עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איזה חברה הכי טוב ..כי יש לי 2 מחשבים ...אני רוצה לדעעת איזה חברה אינטרנט רשת אלחוטיי... תודה יום טוב ! עידן

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Tokadon,

ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  4. אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by mordidot,

יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by dtssupport,

אני צריך נתב אלחוטי טוב, איכותי ואמין בתקן N. יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  7. מישהו יודע איך לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  8. עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. Started by avz,

קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by Weihenstephan,

האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  13. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by yari,

שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by Yoel26,

עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by rap_tr,

שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. אורח איתן
    Started by אורח איתן,

שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  20. רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום אנשים יש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול. במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDP למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by tembo,

שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  23. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…

24. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים