עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rosesr,

אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  2. Started by jetman,

זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by yach,

יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  4. שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Miri Moyal,

אני מנסה באופן עצמאי לבדוק את החיבור לאינטרנט. לפי הראוטר נראה שאין. חיברו לי את התשתית של בזק לארון תקשורת אך לא טיפלו בשקע. אולי לא כך מחברים את החוטים? אולי צבע אחר של חוטים? אשמח לעזרה. תודה

6. יש לי מודם כבלים וקניתי את הראוטור הזה EDIMAX 6104K בהתחלה עבד הכל כמו שצריך עד שזה פתאום מתחיל לא להתחבר את החיבורים עשיתי לפי המדריך באתר פיקוק, ולפי ההגדרה עם ריסט אני לא צריך שם משתמש וסיסמה להתחבר שאני מתחבר ל 192.168.2.1 עושה ריסט ואחרי זה בודק מה האיפי לא רשום כלום בחיבורים עשיתי קומבינה חיברתי מהמודם אל הראוטר קבל רשת מהראטור חיברתי למחשב שבחדר השני והחיבור השני זה מהמודם אל המחשב שלי ישר ביצאה של ה USB כדי שאני יוכל לקבל איפי 80.179.X.X .. כל הקומבינה עבדה שבוע , עד שפתאום זה לא רוצה לעבוד יותר ניסתי לנתק לחבר להוציא ת USB לחבר רק את המחשב בחדר השני כאשר שלי מנותק וזה לא עובד וזה מעצבן למישהו יש פתרון? חיכתי לסנכרון של המודם ואז חיברתי את הראוטר וזה לא מצליח !!…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by dids22,

שני המחשבים שמחוברים לנתב שצורה חוטית מקבלים פתאום IP שמתחיל ב 169 חוץ מאיפוס הנתב - יש אפשרות אחרת לנסות לסדר את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  10. שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by ari,

בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by michabb,

שלום רב, 1. האם שימוש בראוטר שעובד בתדר 2.4 ומשדר ל-AP שעובד גם בתדר 5, יכול לאפשר גלישה ב-AP בתדר 5 Mhz? 2. מה טווח הכיסוי של AP של LINKSYS באולם פתוח (שיהיה יעיל)?

14. Started by qwerty1987,

כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  16. רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  17. פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by יואב שניר,

מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?

19. שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by x^fighter^x,

הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  21. היי לכם, אני מסתובב הרבה לאחרונה עם המחשב הנייד שלי במקום העבודה בו אני מקים רשת חדשה. לרשת יש מספר סיגמנטים שונים ואני עובד עם 2 הכרטיסים, אלחוטי ורגיל. אני מחפש תוכנה שתוכל לנהל לי את הפרופילים השונים בהגדרות הכתובות IP בכרטיסים השונים במחשב, במקום להגדיר כל פעם באופן ידני כתובת קבועה של סיגמנט מסויים אותו אני צריך לבדוק מול הכרטיס המחובר. מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... אשמח לקבל המלצות לתוכנה כזו, מערכת הפעלה של הנייד Win 7 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by Grihan,

אני מנוי של אינטרנט בכבלים, דרך 013 עד לאחרונה הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ללא חיגן, והכל עבד בסדר. אבל שדרגתי את החבילה, ופתאות התחלף החיבור לחיבור חיגן PPTP (אגב בלי להגיד לי או משהו, נאלצתי להתקשר לתמיכה שיסדרו את זה). דרך המחשב אני יכול להתחבר תקין, אבל לא הצלחתי להגדיר את הנתב שיתחבר. איך אני מגדיר אותו שיעבוד? תודה, גרשון.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by CartMan2oo5,

יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by (Arik),

ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.