עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן,בעצם את ההזמנה כבר ביצעתי,אני רק מחכה שייתקשרו לקחת את פרטי האשראי. ורק עכשיו עלו לי מספר תהיות..דברים שלא חשבתי עליהם כמו : 1. יש לי עכשיו ראוטר של B-Focus מדגם 270 שהיה בעבר מודם,אבל עכשיו הוא עם חייגן ומשמש בעצם כראוטר לכל דבר,איך אני מחבר אותו ללינקסיס? אפשר בכלל לחבר ראוטר לראוטר? ואיך הלינקסיס יחייג אם ה b-focus בעצם מחובר קבוע? 2. האם בשביל לחבר שני מחשבים לרשת בבית עם הלינקסיס אני אצטרך בעצם כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב? כי התכוונתי לחבר מחשב אחד (המחשב שמחובר כעט לאינטרנט,מחשב האב בעצם) עם כבל ישירות לראוטר החדש,ואת המחשב השני בעזרת כרטיס רשת. שורה תחתונה : כמה כרטיסי רשת אלחוטיים אני צריך בשביל לחבר את שני המחשבים לרשת? כי לא בא לי לקנות עוד כרטיס רשת עכשיו,וב…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by tuvia,

שבוע טוב לכולם. יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן אוין לי מושג מה לעשות. אז ככה באתרים כמו וואלה שאני רוצה לראות את הסרטונים בכתוגרית ה"וידאו" אני לא לוחץ כתוב connecting ואז ready אבל לא רואים כלום. יש לי windows xp sp2 . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by matan5165,

אהלן. אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ? השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gil Baer Hunter,

ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by matan5165,

אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by oran55,

שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום חברים, התקנתי לאחרונה תוכנה בשם המאצ'י בשביל הפיפא, כאשר הכתובת של המחשב השני היא \\192.168.2.100 זה כותב לי, no network provider accepted to the given network path.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. Started by Raffa,

ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. היי, הזמנתי מחשב חדש [מפרט ניתן לראות בפרופיל שלי] והיום כמה ימים לפני ההגעה שלו פתאום עלה לראשי עניין החיבור לאינטרנט. לא הזמנתי כרטיס רשת. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת להזמנה? אם כן, איזה? תוכלו לעזור לי בבקשה עם קישור מתוך האתר של פנדה, ששם קניתי? http://www.pandas.co.il או קישור ישיר ל "כרטיסי רשת" באתר: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221 [האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה אגב] למחשב אחד, לא רשת. מחובר ב ADSL. ואולי, אני לא צריך כרטיס רשת וזה מובנה בלוח אם? זה מחשב חדש אחרי 5 וחצי שנים ככה שאיני יודע :] תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  23. כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by nondos,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים