עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ramimos,

היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by tkuiruz,

טוב לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם מבזק התקנתי אותו והכל בסדר פתחתי איתו פורטים והיה מזהה גבוה אבל הKAD לא עבד אחרי זה עשיתי עידכון לוינדוס שלי ואכשיו יש לי SP2 ומאז יש לי מזהה נמוך והKAD עדין לא עובד חשבתי שזה בגלל חומת האש ולא מה זה יכול להיות הייתי שמח מאוד עם תסבירו לי למה הKAD לא עובד ולמה יש מזהה נמוך תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?

6. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by אפיק,

שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by zZOROo,

שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tgen,

יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש

12. Started by Enigma1992,

שלום תראו אני משתמש ביוטורנט - Utorrent, אבל זה בקושי זז, ואז גיליתי שזה אמור להיות V ירוק : אבל אני לא יודע איך להפוך את זה לV ירוק, אני לא יודע לפתוח פורטים, ויש לי ראוטר של אדימקס. בבקשה תעזרו לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by HitmanW,

אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  16. היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by vk,

איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  18. יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by DanielHatuka,

יש לי נתב קווי של Edimax דגם BR-6104K ואחרי כחצי שעה של עבודה הוא מתחמם מאוד, גם בתקע בחשמל (לדעתי בערך 60 מעלות C) וגם הנתב עצמו. הנה התמונה של התקע בחשמל אולי המתח לא מתאים או משהו לארץ (למרות שקניתי בארץ בחנות KSP שזה אמור להיות מותאם). תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by kruscal,

שלום רב לכולם!!! אני רוצה להאריך את הכבל של ה USB שמחבר את הכרטיס הרשת האלחוטי למחשב ביתי שיקלוט אות יותר חזק, אורכו כרגע: 1 - 1.2 מטר ואני מעוניין להאריכו ל: 4 - 5 מטר, 1. מישהו פעם ניסה לעשות דבר כזה ולראות אם זה משפיע על האות? 2. האם הארכה של הכבל בצורה משמעותית כזו (יחסית) פוגעת בקצב העברת הנתונים בתקשורת? תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית מבוססת אדימקס הראוטר הוא 6204WG, שמחובר ישירות למחשב שלי ולמודם כבלים (חוטית) המיול לא מוריד לי וטוען שהוא בLOW ID.. איך אני פותח לו פורטים?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אני מניח שלא הרבה אנשים נתקלו בבעיה, אך בכל זאת -- לאחר שמגדירים ICS תחת וויסטה, יש סיכוי לנפילות תקשורת אקראיות עקב באג (מפתיע, באג בחלונות! ). נתקלתי בבעיה זו לא מזמן ועד כה פתרתי אותה ע"י הפעלה מחדש. מצאתי את הפיתרון בשיטוט אקראי ברשת, ועבורי העניין נפתר. לינק: http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-networking-sharing/53952-losing-netowork-regularly-4.html ניתן לבקש את התיקון ממייקרוסופט או להוריד כאן: http://thehotfixshare.net/

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל, ולהעביר קבצים במהירות של Gigabit (אני יודע שזה אמור להיות הרבה פחות מהקצב התיאורטי, אך עדיין הרבה יותר מאשר ה 10/100 הרגיל). בכל אופן, מחשב אחד הוא עם הלוח אם של Asus P5B Deluxe, ומכיל את כרטיס הרשת האינטגרלי של Marvel Yukon (תומך במהירות 1000). במחשב השני התקנתי כרטיס רשת של Realtek מסוג RTL8169 (גם הוא תומך Gigabit). אני משתמש בכבל אשר כתוב עליו Cat.5e. ב Properties של כרטיסי הרשת של שני המחשבים, כתוב שהם נמצאים במצב של Gigabit, ובנוסף חיווי הנורות מאחורי הכרטיסים מתאים למהירות Gigabit. עם זאת, המקסימום שאני מצליח להעביר קבצים ביניהם הוא 6mb/sec. התקנתי עבור שני כרטיסי הרשת הללו את הדרייברים הכי חדשים (שניהם מהחודש האחרון), אך זה עזר כמו כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tkuiruz,

יש לי מתאם ROTAL WLAN-DRUC U3 וראוטר TNN SIEMENS SL2 141 השאלה היא איך אני מגדיר את זה והאם אני צרך להגדי את זה בשני המחשבים אני היסתכלתי במדריכים וניסיתי וזה לא עובד אני מקווה שתציעו לי לעשות משהו אחר

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.