עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ari,

בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  2. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. יש לי כבל מוצלב 10 מטר, ואני צריך לחבר מחשבים במרחק 11-12 מטר. האם ניתן לקנות כבל מוצלב 2 מטר, ולחבר אותם בלי לחתוך\להלחים ? (כלומר ע"י מתאם כלשהו)? אם כן, איפה בת"א\ר"ג אפשר לקנות כזה מתאם? איפה ניתן לקנות כבל מוצלב מוכן? תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by tomersp,

חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  6. חיברתי לנתב שלי (TL-WR1043ND) דיסק 1.5TB חיצוני עם שתי מחיצות בחיבור USB - אחת של 70GB והשניה כל השאר. משום מה רק המחיצה הראשונה מזוהה ע"י הנתב (הקטנה) - רעיון למה למישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by Weihenstephan,

אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בן 2 וחצי קומות, כאשר הנתב אמור לשבת במרף, המרתף נמצא מתחת לאדמה והוא בעל קירות דיי עבים. אני צריך המלצה לכל המערכת, זאת אומרת נתב (או שילוב של נתב ותחנת ממסר להגדלת הטווח) וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב נייד ומחשב נייח. תודה, אסף.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אתמול אני נכנס לתיבת ההוטמייל שלי ופתאומית אני רואה שיש לי 2GB! תבינו שעד עכשיו היה לי רק 2MB מסכנים! אני באמת לא מבין את הטמטום שמיקרוסופט נותנת 2MB לכל העולם ולארה"ב נותנת 250MB : בכל זאת לפי מה שהבנתי זה ניתן רק למי שבMSN HOTMAIL. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  11. רק חשוב שיתמוך בVISTA ובכבלים. חשבתי לקת את ה3CRWER100-75 של 3com ב214 שזה אחלה מחיר יש המלצות אחרות?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by avi2014,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  14. שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by Qtec,

יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by fox gitlis,

שלום לכולם! יש לי בבית רשת קווית. לאחרונה קניתי מחשב כף יד עם אופציית WIFI. הייתי מאוד רוצה את האפשרות להסתובב איתו בבית ולגלוש באינטרנט בלי לקנות ראוטר אלחוטי. הרעיון שחשבתי עליו הוא לקנות לאחד המחשבים שמחוברים לאינטרנט כרטיס רשת אלחוטי USB פשוט, נניח EW7317UG Edimax, ולגשר או לשתף את האינטרנט שיש במחשב המחובר עם כרטיס הרשת, שישדר למחשב כף היד את החיבור. מה אתם אומרים? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by rosesr,

אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  21. Started by ariel_rg,

שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by giladr,

האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by ori444,

מעונין ברשת בין 2 מחשבים ויש לי מודם פנימי ITEX ADSL במדריך באתר ובכל השאלות ראיתי כשיש מודם חיצוני הוראות לחיבור בעזרת כרטיס רשת נוסף , האם זה אפשרי גם במקרה הזה ? ואם כן כיצד מגדירים את כרטיסי הרשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by shay108,

היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים