עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי היום נתב של edimax מדגם BR-6204Wg. עשיתי איתחול לרוטל כדי להפוך אותו בחזרה למודם, לאחר מכן חיברתי את הנתב למודם ולמחשב. פעלתי על פי ההוראות בחוברת המצורפת לנתב, אבל הנתב לא מתחבר לאינטרנט. ניסתי להיכנס להגדרות של המודם, אבל לא נכנס. נתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב, נכנסתי להגדרות וזה מה שהיה(ראו תמונה) שיניתי את הVPI/VCI ל8/48. חברתי שוב את הנתב למחשב ואת המודם לנתב. עברתי שוב על ההוראות, אבל הנתב לא מתחבר. מה הבעיה? ואיך אני יכול להחזיר את הרוטל לפעול כמודם ולא כנתב?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by shibby15,

הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by amitaiz,

שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by kEv,

שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by yaniv55,

אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ^^ פשוט האימיול נמצא במצב של LOW ID בגלל הרווטר..

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by Elad_m,

שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני מנסה לשחק ב- BF2 ברשת (במשחק מול המחשב הכל עובד סבבה) המשחק נתקע מיד לאחר הכניסה לשרת כלשהו (עם העלאת המפה). סגרתי את הפיירוול בנורטון על המחשב בנתב שלי (B-Focus 312+) סגרתי את הפיירוול (NAT עם זאת מופעל) עדין המצב נותר בעינו (במקרה אחר השארתי את הפיירוול בנתב פעיל ופתחתי את הפורטים הרלוונטים ל-BF2 ע"י port forwarding ושום דבר לא השתנה) היכן יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום! אני חן ויש לי 2-3 מחשבים נייחים בבית. השאלה שלי היא מה בעצם היתרון בשימוש בראוטר אלחוטי? פרט לכבלים כמובן... אני מעוניין להתקים בבית אבל.. לא בטוח ולא סגור על הפרטים. אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם כמה שאלו: מה הטווח האפקטיבי - האם חודר קירות דלתות וכו' (סלחו לי על הבורות אני פשוט פחות מתמצא בתחום הזה דווקא..)? והאם הראוטרים של היום כוללים גם חומת אש? האם אפשר לסמוך על אחת שכזו ולהסיר את חומת האש-תוכנה שקיימת על המחשב? האם אפשר לחבר לראוטר גם כרטיס רשת קווי? מה המחירים והאם יש המלצות / ביקורות? המון תודה לכל מי שיעזור! חן.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by Tamirb,

שלום. את הנתב Linksys BEFSR41 יש לי כבר בערך שנה וחצי. בזמן האחרון הנתב חוסם לי כמעט כל פורט אפשרי (כולל מסנג'ר, תוכנות שיתוף, משחקים וכו') ואין דרך לפתוח את הפורטים. ניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית כמו תמיד דרך הממשק של הראוטר (מה שתמיד עבד) ועכשיו הפונקציה הזאת חדלה מלעבוד בכלל. לא משנה איזה פורט או טווח אני מגדיר לראוטר שיהיה נגיש, זה לא עובד. הפונקציה של DMZ בכלל לא עובדת. ווידאתי שאני מגדיר את הפורטים לIP הנכון (יש לי שני מחשבים, הגדרתי שיווצרו רק 2 כתובות ממילא), עדכנתי קושחה ועדיין כלום לא עובד ואני דיי מנוע מלעבוד על המחשב. ניסיתי ליצור אפילו מעין "DMZ ידני" שכזה ע"י כך שבטווח פורטים פתוחים הגדרתי שכמעט הכל יהיה פתוח (1-65000), כמובן רק בשביל הניסיון. אבל גם זה לא …

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  14. אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by username80,

שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתוח בו את הפורטים של האימול. תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. Started by Gangster,

יש לי מדפסת של HP עם חיבור לרשת חיברתי אותה ואני לא מצליח למצוא אותה במחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  18. רוצה לנצל את השיפוץ בבית גם להתקנת רשת ללא טלאים. יש לנו 5 מחשבים נייחים ושלושה ניידים (לא תהיה התרחבות בעתיד הקרוב). האם כדאי לעשות ארון תקשורת או להשאר בחיבורים ישירים לראוטר? יש לנו ראוטר אדימקס בן 4 שלא רואים את הדגם שלו (למה כדאי להחליף?). אמרו לי שכדאי לי לחשוב על שרת מרכזי לתקשורת ונתונים ואני בכלל לא בטוח כי הישומים בעבודה כולם על אקסל, אקסס וחשבשבת. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Googleness,

שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  21. אתמול (שישי) בסביבות אחד בצהריים שידרגתי את החבילה שלי מ-1.5 ל-5 מגה. אמרו לי שתוך 24 שעות אני ירגיש את ההבדל, אז השאלה שלי האם בכלל לצפות לזה היום (שבת) או שהם לא עובדים בשבת ואני סתם לא עוזב את המחשב לחצי שעה אפילו? חחחחחחחח... משהו פעם שידרג את החבילה שלו וביום שבת הוא קיבל אותה? או שלחכות ליום ראשון וזהו..??

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by event,

טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Tak_Tik,

טוב לסבא שלי, אשר לא גר בעיר שלנו יש מחשב נייד ישן [CELERON 1.4 משו כזה] אשר מחובר לאינטרנט עם ALE 130 המאוד אהוב על כולנו, ספקית בזק בינ"ל 014 ותשתית בזק-טלפון. למחשב הזה אין חיבור רשת. המחשב משמש בעיקר לקריאת חדשות, משחקי שח באינטרנט ולימוד סבי את מיומנות המחשב. כמו כן מחשב זה עלה לארץ מרוסיה והוא בעל וינדוס מליום באנגלית כעט, עלי ללמוד לפסיכומטרי ולקחתי קורס הייקיו באשקלון, גם כי סבא וסבתא שלי גרים שם ויהיה לי נוח לשהות אצלהם בקיץ. אחד העקרונות של הייקיו זה ללמוד דרך האתר, ומסיבה לא מובנת המחשב המסכן הזה לא מציג את העברית של האתר בשום מצב (הגדרתי עברית בלוח בקרה, התקנתי מהדיסק של הוינדוס, ניסיתי לסדר קידוד ולהחליף דפדפן). זאת הבעיה הראשונה, אם יש הצעות אשמח לשמוע. כעט,…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by MachoMan,

אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg

• 8 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים