עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://en.comfast.com.cn/product/SmartRepeater/item-203.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/COMFAST-Dual-Band-Wifi-Repeater-750Mbps-802-11AC-2-4G-5-8G-wifi-Router-Wi-fi/32591895722.html?spm=2114.30010308.3.11.oplViV&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_9985_10033_507_10032_10020_10017_10021_10022_10009_10008_10018_10019_101,searchweb201603_2&btsid=22dd064c-3d18-42c8-a881-318420f5f101DUA BAND2.4-5.8GHZהאם תהיה בעיה להכניס אותו בגלל ה 5.8GHZ?מבדיקת השקע שאני הולך לחבר אותו ה5HZ נקלטת טוב באזור הזה מהראוטר מאשר ה 2.4 ( בדיקה ע"י מכשיר סלולרי תומך) והמהירות שמתקבלת באזור הזה גבוהה ב 5GHZ מהראוטר מאשר ה 2.4. והולך לחבר אליו מחשב בסלון בחיבור קווי בנוסף…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by masmddr,

שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Runny,

כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by sharon515,

שלום מה דעתכם על הכתבה הבאה ? האם נראה לכם שגם בארץ זה יהיה ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557858&sid=127 תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?

7. Started by avi15,

יש לי VISTA ULTIMATE, ןאני לא מצליח להתחבר להאינרנט! אני מחובר באינטרנט זהב, מודם ALCATEL HOME SPEED TOUCH שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC העתקתי את המאפינים של חיבור הLocal Area Connection מXP שאני משתמש בו שהם: Internet protocol (TCP/IP) -> IP address: 10.200.1.1 subnet mask: 255.0.0.0 והשרת DNS ריק הבעיה היא שהחיבור בויסטה במצב של Limited ושאני מנסה להתחבר דרך החיגן 015 זה לא עובד מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Cheif,

שני מיזמי הכבילה האלטרנטיביים, ה-HomeGrid Forum וה-HomePNA Alliance, הודיעו בשבוע שעבר על איחוד כוחות ומיזוג הפעילות שלהם לארגון אחד. למה זה חשוב ולמה זה צריך דווקא לעניין אותנו בישראל? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3798

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני רוצה נגיד לגלוש באינטרנט ולהוריד קבצים מהטורנט אני לא יכול לעשות את זה ביחד וגם יש פעמים שאני נכנס לדפדפן בזמן שאני מוריד אז או שהוא רושם לי שה"לא ניתן להציג את דף זה" וזה עוד מתי שהאינטרנט מחובר וגם יש פעמים שלוקח למחשב זמן לטעון דפים בדפדפן,מה אתם מציעים לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

האם חיבורי הhalf-open מוגבלים בווינדוס 7? אם כן איך מאפשרים עוד חיבורים (כמו שלXP היה PATCH) יש לי בעיה בפורטים.. בבוקר הכל טוב אבל בשעה מסויימת בערב זה אומר לי שהפורטים נסגרים ואני הופך לnot connectable, בבוקר כשאני בודק שוב הכל טוב... הספק 014 ואני לא מבין את זה... יכול להיות הראוטר צריך ריסט? כי גם לפעמים בשעות הטובות אני פותח פורט בראוטר מכניס לתוכנה בודק והיא אומרת שהפורט סגור...

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by אמתי,

סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי

15. Started by moris,

היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  17. מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  18. רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by xladead,

רקע: כבר כשנה עובדת רשת ביתית בסדר גמור.. 3 מחשבים (WIN2K installed on all ) מחוברים ברשת דרך SWITCH של חברת Edimax מודל ES-3108P(G) 8-Port Fast Ethernet Switch - מחשב אחד - Inet pc - פנטיום 4..לוח אם של אביט.. אינו משמש כסרבר בלבד NIC#1 - מחובר למודם כבלים motorolla של חברת ערוצי זהב.. מתחבר דרך vpn connection "dialup" 012net internet connection sharing - Enabled Obtain IP & Dns Automatically NIC#2 - מחובר ל SWITCH --> properties: ip address: 192.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 שני המחשבים האחרים: NIC settings Obtain IP & Dns Automatically שוב... כבר יותר משנה שהכל פועל בסדר גמור... כל המחשבים מעודכנים לחלוטין ועברו סריקות ווירוסים.. הם נקיים... גם …

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

קראתי פה לפני מס' ימים שהיו בעיות בגישות לאתרים... גם לי קרה שהכנסתי כתובת וישר הוצגה שגיאה ואחרי מספר רב של REFRESHים האתר עלה.. מה שכן בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם המסנג'ר.. הוא מאבד את החיבור הרבה פעמים ומציג את השגיאה: 80072eff אני היחידי?

21. לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by mzlbat,

היי בקיצור יש לי ממיר לוויני( דרים בוקס ) וזה בא עם מערכת לינוקס ויש אפשרות להתקין עליו דברים , אבל קודם רציתי לחבר אותו לכרטיס הרשת שלי שבמחשב דרך כבל מצולב ( יש לו כניסת רשת ,הכוונה גם לממיר) אבל איך אני אדע מה כתובת הIP שלו ....... אם מישהו יודע איזה פקודות PING למינהם שיזהו לי דבר אחר שמחובר לכרטיס הרשת אני ישמח לקבל אותן

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by Cfir15,

האם יש איזה דרך לנעול או לחסום את הדפדפן, זאת אומרת שהאינטרנט עדיין יהיה מחובר אבל לא יהיה ניתן לגלוש בדפדפנים, לגלוש באינטרנט. אין איזה דרך או תוכנה שעושה את זה? למה אח שלי כל הזמן על המחשב ועושה בו שטויות ואני רוצה איך שהוא לנעול את הדפדפנים שלא יוכל להכנס לאינטרנט אבל שהאינטרנט יהיה עדיין מחובר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים