עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פשוט עכשיו יש את כל המבצעים האלה בכל מיני חברות וזה נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  2. קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. Started by Cheif,

יהונתן קלינגר הוא עו"ד העוסק בתחום האינטרנט וטכנולוגיה עתירת ידע. לאור ההכרזה של בזק על ה-"האינטרנט החברתי" הוא פרסם מאמר מעניין העוסק בסכנות ובבעיות בשיתוף חיבור האינטרנט הביתי עם אחרים. http://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x23/DW35-4-NotSocWiFi.pdf

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by DoroZ,

יש לנו רשת בבית שכבר שנים חולקת אינטרנט... אצל אחי בחדר האינטרנט עובד פרפקט אבל לאחותי יש כל הזמן בעיות... "התקשרות חלקית"... קיצר שיחקתי בהגדרות שעות ואלה שדרך הWIN לא ממש עוזרות אז אני רוצה לנסות בהגדרות של הסוויץ' עצמו... מה הכתובת שמכניסים לדפדפן כדי לשנות את ההגדרות של הסויץ'?...

6. האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?

7. Started by brum,

שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by QttP,

ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. Started by PeaceWarrior,

מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by yonir,

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by tom123,

שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  13. שלום, ברשותי כרגע שני חשבים בעלי רשת עם ראוטר של 1.5MB, הייתי רוצה לדעת איך להפעיל את האימיול? (הבנתי שזה קשור לפתיחת פורטים) הראוטר מחברת Level One ואין לו תוכנה.....דרך הנורטון כבר עשיתי "Permit All"....אז מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Volter,

עד היום היו לי 2 מחשבים שהיו מחוברים בינהם עם כבל רשת אחד מארח..בלה בלה נולד לו עוד מחשב, ואני מתלבט איזה סוג רשת לעשות.. חשבתי על מחשב מארח והשנים האחרים מתחברים אליו \ לקנות ראוטר ולחבר את שלושתם מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה? ואם ראוטר..אז איזה ממולץ? תודה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. חייב מידע על סוגי כבלים והסברים עליהם בקצרה אפשר גם אתרים באנגלית מקסימום אני אתרגם כי לפי מה שהבנתי אין בעברית אבל אם מצאתם אז.. :} תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שלום, נמאס לי מה SIEMENS שבזק מחלקים כך שאני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש אבל אני לו בטוח שאם אצטרך מודם ADSL או שהסימנז של בזק יעבוד כמודם או שאולי לקנות קומבו של מודם+נתב, כך שאני מחפש משהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by wooper,

יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by ToR,

לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by MrAccident,

אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?

21. בעקבות הבעיה שלי בפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291621.new#new אני מעונין לעשות פינג ממחשב אחר המצב הוא כך .. מחשב A 192.168.1.100 מחשב VISTA עם FIREWALL למטה מחשב B 192.168.1.101 מחשב WIRELESS XP עם FIREWALL למטה מחשב C ראוטר LINKSYS 54G המצב כרגע : מ A ל B ניתן לעשות פינג מ B ל A לא ניתן לעשות מ C ל A לא ניתן מ C ל B ניתן יש עוד משהו ב VITSA שסוגר את הפורטים בנוסף ל FIREWALL אולי לדוגמא אנטי ווירוס של ONE - מיקרוסופט הגיוני שזה SERVICE של VISTA ...

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by INFERNO,

יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by Yoav,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  24. במסגרת הרצאת הפתיחה של כנס WWDC 2013, הכריזה חברת Apple על רענון של שניים משלושת הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3815

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. Started by Dr Hardware,

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...

• 8 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.