עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by AboveBeyond,

שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by satyr82,

נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Titanium,

חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Da-Funk,

היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. ממצב אנשים ?! אז ככה כמו שכתבתי בכותרת ... מה מהירות ההורדה של אינטרנט 3 מגה משרתים ישראליים ? אם היה לי מגה וחצי וזה הוריד לי על 160 אז 3 מגה צריך להוריד על 320-340KB בערך נכון ? אז כל מה שאני מוריד (אפילו מהאתר של ברק013 החברה של האינטרנט שלי יש שם המחשת מהירות אז שם גם בדקתי) זה מוריד לי על 320KB ויורד אחרי 10 שניות ל - 280KB ... ובדקתי גם הורדות בנענע וזה אותו דבר ... האם כדאי לי להתקשר להודיע להם ? (כבר אמרתי לאמא שלי שתתקשר ותודיע להם שזה לא 3 מגה כמו שהם הבטיחו)

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by ORIT A,

שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. Started by galh_5,

יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by dorpas,

שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  11. Started by Tokadon,

ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by nimrodim,

אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  14. הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by ashafir,

יש לי שאלה , איך אני מתחבר לWIFI שמוציא הראוטר Siemens ADSL SL2-141 דרך המחשב? למה דרך האייפון שלי אני רואה תרשת האלחוטית .האם יש דרך להתחבר אליו גם דרך המחשב או שחובה להקים רשת אלחוטית ואם צריך רשת האם אפשר עזרה או מדריך לזה?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by redead,

בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by Ran234,

יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ. הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל. אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה? תודה עריכה: שכחתי לציין, עשי…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by ari,

בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  22. Started by rangerman,

יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by yirmi_opp,

אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  24. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  25. Started by GunBlade,

אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.