עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by danieltrt,

שלום לכולם לאחר תסכול מהנתב של בזק dsl225 בגלל הסרבול וחוסר היכולת שלו החלטתי לסרס אותו כמודם ולקנות ראוטר חדש בדקתי מספר דגמים וראיתי שarcher c2 AC750 מתאים לי לדרישות ולתקציב (iptv/multicast ואלחוט משופר) התעסקתי עם האימולטור וקראתי ביקורות והייתי מרוצה ממה שראיתי אך לאחר הקניה ראיתי שחסרות לו הפונקציות שרציתי, בדקתי עוד קצת וראיתי שפשוט מותקנת עליו גרסא ישנה(משהו מתחילת 2015 על פי הבנתי) ניסיתי לעדכן לאחר שראיתי שאכן נוספו פונקציות קריטיות בעדכונים. באתר הישראלי כלל לא היו עדכונים אך בארופאי כן הורדתי את העדכון הכי עדכני וניסיתי לעדכן הנתב נתן לי השגיאה הבא: Error code: 4503 The uploaded file was not accepted by …

2. Started by danatg,

שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SomeOneDudOrg,

היי, אני כבר שבוע שני ברשת הוט (רק תשתית) והיו לי נפילות ובערב האינטרנט כלכך איטי ולא יציב בכלל, לאחר שהתלוננתי הגיע המתקין שוב ושים לי משהו שמחליש את העוצמה אבל זה לא פתר את העניין. לפני הנמחת עוצמה, שעה 19:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 19:00 לפני הנמחת עוצמה, שעה 09:00 אחרי הנמחת עוצמה, שעה 09:00 גם בעייה נוספת שבאתר SpeedTest.net אני לא יכול לבצע את הבדיקה הוא כל הזמן נכשל ב ping, בלי שום קשר שמ…

4. הראוטר הקיים הוא של tp link, דגם TL-WR740n. המרחק מהראוטר למחשב הנייד הוא כ10 מטרים אולי יותר, והבעיה כעת היא שהקליטה לא טובה, יש בערך פס אחד של קליטה וגם יש ניתוקים. לכן חשבתי לקנות אחד עם עוצמה חזקה יותר. מה תהיה האופציה הטובה ביותר בתקציב של 150-200 ש"ח? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by no_way,

אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?

7. Started by orinsutk,

גם לכם נפל האינטרנט? אני בהוט ונפל לי האינטרנט לפני 40 דק בתמיכה טכנית אמרו שיש בעיה בספקיות גם לכם זה קרה? ד"א אמרו שזה צריך להסתדר בשעתיים הקרובות למי שזה קרה לו...

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. ראיתי שבמקומות מסויימים אפשר לחבר VPN דרך l2tp https://www.expressvpn.com/support/vpn-setup/manual-config-for-tp-link-router-with-l2tp/ יש לי VPN איכותי איך אני עושה שהראוטר הזה יעבור דרכו תמיד ?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by oferdu8,

שלום רב, עשיתי בנדל אצל בזק+בזק בינלאומי וקיבלתי את המודם ראווטר שלהם vtech nb403, אחרי שימוש של יום בערך אני מקבל התנתקויות ב WIFI ומהירות נמוכה יחסית (חבילה של 40 מגה) אני מקבל בערך 15-20. קיצר הבנתי שזה חרא של מודם, אני מעוניין לדעת מה האופציות שלי: 1. האם אני יכול לקנות רק מודם רווטאר ולהתחבר איתו בלי התיווך של ה VTECH? אם כן כמה עולה מכשיר כזה איכותי יחסית (דירה 120 מ"ר)? 2. בלי שום קשר יש לי רווטאר TP LINK tl wr1043 nd שקניתי לפני כמה שנים,האם אני חייב את ה- VTECH ולהגדיר אותו על מצב BRIDGE לפי המדריך הזה: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view ולחבר אותו לרווטאר? מה אני אמור להגדיר ב TP LINK tl wr1…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by yotamgiu,

שלום רב, שמי יותם ועברתי דירה בקיבוץ בו אני גר. הבעיה היא שלדירה שעברתי אליה אין תשתית אינטרנט אז במקום זאת הקיבוץ שלי התקין סוג של אנטנה לשכונה בה אני גר והיא "משדרת" את האינטרנט אלינו והאות ממש חלש. אני נמצא בסביבות ה30 מטר מאותה אנטנה. האם יש איזו דרך לשפר את קליטת האות? האם יש סוג של בוסטר שאני יכול לקנות? אני משתמש בלפטופ ובטלפון שלי, בשניהם קליטת האות נמוכה נורא. לקיבוץ אין פיתרון הנראה לעין.

11. 120 מ"ר כאשר רוצים נקודה בכל חדר דירה מקבלן ארון תקשורת בכניסה לבית תודה

12. Started by adamkat,

שלום, אני רוצה להגדיר שהנתב שלי ישתמש ב-OpenDNS ויש לי נתב של הוט (HOTBOX). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח להוראות. תודה

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. Started by SomeOneDudOrg,

היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?

14. Started by Guy950,

אני מודע לזה שהכותרת לא עניינית, אבל זאת באמת השאלה שלי. אני לקוח של בזק - בזק בינלאומי ומחובר באופן קווי לראוטר. בתקופה האחרונה התחלתי לחוות סיטואציה די חריגה שממהירות קבועה של 88-90 מגה אני יורד למהירות של 10-17 מגה והפינגים שלי קופצים משמעותית. אני בודק את הפינגים שלי באמצעות משחקים או באמצעות פקודת ping דרך הCMD וניתן לראות שהפינגים גבוהים באופן חריג מבד"כ. הקטע הוא כזה, אני משתמש באתר SpeedTest.com בשביל הבדיקות, בד"כ אני לא בוחר שרת בעצמי אלא ישר לוחץ על ההפעלה וזה בוחר את השרת הכי טוב - ברוב המקרים זה בפתח תקווה. אבל שמתי לב שלאחרונה בכל פעם שהפינגים קופצים והמהירות יורדת, אז כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר זה בוחר לי באופן קבוע שרת בסור…

15. Started by Cheif,

ה-VR600 - נתב ה-VDSL של חברת TP-LINK המקוטלג כ-AC1600 - זמין לרכישה בארץ במחיר של 530 שקל עד 590 שקל. לנתב זה, התומך בוקטורינג, 4 יציאות LAN של 1G ושתי כניסות USB 2.0. על ידי הפיכת יציאת LAN4 לכניסת WAN, הוא גם יכול לשמש כראוטר אוניברסלי. רשימה מלאה של כל נתבי ה-VDSL ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד HP Pavilion - 14-r201nj ומשהו מוזר קרה לאחרונה. המחשב מחובר לרשת האינטרנט ואף יש גישה מלאה. הבעיה היא שלצורך העניין תמונות, סימלונים וכדומה לא מוצגים ובעצם מופיעים כקישורים שבורים, הבעיה היותר מעניינת היא שהוא מנסה להשתמש בגוגל דרייב ושם מופיעה לו הודעה שהוא במצב לא מקוון ויש צורך להתחבר לרשת האינטרנט. בוצע איפוס לדפדפן כרום והתקנה מחדש של דרייבר כרטיס הרשת, אך ללא הועיל. התקני הרשת במחשב הם: Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter אודה לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  17. בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. לא wordpress.com הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עד מהירות 15 מגה? השתנה משהו בתחום מאז 2007? @Cheif

20. שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עקב אילוצי מקום תודה,

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  22. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Drazick,

היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם לצורך "הכרות" עם הרשת בדיוק לפי מה שהיה כתוב בהוראות, אך כשאני מנתק אותו מהחיבור שלו למודם הוא לא מפעיל בכלל את האינטרנט. מישהו מכיר ויכול לסייע לי? הראוטר נקנה על מנת שיוכל לספק לי רשת בקומה אחרת שבה הקליטה מהמודם חלשה מאוד. כרגע כשהו מחובר למודם האינטרנט שהוא מספק פועל בצורה מצוינת.

דיונים חדשים בפורומים