רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ה-TCP/IP Protocol Driver Service, הוא לא מצליח לפעול בגלל שהמערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ. את המידע הזה מצאתי מה-Event Viewer id 7000 מה עלי לעשות, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאת 720 עכב השגיאה הנ"ל. יש לי wondows xp Pro תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, מסובך קצת להסביר את זה מכיוון שאם יש משהו שאני לא טוב בו זה רשתות אבל אני אנסה להסביר. ברשותי מודם-ראוטר של בזק(NETGEAR) בקומה למעלה של הבית. בחדר שלי יש ראוטר(EDIMAX) BR-6524n שמחובר למודם למעלה באמצעות כבל רשת ומטרתו לשמש מעיין אקסס פוינט ולהעביר רשת אלחוטית לשאר הקומה למטה. הגדירו לי את זה פעם אחת אבל אני שם לב שכנראה עקב התנגשות איפי האינטרנט מהראוטר הזה מתנתק כל הזמן.(הבעיה היא לא במודם למעלה מכיוון שהוא תמיד עובד). אני לא יודע מה לעשות, כל פעם לאחר כיבוי ניתוק הכבלים והפעלה מחדש הוא עובד לכמה דקות ואז מתנתק. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאלה לאלו שמחוברים דרך אוניברסיטה (חיבור מהיר) : האם אפשר להפעיל תוכנות מסרים מידיים, להוריד קבצים (ftp) להפעיל רשתות שיתוף , להפעיל סקייפי והאם ניתן לשחק משחקי רשת על חיבור זה? אשמח לתשובה שתכריע האם להתחבר דרך חיבור של אוניברסיטה!!!
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, יש לי משקפי OCULUS QUEST 2 וקיימת אופציה דרכם להשתלט על המחשב באמצעות WIFI וככה לשחק במשחקי סטים באופן אלחוטי (VIRTUAL DESKTOP) העניין הוא שצריך WIFI ממש ממש ממש חזק בשביל זה. 5 GHZ או WIFI 6. פתחתי את האשכול הזה לפני שבוע - הצלחתי להוציא מהוט הוטבוקס 4, ובחדר שבו הוא מחובר באמת יש חיבור WIFI מספיק חזק שנותן 886 מגה וככה אפשר להריץ את המשחקי VR, הבעיה היא שאני צריך קליטה כל כך טובה בחדר הסמוך, כי בחדר של הראוטר אין מקום לזוז בשביל הVR, בחדר הסמוך אני מקבל מאותו WIFI רק 120 מגה. וזה לא מספיק. תסלחו על הכישורי ציור הכושלים שלי אבל הבית נראה בערך ככה באזור שבו אני משתמש במשקפיים - https://imgur.com/a/SbLCqHs יש לי בבית פרטנר TV עם …
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי אימיול, המשתמש בפורטים 4662 ו-4672 (UDP, TCP בהתאמה). המחשב עליו התקנתי אימיול לא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא דרך מחשב נוסף המחובר ישירות לאינטרנט ומשתף את החיבור. המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל מוצלב - בשניהם חלונות אקס פי. לפי הדיווח של האימיול (יש שם אופציה לבדוק את זה) - הפורט של ה-TCP (פורט 4662) אינו פתוח, ולכן הוא אינו ניגש אפילו לבדוק את ה-UDP. וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים במחשב עליו מותקן האימיול. כמו כן, חיפשתי קצת בנושא - נכנסתי לרג'יסטרי ושיניתי איזה ערך מסויים EnableRouter או משהו כזה, ל-1 (מ-0). זה לא עזר. חוץ מזה, וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים גם בפיירוול של המחשב המחובר לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה עדיין חסום? אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש דגם Linksys 802.11G Router WRT54G הוא מחובר באינטרנט ADSL של אינטרנט זהב 015 הוא לא מצליח להגדיר את החיבור מי שיש לו ראוטר ויודע את כל ההגדרות של החיבור של 015 אשמח לעזרה ממנו או מישהו שיש לו ראוטר של לינקסיס ויודע מה לעשות אז עזרה בבקשה... תודה
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יחוברו אליו 3 מחשבים שאחד מהם הוא HTPC ושני האחרים להורדות, שיתוף קבצים מלא בין שלושת המחשבים חובה (שיתוף 720P ). המרחק המקסימלי שאני צריך להגיע זה קומה שניה במרחק 10 מטר. ושלא יהיה מכוער... תקציב בערך 200 ש"ח, אפשר גם פחות...
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים, פתחתי SHARE על המחשב שלי, וכשאני בודק את ה-SHARE מהמחשב שלי אני מצליח להגיע אליו וכשאני הולך למחשב ליד הוא מבקש ממני USER&PASSWORD והרי אני אמור לראות את הדברים הבסיסיים כמו זה (תסתכלו בתמונה) ואני לא מצליח לראות אפילו את הדברים הבסיסיים, אני ישר מקבל חלון של USER&PASSWORD מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הי,הגדרתי IP סטאטי במחשב ופתחתי את הפורט הנדרש. הכל עובד מעולה וכל הבדיקות למיניהם מראות שהפורט פתוח אבל אחרי יומיים הוא נסגר..הIP בטוח לא משתנה וגם הפורט בתוכנה לא משתנה,ברגע שאני מגדיר פורט חדש הכל עובד מעולה שוב רק ליומיים ונסגר.הוא לא נסגר בראוטר או בחומתאש של הwindows הוא פשוט נסגר ובכל ההגדרות הכל נשאר אותו דבר. יכול להיות שבזק חוסמת פורטים?ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-