רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, חיברתי כבל רשת ממחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם למחשב נוסף (אין ראוטר בסיפור). בשני המחשבים ווינדוס 7. הרשת מופיעה בשני המחשבים אבל אין גישה לאינטרנט למחשב המקבל. במחשב שמחובר למודם יש הודעה על רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט ואין אפשרות לשנות את זה. גם לא נשאלתי איזה סוג רשת להגדיר, זה נבחר אוטומטית. ניסיתי להגדיר שיתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת אבל ללא הועיל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נכנס מחשב נייד הביתה ואני זקוק להמלצה לראוטר. יש לי הוט 100 מגה. הוט מבקשים דרכם 230 שקל + 10 שקלים נוספים בכל חודש. אפשר לקבל המלצה לראוטר זול ונורמלי שיספק רשת אלחוטית ביתית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט DIAL-UP
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חבר שלי בא אלי היום.. ואמר לי שהאינטרנט שלי ממש אבל ממש איטי.. ולשנינו יש את אותה מהירות חיבור.. מה אפשר לעשות כדי להאיץ אותו ולסדר אותו שהוא יזוז מהר..
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ב HUB עם מודם כבלים ודיילר. המחשבים קשורים ברשת על ידי חיבור שלא ברור לי כלומר לא מוגדר IP משותף וכלום. XP (בשניהם) פשוט יודע כנראה לזהות חיבור ועושה עם זה משהו ... ברגע שאני בוחר לשתף את המודם הוא מיד מפסיק לפעול ומחזיר גם הודעת שגיאה כשמנסים להתקשר 769. עשיתי את כל מה שכתוב במדריך מספר פעמים וזו גם לא הרשת הראשונה שאני מקים אבל אני לא יודע מה הבעיה כאן. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
4 מחשבים באלחוטי + 1 קווי כולם מחוברים למודם-נתב של בזק מסוג דילינק יש לי את ה אייפי וה מאק של כולם הייתי רוצה שהמחשב שמחובר באלחוטי שמשתמש ביוטורנט, ישתמש במעט מהקו, כדי שהאחרים יוכלו לגלוש כמו שצריך. איך עושים זאת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי לכם, אני מסתובב הרבה לאחרונה עם המחשב הנייד שלי במקום העבודה בו אני מקים רשת חדשה. לרשת יש מספר סיגמנטים שונים ואני עובד עם 2 הכרטיסים, אלחוטי ורגיל. אני מחפש תוכנה שתוכל לנהל לי את הפרופילים השונים בהגדרות הכתובות IP בכרטיסים השונים במחשב, במקום להגדיר כל פעם באופן ידני כתובת קבועה של סיגמנט מסויים אותו אני צריך לבדוק מול הכרטיס המחובר. מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... אשמח לקבל המלצות לתוכנה כזו, מערכת הפעלה של הנייד Win 7 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-