט החדש לישן, ולמשוך) - אבל אף פעם לא עשיתי דבר כזה, ואני מפחד שהחוט יקרע באמצע - לא רוצה לבדוק את העצבים של הבעל בית... בקיצר - אם מישהו כאן טכנאי רשת ויש לו את כל החומרים+כלים ורוצה לבוא לעזור לי עם העניין הזה (תמורת תשלום כמובן), שיצור…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מוצרים שאני רוצה להבין בצורה הכי מדוייקת את אופן פעולתם. ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מאתרים שונים בחו"ל אבל לא הצלחתי ממש להבין. אשמח לקבל הסבר מפורט או קישור לאיזה אתר בעברית שיש שם הסבר מפורט. NETWORK ISOLATOR ADAM-6501 ETHERNET COMMUNICATION CONTROLLER ADAM-6060 6-CHANNEL RELAY OUTPUT תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פשוט עכשיו יש את כל המבצעים האלה בכל מיני חברות וזה נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-