רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הי, יש לי מודם יחסית ישן בעבודה של אבא שלי שמתחבר למחשב עם כבל USB שהחיבור שלו למודם הוא ריבוע כזה. אני צריך לחבר את המודם הזה לסוויצ' בשביל התקנה של מצלמה (המחשב, המצלמה והמודם מתחברים כולם לסוויצ'). האם יש מתאם בין הסוויצ' (חיבור RG45) לבין המודם (חיבור ה USB הריבועי)? או שעדיף להחליף את המודם בראווטר? (ואז אני מניח שלא יהיה צורך בכלל בסוויצ' שכן כולם יוכלו להתחבר לראווטר) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי כבר מלא זמן בעיה מעצבנת עם האימיול - שלא משנה מה אני עושה אני תמיד מקבל LOW ID. ניתבתי פורטים כמו שצריך בראוטר שלי (edimax BR-6204wg) - הלכתי ל-virtual server ופתחתי פורט אחד לed2k ואחד לkad. עשיתי בדיקה ב-check ports של אימיול והוא מראה לי שה-tcp פתוח אבל ה-udp סגור משום מה. וגם כשאני מסמן את האופציה של פתיחת פורטים באמצעות upnp (וכן, אפשרתי את ה-upnp גם בהגדרות של הראוטר) הוא רושם שהוא פתח בהצלחה אבל עדיין אין גישה לפורט. הנה הלוג: 22/07/2009 19:29:49: UPnP successfully set up forwardings for ports xxxxx (TCP) and yyyyy (UDP) 22/07/2009 19:30:01: Connecting to Pirate Bay 2145 (89.248.172.225:5323)... 22/07/2009 19:30:01: Connected to Pirate Bay 2145 (89.248.172…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, האינטרנט מתנתק לי בקביעות כל איזה חצי שעה פלוס מינוס(לא תמיד קבוע), וכדי להתחבר אני צריך להתנתק מהרשת דרך ה-Network Connections ולהתחבר שוב. ייתכן שאני צריך לרשום כתובת DNS(עכשיו זה מסומן על אוטומטי)?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערזה בפתיחת פורטים ALCATEL ST 510 נכנסתי אליו לאן אני הולך? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-