רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי שתי מודמים הראשון הוא מודם USB ALE 150 של בזק בינלאומי והשני הוא אלקטל השחור (speed tuch home ) את שניהם לא הצלחתי לחבר לאינטרנט בויסה למודם ה USB אין עדיין קובץ התקנה לויסה (חיבור באתר בזק בינלאומי לא העלה דבר והדרייבר של XP לא עובד) במדום אלקטל הבעיה קצת יותר מסובכת לא מצאתי דרייבר מתאים לכרטיס הרשת שלי שיושב על לוח Gigabyte GA-K8NF-9 יש לציין ששאר הרכיבים (כרטיס קול, USB וכו' ) הותקנו בהצלחה האם יש פתרון
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מדובר ברשת של כשמונה מחשבים, אשר יום בהיר אחד לא מוכנה להראות את רשימת המחשבים הנמצאים יחד באותה קבוצת עבודה. גישה ישירה למחשב דרך \\שם מחשב עובדת ככה שפיזית אין בעייה ברשת, אבל כשרוצים לראות את רשימת המחשבים המחוברים דרך הוינדוס מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת כי אין גישה לקבוצת העבודה. אשמח לכל כיוון.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
גם אם עושים איפי קבוע אין תגובה ל ROUTER עשיתי איפוס ניסתי לסגור את ה DHCP ולהחזיר אין שום דבר ראוטר נדפק :X
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי NOKIA E71 ואני רוצה לגלוש באלחוטי ... איזה חסימה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחובר ל 012 בכבלים, עד לא מזמן הייתי מחובר ב L2TP עם נתב של לינקסיס בגרסא הרגילה. לאחרונה עברתי לחיבור קבוע ב MPLS. לפני שהעבירו אותי לחיבור קבוע, שיקחתי BF-2 והכל עבד סבבה, חוץ מזה שהפינגים היו "פושרים". עם המעבר ל MPLS הפינגים השתפרו אך פתאום החלה בעיה של ניתוקים מהשרת: "Connection lost" בתדירות גבוהה מאד. זה יכול לקרות אחת ל 2 דקות ויכול להיות 1 ל 5 דקות, ולפעמים אפילו פחות. כמובן שאני נזרק משרת המשחק בגלל זה. עשיתי מס' בדיקות, ובסוף הסתבר שזה החיבור MPLS, כי בחיבור VPN זה עובד בלי ניתוקים. עכשיו השאלה היא, איך זה יכול לקרות ? מישהו כאן מחובר ל 012 בכבלים ב MPLS והייתה לו בעיה כזאת ? חוץ מזה כל הגלישה באינטרנט וההורדות נראה תקין לחלוטין. אני אנסה ליצור קשר מחר עם 0…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון שאני מוריד בהורדה ישירה המהירות מגיע בקושי ל-10 kb/s למרות שבדרך כלל זה מגיע ל-120 kb/s עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רשת שמכילה מחשב נייח אחד ללא חיבור אלחוטי (יחסית ישן פנטיום 4 1.5G) ומחשב נייד ThinkPad T60p שמכיל כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG (Cisco Compatible Extensions v4) המרחק המקסימלי בתוך הבית הוא כ 15 מטר. החיבור לאינטרנט הוא בעזרת מודם כבלים של HOT (יתכן ובעתיד אעבור ל ADSL). החיבור צמוד למחשב הנייח שנמצא בתוך ממ"ד. אני רוצה להקים רשת ביניהם ולאפשר שיתוף וגלישה מכל אחד מהמחשבים. אני מתלבט לגבי בחירת הראוטר וצורת יצירת הרשת. איך למנוע הפרעה של קירות הממ"ד וכו איך כדאי לי להקים את הרשת? תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
*please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסוייץ טוב בסדר גודל מחיר של עד 200 שקל. ראיתי בנתיים שניים אחד של BENQ והשני של EDIMAX שניהם 10/100 8 PORTS איך הם?, האם לא תיהיה לי מעיה לחבר אל האלקטל(510 משודרג) שלי כמו שאני עושה בנתיים עם ההאב שיש לי? אם יש משהו יותר טוב משני אלו במחיר סביר אקבל המלצות נוספות...
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן מברק לבזק בין לאומי השאלה הראשונה האם הם חברה טובה בזק בין לאומי? שאלה שנייה האם אני צריך להגדיר את הראוטר שלי (ROTAL RTA 1025?) ומהם ההגדרות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! לאחרונה התקנתי את TOMATO על הלינקסיס שלי בגלל שעברתי לחיבור בכבלים. הכל עבד בסדר עד ששמתי לב שכל כמה זמן פתאום אין אפשרות להעלות שום אתר אינטרנט, או לחלופין, האתר עולה באופן איטי קיצוני מאוד. יש לציין שהחיבור לאינטרנט עדיין חי, וכשאני מנסה לדוגמא להוריד קובץ מהאינטרנט הוא יורד במהירות מקסימלית. רק כאשר באופן יזום אני מנתק ומחבר שוב את הקישור לאינטרנט הבעיה נפתרת עד ששוב היא מתרחשת. יש לציין שגם אחרי שאני סוגר ביטורנט/אימיול הבעיה עדיין ישנה. מישהו שמע / מכיר את התופעה הנ"ל ויכול להאיר את דרכי לפיתרון? תודה מראש! מתן.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 10 מגה ו2 מחשבים מחוברים ברשת. על הראשון אני משחק אונליין והשני סתם לגלישה. אבל לפעמים יש לי לאגים כשמישהו משתמש בו, אבל לא תמיד (וכן, וזה 100% בגלל זה, כי כשאני מנתק את המחשב השני מהרשת הלאג מייד מפסיק). מישהו יודע איך אפשר להגביל את המחשב השני, ככה שעדיין יהיה אפשר להשתמש בו, אבל שהוא לא יפריע לי לשחק?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-