רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שנים משתמש רק ב-PPTP עם מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME בחיבור VPN. הוא עבד בעיקר במוד ל-PRO ושימש כראוטר (+פיירוואל), ובזמן האחרון שהתחלתי לחרוש על הרוחב פס (לדוגמא 3-5 טורנטים חזקים ומהירות מקסימלית), אז הוא היה עושה לעצמו ריסט (משנה את הנורת POWER לאדום ומדליק את עצמו מחדש), לזכותו יאמר שתוך בערך חצי דקה הוא כבר היה מחייג אוטומטית חזרה לאינטרנט והניתוק כמעט ולא היה מורגש, אבל שזה קורה פעם בחצי שעה - שעה (ביום כבד של הורדות) אז זה הופך לבעיה ממש מעצבנת. בבזק כמובן שאמרו לי שאין מצב שאני אקבל מודם כזה אבל הציעו לי מודם אחר (בי פוקוס) בחינם. בכל מקרה כל הנציגים המליצו לי לעבור ל-PPPOE עוד באלקטל לנסות לסחוט ממנו את המקסימום (האמת שזה מה שהוצע לי גם פה וגם בתפוז). אז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין את סוג ומהירות החיבור שלי: בזק + 012 קווי זהב 1.5Mb/150Kb רשת אלחוטית באמצעות נתב מסוג +B-FOCuS 352 חשוב לי לציין כי הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לרשת, גם זה המחובר באמצעות כרטיס רשת וגם זה המחובר בצורה אלחוטית. הבעיה מתרחשת כאשר אני מחכה לטעינת דף באתר כלשהו. טעינת הדף מתארכת באופן בלתי נסבל הרבה מעבר לזמן טעינה רגיל. התופעה מתרחשת במגוון רחב של אתרים ולא ניתן לשייך את הבעיה לאתר ספציפי. דוגמאות לאתרים בהם מתרחשת הבעיה: כל משפחת אתרי גוגל, HWzone וכו'. ברוב המקרים, כאשר אני מבצע טעינה נוספת מחדש (ע"י Refresh או לחיצה נוספת על לינק רצוי) הדף כן מחליט לעלות. הדבר הפך למטרד מכיוון שבמקום שהדף הרצוי יטען ויעלה בפעם הראשונה בה ביקשתי, אני צריך "לה…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שאלה 1: בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'. מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש. שאלה 2: נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי Nintendo DS Lite, וכשאני מנסה להתחיל התקשרות WI-FI זה דורש את מספר הWEP של הרוטר שלי... איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שתי שאלות. יש לי בעיה עם המסנג'ר, לאחר שהתקנתי את הרשת הביתית הוא מסרב להתחבר ואין לי מושג איך לפתוח את הפורטים שלו. יש תוכנה, או פונקציה בנתב עצמו, להגביל רוחב פס למחשב כזה או אחר? או לחלק את הפס לפי רצוני? כך שמחשב אחד יועדף על פני האחר? תודה לכל מי שעזר לי בבעיות הקודמות, במיוחד לניר התותח. עוד קצת עזרה ואני אפסיק לנג'ס
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי את הראוטר, חיברתי והכל פועל, הקושחה הרגילה מפעילה את הכבלים אבל אני אשמח לבדוק את קושחת העגבניה. דבר אחד שמפריע הוא שאיני יודע כיצד לעדכן את הראוטר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-