עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר

2. כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים

3. Started by Garm,

שלום, לאחרונה עקב שינוע נתב הD-Link שהשתמשנו בו עברנו לתצורה הבאה בבית: מודם/נתב: ECI B-Focus 270PR מפצל: דגם אקראי של Edimax שלא עושה דבר מלבד לאפשר חיבור של מספר מחשבים ברשותנו 2 מחשבים נייחים בהם מותקנת Windows XP העובדים כפי שעבדו עם נתב הD-Link ללא בעיות עם התצורה החדשה. אך המחשב הנייד עליו מותקנת Windows 7 מגלה "קשיים" רבים ביישומי אינטרנט שונים. בין השאר, לא ניתן להיכנס לGmail או לטעון סרטונים בYouTube (העמוד עצמו נטען, אך הסרטון מפסיק להטען לאחר השנייה הראשונה). כמו-כן, לעיתים האינטרנט על המחשב הנייד מפסיק להגיב לחלוטין בעוד הוא פועל כשורה במחשבים האחרים. לנייד אין בעיה להתחבר לאינטרנט ברשתות אחרות, בין אם ביתיות, ציבוריות או אקדמאיות. הבעיה הינה פרטנית לרשת…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  4. שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג ‏Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  5. שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. אז ככה יש לנו רשת בבית וכאשר היום אחרי חיבוןר מחדש של הרשת ניסיתי לגשת לאינטרנט דרך מחשב הלקוח לא הצלחתי החיבור בין משחב הלקוח למארח עובד מצויין את זאת בדקתי ע"י פינגים וע"י שליטה מרחוק ניסיתי להתקין מחדש את החיבור גם בעזרת האשף של ווינדוס וגם בעזרת המדריך פה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לכך?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Dante_9,

קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Bnaya255,

שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Sygnus,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.

12. Started by bayicra,

שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by Spook,

אני רוצה להתקין את התוכנה הנ"ל שעבדה לי מצויין ב-XP גם במחשב החדש עם הויסטה. השאלה היא אם היא תעבוד? מפחד להתקין כי לא ראיתי את ויסטה ברשימת מערכות ההפעלה הנתמכות ואני לא רוצה להתקין ולהרוס משהו.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by ward,

מה שמים אחרי ה @ כאשר אנו צריכים להתחבר לאינטרנט מהיר ב חיבוטר עם חברת אינטרנט זה למשל עם בזק בינלאומי זה X@014 מישהו פה מחובר עם אינטרנט זהב ויודע

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה

19. Started by moshen1169,

יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by tembo,

שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה

22. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by gilp123,

שלום, יש לי ראוטר Airlive WT-2000R ואני מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 המשחבים שברשותי. התשתית אליה אני מחובר היא של בזק. מבזק קיבלתי מודם שבאמצעותו אני יכול להתחבר רק למחשב אחד . מישהו יכול לעזור לי .... זה מאוד חשוב. תודה גיל

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Haflo,

האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Hadas89,

היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.