רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מטרידה, הורדתי מהאינטרנט קובץ מסויים אך לאחר זמן מה התברר לי שהקובץ שאותו הורדתי מיותר לחלוטין מבחינתי. עכשיו אני מעוניין להעלות אותו בחזרה אך לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום תשמעו יש לי בעיה באי מיול הוא כל כמה זמן תוקע לי את המשפט low id וזה לא נותן לי להכנס לשרתים טובים אם בכלל תמיד תקנתי את את זה בכך זהתקשרתי לחברה של האינטרנט והם סדרו את זה אבל נמעס אני רוצה לדעת איך לתקן את זה זה הורג אותי לדבר איתם כל כמה ימים על זה ......ושאני לא יתחיל על מזכירת ההמתנה שלהם..... אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנוגע לזה ורק לידע כללי יש לי אינטרנט אלחוטי של בזק-נט השם של הראוטר Net-Link אז בבקשה אם אתם יודעים איך לסדר את זה אז תודיעו לי...תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות ברשת שחיברתי אני עשיתי בדיוק כמו שאמרו לעשות IP לכל מחשב בנפרד כמו 192.168.0.1 זה למחשב הראשי ולמחשב השני שיניתי את הסוף ל-2 אבל כשניסיתי לעשות פינג ממחשב הראשי למחשב משני הוא רושם לי :s05: Request Timed Out אגב הרשת שהרכבתי הוא דרך האב שכמו כן גם מחובר לאינטרנט מודם של בזק ולגבי הבעיה השניה הוא שאני מנסה לחבר את שני המחשבים לאינטרנט אבל עם חייגן כשאני מנסה לחייג ממחשב אחד הוא מתחבר אבל כאשר אני משאיר את המחשב הראשי מחובר ומנסה לחבר את השני עם חייגן הוא לא מאפשר לי להתחבר....האם יש אפשרות לעשות משהו בנידן? אודה מאוד למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת. הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס. למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת) עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב א…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ברשותי מודם USB דיי ישן ROTEL ALE 130 המודם עושה קצת בעיות. אני בתשתית בזק וספק 012 קווי זהב - את המודם קיבלתי מבזק סטור (לא שילמתי עליו) אם ברצוני להחליף למודם USB אחר , חדש, מתקדם יותר אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? אם ברצני להחליף את המודם למודם רשת אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? תסבירו לי איך זה הולך בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ראשי שמותקן עליו ווינדוס 10 ואני משתמש ב teamviewer בכדי לשלוט עליו מרחוק כשאני לא בבית. הבעיה היא שהמחשב צריך להשאר דלוק 24/7. בכדי לפתור את הבעיה התקנתי teamviewer על מחשב נוסף שיש לי בבית (שרת שרץ על לינוקס והוא דלוק 24/7 אז אין בעיה) ודרכו אני שולח magic packet שמעיר את המחשב הראשי. השאלה שלי היא האם יש סיכונים בקונפיגורציה הזאת מבחינת אבטחה? האם שליטה מרחוק בכללי מסכנת אותי איכשהו?
-
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בהשוואה למשל לחוט USB ארוך או בהשוואה לכריטיסים אלחוטיים ללא אנטנה ? יש למישהו מידע/מאמר על זה ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-