עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

יש לי רשת של 3 שמתחברים דרך HUB ואל האב מחובר מודם ADSL עכשיו כל המחשבים עובדים והאינטרנט משותף בנוסף יש לי על אחד המחשבים 2 כרטיסי רשת שאחד מחובר לHUB ואל השני אני רוצה לחבר מחשב נייד בעזרת כבל מוצלב וכך למעשה שיהיה על מחשב אחד שתי רשתות ושיהיה אינטרנט גם על המחשב הנייד האם צריך משהו מיוחד?? ואיך עושים זאת??

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by benor,

איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by גדעון,

יש לי רשת מחשבים ביתית המקושרת דרך SWITCH - אין שום בעיה להתחבר ולהוריד קבצים מכל מחשב אולם כשמחובר לICQ ומקבל קובץ לא יכול לקבלו. מה הסיבה? כרטיסי הרשת מוגדרים עם כתובות IP בהתאם למדריך... גדעון

7. Started by Load,

היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by miki03,

שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  9. אז ככה: יש לי 2 מחשבים המחוברים בכל רשת רגיל בחיבור ישיר (ללא ראוטר). הבעיה שלי היא שכשאני לוחץ על view workgroup computers לוקח לו המון זמן להכנס ולהציג את המחשבים שברשת (שלי והמחשב השני) וגם כשאני לוחץ על השם של המחשב השני לוקח לו שנה להכנס וגם אחרי שאני לוחץ על התיקייה המשותפת בו ולפעמים הוא בכלל לא נכנס אלא נתקע ואז צריכים לסגור עם הטאסק מנג'ר :\ מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לתקן אותה?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by INFERNO,

יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש.. עכשיו חבר שלי יש לו ראוטר והוא לא יכול לשחק נגיד פיפא נגד אנשים בdirect ip באינטרנט כאילו........ אז איזה דרך כדאי לעשות??. בבקשה זה דחוף!!!! איזה דרך הכי טובה ששיננו נהיה באינטרנט .. וכל המשחקים יעבדו ! האם שני מודמים נפרדים הם אופציה??

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by ktulu,

שלום, מאז המקרה בעולם העסקי בעניין הסוס הטרויאני בחברה שלי נתקפו חרדה וחסמו גישה לאימיילים פרטיים. כלומר אם אני ניגש לאתר "וואלה" נניח ולוחץ על קרא דואר אז הדפדפן חושב קצת ומביא דף מקומי של החברה שאומר "בשל סיכוני אבטחת מידע, האתרים המספקים שירותי דואר אלקטרוני חסומים" בעצם, האתרים לא חסומים רק הגישה לאי מיילים. העניין הוא שככה זה בכל אתרי האימייל. העניין הוא כזה, אם נניח ניקיתי את האקספלורר מקוקיז, קבציים זמניים היסטוריה וכו' אז החסימה היא מושלמת לכל האתרים. אחרי כמה זמן של גלישה, אני מנסה, ככה סתם, ומצליח להכנס ל GMAIL. הכניסה אפשרית כל עוד לא ביצעתי שוב ניקוי כללי באקספולרר. לגבי וואלה מייל, רוב הזמן זה חסום, פעמים בודדות כן הוא נכנס, לא יודע איך. השאלה שלי האם א…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. היי לכולם לאחר בדיקות שונות הוחלט ללכת על נתב של 3com ..... אבל איזה ? 1. דגם חדש: http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3C13633A 2. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWDR100A-72 3. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T מי נגד מה ? מה כדאי לקנות ? מחירים יש לכם? אצל מי כדאי לקנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. אנו מעוניינים להביא לארץ מוצר תקשורתי חדש והייתי מעוניין לדעת מי הן החברות הטובות / מקצועיות בתחום התקשורת והרשתות. תודה מראש

15. היה לי קצת בעיות בהתחלה אינטרנט מתנתק ,מהירות גלישה בערך אפס ורוב הזמן לא גולש אבל היה מורידבקצב 250 - 350 KBPS יש לי מהירות גלישה של 2.5 Mb . אחרי שעדכנתי את ה firmware הוא עבד רגיל עם מהירות גלישה ממוצעת אבל מוריד בקושי עד 10Kbps (אני מוריד דרך bitcomit ) פתחתי את כל הפורטים אבל זה לא עזר. אשמח אם אקבל פתרונות לבעיה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by amig2,

מישהו יודע איזה ראוטר הם מספקים? והאם הוא טוב ותומך בתקני האבטחה וכל מה שצריך? כי המחיר שלטו דיי נחמד (350 לראוטר + כרטיס רשת usb)

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. הי כיצד מחברים מחשב נייד למחשב שולחני בעזרת חוט ? תודה, מראש

18. Started by wooper,

שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Vidati,

תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  20. יש לי נתב של dlink. אני לא מצליח לעבוד עם ה emule דרכו. כאשר חיברתי את האינטרנט ישירות דרך המודם ולא דרך הנתב אני מצליח לעבוד. כמו כן, הבעייה היא לא של firewall כיוון שאפילו כשאני מוריד את ה firewall לגמרי אני לא מצליח להתחבר. הבעיה היא לא של Low id אלא פשוט ה emule לא מצליח להתחבר. קראתי שהרבה פעמים הבעיה היא שצריך להגדיר את הרשת כ static ip אבל כשניסיתי את זה, זה לא הצליח. יכול להיות שלא עשיתי משהו טוב בקונפיגורציה הזאת. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה כי אני כבר די מיואש. תודה רבה מראש לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by N N C,

רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by sharon515,

שלום מה דעתכם על הכתבה הבאה ? האם נראה לכם שגם בארץ זה יהיה ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557858&sid=127 תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  25. Started by wooper,

היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.