רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
סלקום חיברו אותי לסיב שלהם למהירות 600 מגה, החליפו לי ראוטר ומאז האינטרנט בבית ממש גרוע, וויפיי פיי לא מצליח לקלוט מחוץ לחדר ( מרחק של 6 מטר) טלוויזיה נתקעת לפעמים. בבדיקת מהירות כל מחשב נותן לי מהירות שונה, מחשב נייח מודם שתומך עד גיגה מגיע גג למהירות של 270 מגה, אותו המודם במחשב הנייד מגיע ל40 מגה כאשר הוא מחובר לכבל רשת מחשב אחר אני מקבל 80 מגה . סלקום מבחינתם אומרים שהכל תקין, אצלי הכבלים בקירות הם cat5 האם אני צריך להחליף אותם לcat5e?. כשהיה לי אינטרנט רגיל 40 מגה הייתי מקבל 38 מגה בכל הבית בכל המכשירים כולל וויפיי, מישהו יכול לתת לי פיתרון? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם הוא הראווטר החזק כיום בשוק הישראלי מבחינת החומרה? (ביחס ל DIR655 למשל)? האם קיים חזק ממנו? החשיבות אצלי היא בחיבור L2TP של 16 מגה אשר מחייב חומרה רצינית..
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תוכנה מסוימת (מאיה) מבקשת ממני כתובת Ethernet בשביל להפעיל אותה. לפי מה שהבנתי מפורומים בחו"ל אני חייב Ethernet card בשביל שתהיה לי כתובת, כי הכתובת שלי עכשיו היא 00000000.... יש לי כמה שאלות: 1-מה הוא עושה בשביל להביא לי כתובת ?Ethernet 2-האם זה הרכיב (לדוגמה) http://www.maplin.co.uk/images/Full/34809i0.jpg 3-יכל להיות שיש לי אחד מובנה בלוח ?(IS7-E ABIT) 4-אם כן, למה הוא לא פועל? יש עוד משהו שאני צריך לדעת על הרכיב הזה?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בסלון עם אינטרנט אלחוטי, אני רוצה להשתמש בכבלים של הוט/יס להעברת אינטרנט לממ"ד, הכבלים לא בשימוש. כלומר להמיר מחיבור רשת, לחיבור קואקס ובממ"ד לעשות הפוך. ראיתי שמשתמשים במתאמי מוקה, אבל לדעתי זה למצב הפוך, לא? של העברת אינטרנט שמגיע מכבל קןאקס לכבל רשת, זה יכול לעשות גם פעולה הפוכה כלומר לקבל אינטרנט מחיבור רשת? אם מה שאני צריך זה מתאם deca, איפה אפשר למצוא כזה בארץ עם ספק לרשת חשמל הישראלית ולא אמריקאית?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר ברשת של כשמונה מחשבים, אשר יום בהיר אחד לא מוכנה להראות את רשימת המחשבים הנמצאים יחד באותה קבוצת עבודה. גישה ישירה למחשב דרך \\שם מחשב עובדת ככה שפיזית אין בעייה ברשת, אבל כשרוצים לראות את רשימת המחשבים המחוברים דרך הוינדוס מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת כי אין גישה לקבוצת העבודה. אשמח לכל כיוון.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מטרידה, הורדתי מהאינטרנט קובץ מסויים אך לאחר זמן מה התברר לי שהקובץ שאותו הורדתי מיותר לחלוטין מבחינתי. עכשיו אני מעוניין להעלות אותו בחזרה אך לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, לא מזמן החלטתי לשרדג את רוחב הפס שלי ל10M, ולכן החלטתי לשרדג גם הראוטר שלי לתקן N התקציב שלי הוא כ250 שקל לראוטר, אשמח אם תביעו חוות דעת על הראוטרים ששקלתי לקנות, ואם יש ראוטרים יותר טובים שאתם מציעים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762733 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכמו גם ארכוש את כרטיס הרשת הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767086
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
רקע: כבר כשנה עובדת רשת ביתית בסדר גמור.. 3 מחשבים (WIN2K installed on all ) מחוברים ברשת דרך SWITCH של חברת Edimax מודל ES-3108P(G) 8-Port Fast Ethernet Switch - מחשב אחד - Inet pc - פנטיום 4..לוח אם של אביט.. אינו משמש כסרבר בלבד NIC#1 - מחובר למודם כבלים motorolla של חברת ערוצי זהב.. מתחבר דרך vpn connection "dialup" 012net internet connection sharing - Enabled Obtain IP & Dns Automatically NIC#2 - מחובר ל SWITCH --> properties: ip address: 192.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 שני המחשבים האחרים: NIC settings Obtain IP & Dns Automatically שוב... כבר יותר משנה שהכל פועל בסדר גמור... כל המחשבים מעודכנים לחלוטין ועברו סריקות ווירוסים.. הם נקיים... גם …
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושה ה LOWER MAC ומה ה UPPER MAC?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי בבית וחיברתי את כל המחשבים בבית לנתב (אגב הנתב הוא גם מודם ) הגדרתי דרך המחשב שלי לחיצה ימנית>מאפיינים>שם המחשב>מזהה רשת את קבוצת העבודה וכך עשיתי לכולם קבוצת עבודה אחת לאחר מכן קבעתי שם לכל מחשב בדקתי בהגדרות של כרטיס הרשת שאני מקבל כתובת IP ושירות DNS באופן אוטומטי עשיתי הפעלה מחדש לכל המחשבים (מערכת הפעלה אקס פי פרופשונל) עכשיו כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי הצג מחשבים בקבוצת העבודה אני לא רואה כלום ביטלתי גם את הפיירוול של וינדווס וגם את אותם תוצאות עשיתי הגדרה למחשבים דרך הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה (שמופיע בחלון של חיבורי רשת מצד ימין) וניסיתי שם בכל מיני דרכים אם זה בהגדרה שהמחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט וכו' אבל ללא שום תוצאות חיוביו…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-