רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
פשוט עכשיו החלפתי מ750KB ל1.5MB ואני רוצה לדעת אם זה כבר עודכן.. (ד"א יש לי ראוטר צריך לקחת את זה בחשבון לא? תודה)
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה מקסימום אני יכול לשלוח או לקבל דרך האימייל הרגיל שלי (זה שמקבלים בחיבור לאינטרנט) תודה מראש.... ניר
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות ברשת שחיברתי אני עשיתי בדיוק כמו שאמרו לעשות IP לכל מחשב בנפרד כמו 192.168.0.1 זה למחשב הראשי ולמחשב השני שיניתי את הסוף ל-2 אבל כשניסיתי לעשות פינג ממחשב הראשי למחשב משני הוא רושם לי :s05: Request Timed Out אגב הרשת שהרכבתי הוא דרך האב שכמו כן גם מחובר לאינטרנט מודם של בזק ולגבי הבעיה השניה הוא שאני מנסה לחבר את שני המחשבים לאינטרנט אבל עם חייגן כשאני מנסה לחייג ממחשב אחד הוא מתחבר אבל כאשר אני משאיר את המחשב הראשי מחובר ומנסה לחבר את השני עם חייגן הוא לא מאפשר לי להתחבר....האם יש אפשרות לעשות משהו בנידן? אודה מאוד למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Airlive WT-2000R ואני מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 המשחבים שברשותי. התשתית אליה אני מחובר היא של בזק. מבזק קיבלתי מודם שבאמצעותו אני יכול להתחבר רק למחשב אחד . מישהו יכול לעזור לי .... זה מאוד חשוב. תודה גיל
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה תוכנה אמינה שנותנת לעשות mirror למסך מחשב בצורה מלאה ולא רק דרך דפדפן/סטים? או שעדיין לא הגענו לשם והפיתרון הכי טוב זה פשוט לעביר כבל HD וכבל USB לטלוויזיה?(יש מרחק של כמה מטרים בינהים והם בחדרים אחרים אז זה יכרוך בלעשות חורים ותעלות לכבלים) הטלוויזיה מחוברת לmiBox4 ויש לה גם מערכת אנדרויד מובנת משלה בלי קשר לסטרימר של הmiBox תודה ומקווה שזה במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וראוטר אלחוטי של 3com. על מחשב אחד כרטיס אלחוטי של gigabyte על השני usb2wifi של 3com, המחשבים והראוטר מאד קרובים אחד לשני (למעשה כרגע לא באמת צריך את החיבור האלחוטי, זה הכנה למתי שאני אצטרך להרחיק בין המחשבים.) איכות האות בשני המחשבים עמדה תמיד על 70%. היו לי לאחרונה כל מיני ניתוקים של הראוטר, איבוד אות וכו' , אתמול ניתקתי את הכרטיס האלחוטי של gb וחיברת את המחשב עם כבל, ופתאום איכות האות במחשב השני עלתה ל100% והראוטר הפסיק לשחק משחקי ניתוק וחיבור. בלי קשר לכל זה היו לי גם בעיות של ניתוקים תכופים מהאינטרנט (כבלים, actcom), עוד לא יצא לי לראות אם הניתוק של הכרטיס סידר אותם. עכשיו שאלה - יש מרחק מינימום שצריך לשמור בין מחשבים עם חיבור אלחוטי? או אולי מרחק מי…
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במכשיר שמשמש כאנטנת Wifi. אני אחבר למכשיר כבל רשת, ואקלוט ממנו. נניח יש לי בבית 2 קומות, יש לי כבל רשת לחדר אחד, והראוטר נמצא בקומה הראשונה.. אני רוצה לחבר לאחד הכבלים שמגיע לקומה השנייה מקלט Wifi כלשהו שיהיה אפשר להתחבר אליו. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום הפורטים אצלי כנראה פתוחי אני רוצה לוודא את זה באופן יסודי אני משתמש עם utorrent אשמח לעזרה כי אני יודע שאם הפורטים פתוחים הutorrent אמור להמשיך להעלות כך הזמן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-