רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי יש לי כיום ראוטר D-Link DIR-615, בן שנתיים. כשקניתי אותו הביצועים לא היו מי יודע מה ולמרות זאת החזקתי מעמד עד עכשיו. המצב שלו היום הוא שאני צריך לעשות לו ריסט בערך 6-8 פעמים ביום, כי הוא פשוט מפסיק לעבוד. אני מחפש ראוטר עם טווח ארוך יחסית, אמנם יש בבית 2 קומות אבל אף מחשב לא נמצא בממ"ד ובקומה השניה יש ראוטר במצב ריפיטר. כמו כן אני רוצה להתקין את הפירמוור DD-WRT. תקציב 400-500 ש"ח, אבל אני גמיש ואשמח לשמוע גם על דברים בטווחים קרובים. מה דעתכם על DIR-655? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
למרות שהגדרתי אפשרות גישה מרחוק, איני מצליח לגשת אליו מרשת חיצונית (לכתובת IP פיזית, ופורט 8443 שהוא ברירת המחדל בנתב זה). השאלה היא האם בין השינויים שביצעו בזק בנתב זה (למשל, סילוק DDNS מהתפריט) - האם הם גם דפקו את פונקצית הגישה עצמה ורק השאירו את התפריט שלה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם הוא הראווטר החזק כיום בשוק הישראלי מבחינת החומרה? (ביחס ל DIR655 למשל)? האם קיים חזק ממנו? החשיבות אצלי היא בחיבור L2TP של 16 מגה אשר מחייב חומרה רצינית..
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה. מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G. אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יהונתן קלינגר הוא עו"ד העוסק בתחום האינטרנט וטכנולוגיה עתירת ידע. לאור ההכרזה של בזק על ה-"האינטרנט החברתי" הוא פרסם מאמר מעניין העוסק בסכנות ובבעיות בשיתוף חיבור האינטרנט הביתי עם אחרים. http://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x23/DW35-4-NotSocWiFi.pdf
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לנו רשת בבית שכבר שנים חולקת אינטרנט... אצל אחי בחדר האינטרנט עובד פרפקט אבל לאחותי יש כל הזמן בעיות... "התקשרות חלקית"... קיצר שיחקתי בהגדרות שעות ואלה שדרך הWIN לא ממש עוזרות אז אני רוצה לנסות בהגדרות של הסוויץ' עצמו... מה הכתובת שמכניסים לדפדפן כדי לשנות את ההגדרות של הסויץ'?...
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-