רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח [שזה מה שתכננתי להוציא על הלינקסיס] מה אני יכול להביא? שיהיה איכותי טוב וחזק...ראוטר אלחוטי אני צריך
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, 1) אני צריך המלצה למודם סלולרי (סטיק) סביר ולא יקר. 2) האם אני צריך חבילה יעודית או שאפשר לרכוש חבילה סלולרית רגילה (למשל 100GB של 012מובייל כולל שיחות וכו'...) וזה יעבוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי KASPERSKY 6 ואני משתמש ב FIREWALL שלו אכשיו כל 5 דקות תוקפים אותי intrusion.win.dcom.exploit intrusion.win.lsass.exploit intrusion.win.mssql.worm.helkern מה אני עושה פשעם תקפו אותי רק פעם ב... ורק ה WORM.HELKERN טכשיו זה יותר !!! בבקשה שמישהו יעזור לי :-[
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו הצליח לעדכן קושחה ולהתחבר דרך L2TP?? אני פשוט חייב IP סטטי ואני מתחבר דרך L2TP לברק אז אם מישהו ניסה שיפרסם כאן את שם הקושחה והאם הניסיון עבר בהצלחה או לא תודה רבה לכל מי שיגיב
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה הנ"ל שעבדה לי מצויין ב-XP גם במחשב החדש עם הויסטה. השאלה היא אם היא תעבוד? מפחד להתקין כי לא ראיתי את ויסטה ברשימת מערכות ההפעלה הנתמכות ואני לא רוצה להתקין ולהרוס משהו.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אם אפשר לינק, כמובן אם זה מותר אז מצויין :] תודה רבה, לכל מי שעוזר :}}}
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע שני חשבים בעלי רשת עם ראוטר של 1.5MB, הייתי רוצה לדעת איך להפעיל את האימיול? (הבנתי שזה קשור לפתיחת פורטים) הראוטר מחברת Level One ואין לו תוכנה.....דרך הנורטון כבר עשיתי "Permit All"....אז מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד חזר pentium 4 2.0Ghz והשני pentium 2 300Mhz על האחד מותקן WIN XP PRO ועל השני WIN98 החיבור לאינטרנט הוא ADSL מחובר לכרטיס רשת כמו שהבנתי אני אצתרך 2 כרטיסים במחשב הזה ועוד כרטיס במחשב השני.... אבל את החיבור עצמו אין אני עושה (תוכנה) ועוד משהו .... מה זה קבל רשת מוצלב ? תודה !!! RT-PRO
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-