רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תשתית בזק- 3Mb חבילה אצל הספקית- 2.5Mb האם העובדה שמהירות התשתית גבוהה יותר יכולה להזיק באופן כלשהו?(מה שממש ממש לא נראה לי) תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם שמחובר לנתב קווי של אדימקס. מהנתב הזה יוצאים 3 כבלי רשת למחשבים שולחניים. נותר לי שקע אחד פנוי בנתב הזה. אני חיברתי כבל רשת לשקע הפנוי בנתב הקווי ובצד השני חיברתי אותו לשקע LAN בנתב האלחוטי. בנתב האלחוטי, אני כיביתי את ה dchp. אני מעוניין להשאיר הכל מחובר ופשוט לחבר או לנתק את השקע של הנתב האלחוטי בהתאם למתי שאני צריך רשת אלחוטית. הבעיה היא שכאשר הכל מחובר כך. ושני הנתבים מחוברים, האלחוטי עובד, מחשב 1 עם vista עובד אבל ב 2 מחשבים עם 7 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום למחשב של חבר שלי יש מודם של אלקטל, והוא מתקשה לארח משחקי רשת . ביטלנו פיירוול וביטלנו הכל והגענו למסקנה שכנראה הבעיה היא במודם מסוג אלקטל, כי יש בו ראוטר לפי מה שרשום עליו. מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת פורט מסויים במודם/ראוטר ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם צריך לשנות איזה שהן הגדרות כדי להתחבר לפרוקסי מאחורי נתב? משהו מוזר ביותר, עד אתמול יכולתי להתחבר לפרוקסי בקלות והיום אני לא מצליח ניסיתי קרוב ל-30 שרתים שאני יכוללעשות להם פינג Bezeqint, כבלים
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב בכבלים (L2TP) על נתב Compex NP27G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting" (לפי הספרון הצורף הוא אמור לעבור ל-Connected בצבע ירוק כשאר הוא מתחבר), ושולח מספר הודעות שגיאה ב-Log אשר איני יודע את משמעותם. הגדרות: Log:
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית 3 של אחיות ואחד שלי... ואני רוצה שיהיה לי שליטה על כולם דרך המחשב שלי. עכשיו אני יודע שיש כמה גירסאות של VNC, איזה מהם הכי טוב והכי מהירה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא מצאתי הסבר באתר ולא בסטיקי, אנא עיזרו לי, אל תנעלו אותי כי אני לא מבין בזה... תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בפרוקסי עבור אתר שמשדר סדרות וסרטים בסטרימינג רק לארה"ב בעקרון כשאני מפעיל את הפרוקסי זה כבר לא מודיע לי שאני נמצא מחוץ לארה"ב אבל זה כן נותן שגיאות אחרות(כבר בערך 3 ימים שאני מנסה אז הסבירות שמשהו באתר לא תקין נמוכה כי כבר היו מתקנים את זה) 2 שגיאות בגדול: Sorry we are unable to stream this video. Please check your internet connection and try again ושגיאה נוספת לא זוכר במדויק שממליצים שם לנקות את ה-Cache של הדפדפן האם אני עושה משהו לא טוב ? האם הפורט של הכתובת של הפרוקסי משנה משהו ? בבחירה של הפרוטוקולים בפיירפוקס מה לבחור? עריכה: כן גם רציתי לדעת אם יש רשימה של שרתי פרוקסי חינמיים שאתם ממליצים עליה, מצאתי כמה בגוגל אין לי מדד אם זה טוב או לא...אני מ…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה... נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה …
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-