רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
1)עברתי דירה וקניתי מחשב נוסף אז אני צריך ראוטר (אני לא מבין גדול בראוטרים) אני צריך ראוטר שמתאים ל2 קומות. הראוטר עצמו יהיה בממ"ד 2)האם זה אפשרי לנתק מחשב אחד והמחשב השני עם הראוטר יקבל את כל רוחב הפס?? 3)שמעתי בIVORY על רשת על חשמל יכול להיות שזה הפתרון בשבילי??[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 13:54:24 הקפצהנוו תענו לי זה דחוף!! עריכה:לא שמתי לב לחוק ההקפצה אני חדש כאן..
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הראוטר שלי פתוח לכל אחד שמנסה להתחבר אליו. איך אני שם עליו קוד?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה פרטים, אני גולש ברשת שהיא לא מאובטחת (כן, אני יודע, דבילי אבל זאת שכירות והאינטרנט לא בשלטתי), דרך Range Extender של TP LINK, ואני מניח שהראוטר הוא גם של TP LINK, ברגע שאני מפעיל את התוכנה המהירות בין הראוטר לRange Extender נופלת לכמעט אפסית, אפילו החיבור לאינטרנט של הראוטר משתבש. יש דרך לפתור את הבעיה מרחוק?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נתב חדש והוא עובד והכול טוב איתו.. אבל כשאני מתחבר דרך הנייד הוא רושם לי " WINDOWS לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותך לרשת".. מופיע הסמל שהוא מנסה להתחבר ולוודא חוקיות כל הזמן.. ומה שמוזר פה שהמפתח שהזנתי נכון ואני כן יכול לגלוש עם הנייד למרות שאין אימות, אבל המחשב מקפיץ הודעה כל 5 דקות בערך האימות נכשל ואז אני צריך לתחבר שוב.. משהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, התקנתי בדירה חיווט לרשת ביתית קוית עם נקודות בכל חדרי המגורים והעבודה הפוטנציאליים. אני מתכנן לקנות סוויץ' שיהיה בארון התקשורת ואת הראוטר לשים באחד החדרים כדי לתת גיבוי עם רשת אלחוטית ליתר המכשירים. האם אוכל לשים את הראוטר בסלון (טכנאי בזק יצטרך להגדיר את הסלון כנקודת החיבור לטלפון. כרגע זה בממ"ד), לחבר את הראוטר לשקע הרשת בקיר ואת הסוויץ' בארון התקשורת כך שיקבל ממנו את הטלפון ויפיץ ליתר החדרים וגם לחבר לראוטר עצמו (vtech של בזק) את יתר החיבורים של הסלון בחיבור קוי: טלויזיה, ממיר יס, סטרימר או קונסולה?. הרי יש לו לראוטר עוד יציאות קויות.. [ד"א זה הסוויץ' המיועד: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930540 אם יש המלצה אחרת אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-