רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתקשה בחיבור מצלמת IP למחשב. מה צריך לעשות כדי לראות התמונה במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת דרך טרייס של לינוקס/ווינדוס/BSD או כלי אחר האם הניתוב שלי ליעד מסויים עובר דרך PUBLIC PEERING או דרך PRIVATE PEERING של הספק?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני כרטיסי רשת למחשב כך שכל כרטיס רשת יהיה מחובר לאינטרנט אחר ולהגדיר שתוכנה מסויימת תשתמש באינטרנט שמגיע מכרטיס אחד ושאר התוכנות באינטרנט השני
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכם שאני עושה פינג ל192.168.1.1 אני מקבל MAX 65 הרוב 1 1 1 1 אבל באמצע יש קפיצות ל65 ו20 ... זה תקין? אני מחובר באלחוטי קליטה מקסמילית... זה יכול לגרום לקיטוע בסקייפ או לאג? תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה, היום שדרגתי את האינטרנט שלי ל-30 עם ה-HOTbox הזה של הוט ו-012.בגלל שיש לי את המתאם שיחות של 012 והוא יוצר התנגשויות עם ההוט בוקס, אז נאצלתי להפוך את ההוט בוקס למודם ולחבר חזרה את הרואטר שלי שהוא linksys WRT54G כדי לשמש ראוטאר.הבעיה היא שכנראה (לפי מה שאומרים הטכנאים של 012 ולפי בדיקה) שהוא לא עומד בעומס של ה-30 מגה, ונותן רק 22 מגה בקושי.הגעתי למסקנה הזאת לאחר שחיברתי את ההוט בוקס ישירות למחשב וראיתי שאני מקבל 30 מגה נקי ושאני מחובר דרך אלחוטי - למחשב אני מקבל 22 מגה. עכשיו גם הטכנאי אמר שהנתב לא עומד בעומס כפי שאמרתי.אז מכאן הגעתי למסקנה שכנראה אני צריך לקנות ראוטאר חדש, וראיתי דיי הרבה המלצות על הדגמים הבאים של TP LINK:TP -941ND TP -WR1043NDרציתי לדעת…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הוא עולה 470 שקל על הנייר סבבה יש לו מתאם סיבים מובנה מתאים ל GPON ו P2P אבל אין פירוט על המעבד / זיכרון / ROM כלום , חסר פרטים חשובים איזה מהירות WIFI 6 ? לא רשום פירוט על ה 2.4 /5 גיגה הרץ מהירות WIFI כלום , מחביאים את הנתונים בכוונה ? כי על הנייר זה נשמע ראוטר טוב אבל אם החומרה נורא חלשה זה יכול לפגוע בביצועים והאינטרנט יעבוד דיי מגומגם תקיעות וכו' , מישהו רכש את הראוטר הזה ויש לו ניסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך לחבר כבל רשת בין מחשב לסוויטצ'... הכבל כבר עבר... עכשיו אני רק צריך לחבר את הקליפס... כאילו את הראש של הכבל רשת.. איך לחבר אותו ? איך לסדר את החוטים ? אני חושב שאני צריך כבל רגיל ולא מוצלב... אז מה הסדר בשני הצדדים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם המקום הנכון זה כאן או בפורום צרכנות, מאמין שפה עוקבים יותר אנשים שמבינים. לפני מספר חודשים העברתי את המודם\ראוטר שלי לחדר אחר והייתי צריך לחבר אותו עם כבל RJ11 ארוך יותר של 6 מטר לעומת 1 מטר שהיה לי במיקום הקודם. בגדול זה לא השפיע לי על חווית הגלישה ואין לי בכלל ניתוקים או בעיות אחרות בכלל (מלבד שאני בדרך כלל מכבה אותו בלילה). מה שכן, יש נורה כתומה שנדלקת לי בראוטר מדי פעם ( רק עם כבלים ארוכים) ומבדיקה שלי הsnr margin ירד מ13DB בהורדה עם כבל של מטר לסביבות db8. ניסיתי כבלים אחרים בכמה מיקרופילטרים ואותו חדר וזה נשאר ככה או יורד עד ל6 ועם כבל של מטר זה חזר לסביבות 13. מופעל אצלי SRA ו BITSWAP והכל מוגדר בסדר, מה שכן אני רוצה…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מודם/ראוטר של חבר סיימנס דגם sl2-141 המכשיר המתועב כבר לא עובד כמו פעם והוא מתרסק כ-6 פעמים ביום תלוי במצב הרוח שלו חשבתי על לקנות מודם/ראוטר חדש וראיתי את זה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=14235 רציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש אחד יותר טוב הגבול הוא 300 שקל והוא חייב להיות עם מודם פנימי יש לי מנוי בטריפל סי 10 מגה ותשתית בזק ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-