עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Da-Funk,

היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by dominic16,

יש לי במחשב כרטיס רשת תקן N ספר שאני לא משתמש בו איך אני יכול לפוך אותו ל repeater כדי להגדיל את טווח הקליטה? יש איזה תוכנה או טוויק ב WINDOWS? יש לי אגב WINDOWS 7

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by Friedman,

חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Tranquility,

OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by Cheif,

יהונתן קלינגר הוא עו"ד העוסק בתחום האינטרנט וטכנולוגיה עתירת ידע. לאור ההכרזה של בזק על ה-"האינטרנט החברתי" הוא פרסם מאמר מעניין העוסק בסכנות ובבעיות בשיתוף חיבור האינטרנט הביתי עם אחרים. http://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x23/DW35-4-NotSocWiFi.pdf

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by nba18,

שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום, שייך לדיון קודם שלי אך שאלה מסוג אחר... האם יש ציוד ישכול להרחיב את רדיוס הקליטה של ה WIFI שלי (למשל הנייד) או שזה תלוי ביכול תשדורת של הראוטר שמשדר את אותות ה WIFI? אמרו לי שאנטנה היא פאסיבית ומחכה לאותות המגיעים אליה כך שאם אותות הראוטר לא מגיעים עד אליה, זה לא משנה מה היכולת שלה, היא לא תוכל לעזור. האם זה נכון ? האם יש פתרונות אלטרנטיביים? תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Runny,

שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by |IsrAlien|,

לפני כמה זמן הקמתי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית והפכתי את המודם שלי מסוג סמסונג ה E300 הרגיל לראוטר והכל הלך בסדר.. עכשיו נתקלתי בבעייה ואני צריך להכניס כמה פורטים והגדרות לתוך ההגדרות של הראוטר ואיבדתי את הסיסמאות והשם משתמש ששיניתי את ההגדרות הבסיסיות אליהם ואין לי יכולת להיכנס להגדרות למישהו יש אולי הצעה לפיתרון או דרך לעזור?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by AmosC,

שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שישכון בקומה התחתונה מבין 2. פיצ'רים רצויים אך לא הכרחיים הם פיירוול, תמיכה בטיוטה של פרוטוקול N ושרת מדפסות/קבצים. קליטה טובה בכל הבית ובגינה - חובה. יש נתב טוב במחיר סביר (נניח עד 400 ש"ח) שיש לו את כל המאפיינים האלו? חשבתי על EDIMAX BR6215SRG (יש לו את הפיצ'ר האחרון מהשלושה) שעולה 245 ש"ח. מה דעתכם? תודה, עמוס

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  16. האם יש דרך לדעת דרך טרייס של לינוקס/ווינדוס/BSD או כלי אחר האם הניתוב שלי ליעד מסויים עובר דרך PUBLIC PEERING או דרך PRIVATE PEERING של הספק?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  17. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  18. אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by K.M.A,

שלום תשמעו יש לי בעיה באי מיול הוא כל כמה זמן תוקע לי את המשפט low id וזה לא נותן לי להכנס לשרתים טובים אם בכלל תמיד תקנתי את את זה בכך זהתקשרתי לחברה של האינטרנט והם סדרו את זה אבל נמעס אני רוצה לדעת איך לתקן את זה זה הורג אותי לדבר איתם כל כמה ימים על זה ......ושאני לא יתחיל על מזכירת ההמתנה שלהם..... אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנוגע לזה ורק לידע כללי יש לי אינטרנט אלחוטי של בזק-נט השם של הראוטר Net-Link אז בבקשה אם אתם יודעים איך לסדר את זה אז תודיעו לי...תודה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  20. לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים

23. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by KerA,

שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים