עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BraNco,

שלום לכל המומחים! לאחרונה התקנתי את TOMATO על הלינקסיס שלי בגלל שעברתי לחיבור בכבלים. הכל עבד בסדר עד ששמתי לב שכל כמה זמן פתאום אין אפשרות להעלות שום אתר אינטרנט, או לחלופין, האתר עולה באופן איטי קיצוני מאוד. יש לציין שהחיבור לאינטרנט עדיין חי, וכשאני מנסה לדוגמא להוריד קובץ מהאינטרנט הוא יורד במהירות מקסימלית. רק כאשר באופן יזום אני מנתק ומחבר שוב את הקישור לאינטרנט הבעיה נפתרת עד ששוב היא מתרחשת. יש לציין שגם אחרי שאני סוגר ביטורנט/אימיול הבעיה עדיין ישנה. מישהו שמע / מכיר את התופעה הנ"ל ויכול להאיר את דרכי לפיתרון? תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

3. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by D-Viper,

אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by ac1240,

כרגע אני בזבל בין לאומי ההורדות בטורנטים משעות אחר הצהריים עד השעות הקטנות של הבוקר לא עובדות ככה שיזדיינו הם והאינטרנט שלהם (בלי קשר שהם מחייבים גם על דמי"קו טלפון" לאיזו חברה כדאי לעבור מבחינת הורדות ומשחקי רשת ? תשתית+ספק תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by Griffin,

אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by check,

שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EroSenin,

שלום פירמטתי לאחי את המחשב ועכשיו אין לו אינטרנט מה עלי לעשות כדי שיהיה לו אינטרנט. יש לציין שיש לי ראוטר edimax 6204wg. מה עלי לעשות??? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by zxcvbnm,

יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פעם עובד פעם לא עובד אתמול עשיתי שיחת קול עם חבר שלי עבד יופי, עכשיו זה לא רוצה לעבוד, לא נגעתי בלום אני יודע שאני רק ברשת... הפיירוול של הראוטר מבוטל וגם של הווינדוס ואין לי פיירולים אחרים. אתמול דיברתי בסקייפ ובמסנג'ר עבד יפה מאוד... ובכלל לא רק אתמול תמיד המצלמה וכו' עבדה אבל עכשיו זה לא עובד.. מה זה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. יש המלצות למתאם חיבור מחשב נייח לWIFI שיושב בממ"S ואין אפשרות להעביר כבל רשת לשם? מחשב קיים. לוח אם ללא WIFI. יש USB3 USB2. איזה דרך הכי טובה לחבר אותו לרשת ה WIFI הביתית. הראוטר רחוק ממנו, אבל יכול בשקע לשים מגביר WIFI בקרבת הממ"ד. אשמח ללהמלצות. המחשב של הילדים למשחקי רשת לא כבדים ( פורטנייט) גלישה ויוטיוב. תודה!

13. Started by irame,

שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itaysp,

שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שלום יש לי את המודם הנ'ל http://161.58.152.42/BFOCuS/B-FOCuS_312_Heb29704.pdf אני מחובר לבזק בינלאומי. הגדרתי את הראוטר הכל טוב יפה ועובד כבר למעלה משנה. עכשיו יש לי שם משתמש וסיסמה של אינטרנט זהב. כששמתי את השם משתמש והסיסמה הללו במקום אולי של בזק בינלאומי זה לא עבד. לא קיבלתי אינטרנט. דרך אגב השם משתמש והססמה של אנטרנט זהב בטוח עובדים . בלינק שפירסתי זה ההגדרות שמוגדרות אצלי. אולי צריך הגדרות שונות ? מה אני יכול לעשות שזה יעבוד על הפרטים שיש לי מאינטרנט זהב . מישהוא ידע ? שאלה שנייה : בביית יש שני מחשבים . ברגע שאני מוריד משהוא או גולש באניטרנט אח שלי משתולל כיוון שהוא משחק כל הזמו במשחק רשת.. האם יש דרך שאני יכול להיות לגמרי מנותק ממנו ? יעני כל אחד יקבל 1.5…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שלום. יש לי רשת אלחוטית בין 3 מחשבים בבית אחד אם המודם ועוד 2 עם כרטיסי רשת אלחוטיים. במחשב שלי שמחובר אליו כרטיס רשת חיצוני יש גם פנימי. ויש לי בעיה בלהתחבר לאינטרנט אם הלינוקס. כי הספקית שלי לא תומכת לינוקס ולא מצאתי עדיין את הדרייברים אחרי שבועות של חיפושים. עכשיו, הלינוקס מזהה את הכרטיס רשת שלי הפינימי שמחובר ללוח אם. אז השאלה היא, האם יש כרטיסי רשת אם יציאות usb שאפשר לחבר אליהם את הכרטיס האלחוטי ובכך כשהלינוקס יזהה את הכרטיס הוא יתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by THX,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. יש לי מחשב שולחני - שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר עם פייר וואל אליו אני מחבר עוד שלושה מחשבים: שניים ניידים ואחד נייח = כולם באמצעות כבלים ולא באופן אלחוטי הנקודה היא שאני לא מצליח לייצר שיתוף קבצים בצורת החיבור הזו לא הצלחתי לימצוא כאן מדריך לשיתוף קבצים ( אני גם רוצה לאחד את שמות המחשבים והרשתות - כי כל מחשב היגיע מימקות אחר מה השלבים ? איך פועלים...יש איזה שהוא מדריך מוכן בנושא? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. איך הוא בכלל יודע לאן להתקשר, אני רק מקיש שם וסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by litmanovitziv,

שלום ! שמי זיו ליטמנו יץ'. אני טכנאי רשתות תקשורת בח"א. יש שאלה לכל חברי הפורום. ספקית האינטרנט שלי היא בזק בינלאומי. יש בבית מודם של חברת ALCATEL מסוג SPEEDTOUCH 510. דגם המודם : 4.2.3.0.0 אני מעוניין להפוך את המודם, אשר סופק מהחברה, לנתב. אנא, ע?זרו לי ! בתודה מראש, זיו ליטמנוביץ'

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by yarin153,

אז קניתי את הנטגיר של הVDSL והפכתי אותו לנתב לפי המדריך עכשיו אני רוצה להשתמש בראוטר השני שלי בבית DLINK 2760U כמרחיב טווח איך אני עושה את זה? בנוסף שאלה נוספת : בזק קבעו שהראוטר DLINK יהיה FREE WIFI מהמבצע הזה שלהם (ללא רשותי אני לא חלק מהמבצע) איך אני מוריד את זה? ... תראו את התמונה (קבצים מצורפים) ההגדרה הזאת חסומה ממני לביטול

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. נמאס לי שכל פעם שאני רוצה לעבור ספק אני צריך להתעסק עם החלפת ציוד. יש לי ראוטר מצוין משלי, ורציתי לדעת איזה מודם בסיסי מומלץ לקנות בארץ רק בשביל לחבר אותו לראוטר? כמובן שרצוי שיתמוך בעד VDSL2 אבל אם רק VDSL לא נורא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by h@c,

קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.