רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יצרתי תשתית רשת בבית החדש שלי, כולל השחלת כבלי CAT6 בקירות, העזרה שאני מבקש היא לחווט את השקעים ב 4 חדרים + לחבר קונקטורים בצד השני (מהארון תקשורת) ל Switch שגם... נרכש כבר... פשוט אין לי את הלוחץ המתאים, ומעדיף שיבוא מישהו שיודע מה הוא עושה. תודה מראש, ואשמח לשמוע הצעות למחירים סימליים לביצוע .... אני גר במודיעין
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX. עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק. בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו : Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138 Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256 Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous p…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בת'ראד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384324.0 לפני כמה שבועות ביקשתי את עזרתכם בנסיון להבין איך הבניין שלי מרושת. תקציר הפרקים הקודמים: אני גר בבניין לחיילים משוחררים במערב ראשון, ובנסיון לחסוך בעלויות אינטרנט נחתם חוזה בין הנהלת הבניין לחברה שלרוב נותנת פתרונות לבתי מלון. החברה התחייבה לתת 2.5 מגה לכל דייר באופן רציף וזמין. למעשה החברה רישתה את הבניין כולו ברשת אלחוטית, חילקה סיסמאות לדיירי הבניין שנרשמו לשירות (ומשלמים עליו כמובן) וחיברה את כולם דרך קו משותף של 4/1Mb מסוג ATM direct של בזק. כמובן שמה שהיה מספיק בבית מלון לא מספיק לבניין שבו כולם משוחררים טריים. בת'ראד הקודם מישהו צחק שהם יכולים להגביל את התעבורת P2P. מיקרו-קוסמוס הוא אמר. …
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי . חיברתי את המחשבים שלי לרשת עים ראוטר קווי של EDIMAX , העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח אתרים מסויימים באינטרנט (כמו: וואלה, נענע, ...) כאשר אני מחובר ישירות מהמודם למחשב אני מצליח לגלוש כמו שצריך. אני מחובר דרך בזק בינלאומי עם מודם B-FOCuS Router 270 . הדגם של הראוטר של EDIMAX הוא: BR-6104K . אשמח אם תוכלו לעזור לי , כמו תמיד תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר לדירה חדשה. אני מעוניין להקים בבית רשת אל-חוטית. אני אחובר לאינטרנט באמצעות HOT ו012. אני רוצה נתב שיכלול בתוכו גם נתב וגם מודם כבלים (שלא אצטרך את זה של HOT), ותמיכה בלפחות 3 חיבורי רשת אל-חוטית + חיבור חוטי אחד לפחות. כמו-כן, אחד מהחדרים בבית הינו ממ"ד וגם בו יש מחשב. אם אני מעמיד את הנתב בקיר מחוץ לממ"ד, האם תהיה תקשורת תקינה? או שעדיף לחבר אותו באמצעות כבל? אם יש משהו ששווה את זה, אני אוכל לוותר על הדרישה כי הנתב יהיה גם מודם כבלים. מבחינת עלויות, אני מעריך שבתקציב של עד 500 ש"ח ניתן למצוא משהו נחמד לשימוש ביתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מאסתי בנתתב פח של בזק, והחלטתי לרכוש ראוטר בייתי חדש ולהגדיר אותו בעצמי - התחלתי לעשות מחקר והלכתי לאיבוד ממש. התקציב שלי הוא סביבות ה500 ש״ח (קצת יותר, קצת פחות) - אם התקציב לא ריאלי אז בבקשה אשמח לדעת. רוב השימוש בבית הוא סטרימינג בטלויזיה (נטפליקס ושרת מדיה Plex בייתי), גלישה באינטרנט youtube, וכד׳. אני וזוגתי משתמשים כבדים של אינטרנט ועובדים מרחוק עם אינטרנט. לא גיימרים. מבחינת הדרישות (מההכי חשוב להכי פחות חשוב): טווח קליטה חזק ויכולת להחזיק כמה חיבורים במקביל (אורות טלויזיה ומזגן חכמים - נכון לכרגע, כנראה שיתוספו עוד). עדיין אין לי סיב אופטי אבל בקרוב יהיה - אז ראוטר שיתמוך במהירות של סיב אופטי (1-2G ?) אבטחה טובה ועדכוני חומ…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד P2 450 (ללא כרטיס רשת) עם ווינדוס 98 SE, ואני מקבל בקרוב מחשב חדש AMD 2600, עם XP, ואני רוצה לחבר גם אותו לאינטרנט (בכבלים). איך אני עושה את זה, מה אני צריך לקנות ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-