עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  2. שלום. הגעתי הבוקר למשרד ואין אינטרנט. לאחר שיחה עם בזק + בזק בינלאומי - הכל תקין. אחד הנציגים ביקש שאבדוק עם WIFI - ואכן יש חיבור. כך בודדנו את הבעיה ל SWITCH. מעבר לחיבור ישיר (שלא דרך ה SWITCH) אכן פתר את הבעיה. השאלה שלי: האם ה Switch מת? רכשתי אותו לא מזמן. TP-LINK. אמנם לא היה יקר, אבל נראה שהוא תקין. כל האורות דלוקים כראוי. ולמיטב הבנתי - אין שום הגדרות. בסך הכל מחברים את הכבלים אליו במקום לראוטר, והכל עבד. האם לרכוש חדש, או שיש פה דרך אחרת? תודה על העזרה!!!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. Started by imper,

שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by mironm,

אניעכשיובחבילה של 750 וכאשר אני משחק במשחקים ברשת יש לי פינג 90-120 עכשיו שאלתי היא אם אני יעברו ל5.1 מה יהיה הפינג שלי אני מדבר על שרתים באירופה. האם יש סיכוי שהפינג ירד מה80???

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by computer_freak,

??

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  6. רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by TuviaDaCat,

קניתי נתב edimax BR-6204wlg, והוא פשוט מתעקש שלא להתחבר לשום דבר. אני מחבר אליו ethernet מהמחשב, וכלום, הלד אפילו לא נדלק, ובחיפוש רשתות אלחוטיות, הוא לא קיים, אני משתגע.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  8. יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Kopi8,

היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Avihai92,

יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by gzlt,

שלום ברשותי לפטופ קומפאק פקסאריו 701ea הלפטופ מובנה לתמוך רק בוינדוס XP כביכול התקנתי עליו וינדוס 98, כי הXP בקושי זז עליו ומצאתי דרייברים לכל ההתקנים חוץ מכרטיס הרשת עד כמה שידוע לי עאטיס הרשת הוא: compaq iPaq 10/100 fast ethernet network card לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. Started by Lyor,

אני לא מצליח לאתר אתר שמוכר אותם וגם שולח לארץ במחיר סביר (לא יד שניה). אשמח לקבל פה לינק אם מישהו מכיר. הDSL-AC68U כנראה התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל, ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו, אז אני רוצה לקנות אחד חדש. אני מתכנן לשלב את DSL-AC68U (כbridge) עם RT-AX86U או RT-AX68U (לא בטוח עדין מה עדיף). אבל דווקא את הדגמים האלה אי אפשר להשיג בשום מקום בארץ, ובקושי (אם בכלל) בחו"ל.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  15. היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. אז ככה כרגע יש לי האב של Accton, והוא עושה המון (!!!) לאגים, כמובן שלא על אינטרנט אבל העברת קבצים במהירות גבוה (10Mb) ברשת עצמה... אז עכשיו אנירוצה לקנות סויץ' חדש. אני לא צריך משהו ממש יקר, חשבתי בכיוון של ג'יגה-ביט, שבכלל לפי מה שאני מבין הם חדשים בתחום הסויצים אז חשבתי על הסויץ' הזה: Gigabyte GS-SW005 מה דעתכם? איך גיגה-ביט בכלל בתחום הזה? למישהו יש נסיון?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  17. במסגרת CES 2016 מציגה Netgear נתב אוניברסלי חדש, שני מאריכי טווח (Range Extenders), שני סטים של מתאמי HomePlug ונתב כבלים. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6094

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by itaysk,

היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  21. Started by dids22,

שני המחשבים שמחוברים לנתב שצורה חוטית מקבלים פתאום IP שמתחיל ב 169 חוץ מאיפוס הנתב - יש אפשרות אחרת לנסות לסדר את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  22. כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק

23. אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  25. היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים