עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם. היום קיבלתי את הראוטר, חיברתי והכל פועל, הקושחה הרגילה מפעילה את הכבלים אבל אני אשמח לבדוק את קושחת העגבניה. דבר אחד שמפריע הוא שאיני יודע כיצד לעדכן את הראוטר. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  3. אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by My_Name,

משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  6. קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by STi,

אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by ilanb0,

הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. היי לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית לאחרונה כל כמה זמן (לא קבוע) פתאום האינטרנט מתנתק וגם כל תקשורת לראוטר אובדת - אם אני מנסה להיכמס להגדרות של הראוטר או אפילו להביא לו פינג הרואטר פשוט לא מגיב רק אחרי שאני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הוא חוזר לעבוד ניסתי לעדכן גירסה וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיונות???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by איתי הגיתי,

שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי בעיה לאחרונה להגדיר שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים.. יש לי בינהם רשת תקינה יש WORKGROUP ויש כוננים ומדפסת שאפשר להשתמש בהם דרך הרשת. ברשת קיימים שני המחשבים. עשיתי את התהליך של שיתוף אינטרנט נכנסתי לחייגן הגדרתי לו שישתף את הLOCAL CONNECTION 2 שזה החיבור למחשב השני. במחשב השני הגדרתי את כל ה IP ו DNS , ( לא בטוח שה DNS עדכני).. בדקתי ב FIRE WALL הכל נראה שם בסדר, ועדיין במחשב השני שמחובר למחשב "שרת" לא מקבל אינטרנט... מישהו ליכול לתת כיוון מה לבדוק? הפייר וול מותקן במחשב GATEWAY "שרת"... ZAP. במחשב ה CLIENT אין פייר וול. תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by NIVs,

שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. היי אנשים אשמחלדעת האם קיימת דרך לחבר את המחשב שלי באמצעות התקן שלו ואם כן איזה לאוזנית הבלוטוס שלי, כך שאפשר יהיה לקיים שיחות דרך המחשב באמצעות אזניית בלוטוס במקום אזניות-רמקולים ומיקרופון חוטיים. אם הדבר אפשרי אשמח להמלצות באשר לחומרה המומלצת. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים