עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בשבועות האחרונים, הראוטר מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות (דגם Zonet ZSR0104F). בחיבור ישיר (חייגן) אין התנתקויות כך שהבעיה אכן קשורה לראוטר. האם ניתן לאבחן מה הבעיה ? אולי יש משהו אצל הספק אינטרנט שגורם לניתוקים דווקא בראוטר ?

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by matan5165,

אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם כן, אז איך? תודה!!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. עכשיו סיימתי לקרוא את הכתבה הזו בYnet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417255,00.html אני לא מבין מהכרמלי הזה רוצה ??? זה שהחברות לא יכולות לספק את השירות שאליהן הן התחייבו, אז שאר הלקוחות אשמים ??? מה זה קשור רוחב הפס שכל אחד צורך??? שספקיות האנטרנט יקנו עוד רוחב פס מספיק לכל גולשי... הרי גם ה"מורידים הכבדים" לא עוברים את החבילה שניתנה להם... מאוד חיבבתי את הציטוט של אדר שלו: גם אם הן דואגות להתגונן ולציין באותיות של טל ומטר כי גודל החבילה הוא "עד 2.5 מגה ביט". דעתכם...

• 59 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. אחרי פרמוט בPC יש אינטנרט בנייד אין(אלחוטי עם ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gil678,

שלום, בן דוד שלי עבר לגור אצלי לבמשך חודש כאשר אצלו בבית יש ADSL ואצלי יש נקודה מוכנה לחיבור מודם של כבלים. עכשיו מכיוון שלו היה ADSL בבית מן הסתם גם המודם שלו התאים לחיבור ADSL בלבד (למרות שנראה לי שיש מודמים המתאימים לשני השתשתיות למעשה :-X), עכשיו התקשרנו לשירות HOT לגבי איך להשיג מודם, והם אמרו שצריך לעשות מנוי ולפי דעתי זה ביזבוז של כסף כי בדקתי מודם של מחשב אחר בבית על המחשב שלו והאינטרנט עבד כרגיל שם. הבנתי שצריך לקנות מודם לכבלים אבל לצערי לא מכרו בחנויות מוכרות שהייתי בהם כמו אופיס דיפו ובאג. לכן באתי לפה להתייעץ איתכם, מה עושים במצב... אולי אתם מכירים מקום שמוכרים בו מודם (למשל אצל בזק יש חנות והם מוכרים שם מודמים ל ADSL ב30 שקל בלבד...). תודה מראש

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  14. אני רוצה לקנות אנטנה חיצונית לראוטר שלי כדי לקלוט מחוץ לבית כי החדר שלי הוא מחוץ לבית בערך 30-40 מטר מהבית עכשיו בחדר יש לי קליטה אבל קו אחד וזה בקושי זז וגם רוב הזמן מתנתק אז חשבתי לקנות אנטנה חיצונית וככה לקלוט יותר טוב.. עכשיו השאלה היא אם האנטנה החיצונית באמת תעזור ותעבור דרך הקיר וגם יש לי בראוטר שתי אנטנות זה אומר שאני צריך לקנות שתים חיצוניות או מספיק אחת ואיזה אנטנה כדאי לקנות שתתאים לראוטר של linksys? תודה

• 53 תגובות
    • 16.9k צפיות
  15. היי, ברשותי נתב אלחוטי WRT54GL חדש אשר מחובר למודם BFocus 312+ (חיבור ADSL). ביצעתי הגדרה של PortForward ונראה שכל התוכנות מתפקדות כראוי למעט ה uTorrent. בעת הפעלת ה uTorrent כל הרשת נהיית איטית להחריד. פניה לWebInterface של הנתב ו/או של המודם מתבצעת באיטיות רבה. כמו כן הגלישה בHTTP. שניות לאחר שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר לתפקד בצורה נורמלית. ניסתי להקטין את מס' החיבורים למקסימום 50 חיבורים וכ 25 עבור torrent בודד (חצי ממה שהיה קודם). עד למעבר לשימוש בנתב החדש המודם תיפקד כנתב מחובר ל HUB והכל היה תקין. רעיונות ? שחף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Tommy,

טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by bisly,

שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dark Respect,

אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by h_yoav,

אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי ראוטר ישן D-LINK-900AP+ שמרבה להתנתק. חבר שלי שעוסק בתחום המליץ לי להחליף. הוא המליץ לי על חברת LINKSYS. איזה דגם עדיף לי לרכוש? זה: http://www.amazon.com/Linksys-Cisco-WRT54GL-Wireless-G-Broadband-Compatible/dp/B000BTL0OA/ref=pd_bbs_2/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-2 או זה? http://www.amazon.com/Linksys-WRT54GS-Wireless-G-Broadband-SpeedBooster/dp/B0001D3K8A/ref=pd_bbs_3/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-3 או שבכלל עדיף לי דגם של חברה אחרת? אשמח לעזרה מכם, אני לא ממש מבין בתחום. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by Einat,

שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים