עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לרשת דרך רשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את המחשב הזה, למחשב שלא מחובר לרשת. שתהיה אפשרות לשיתוף קבצים, ואינטרנט. אבל שהמחשב בעל חיבור האינטרנט יהיה השולט. הכוונה "השרת" תודה

2. ישבתי על הבעיה הזאת ימים ואני לא מצליח ! מי שמצליח לפתור את זה פשוט תותח ! ניסתי הכל אז הנה שאני מנסה להתחבר לאחד המחשבים הוא כותב לי את ההודעה הזאת : Our Workgroup" is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by baadasssss,

כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. Started by idan23,

SL2-141 איך הרמת אבטחה שלו? האם הוא ראוטר טוב?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by DanielHatuka,

לפני כמה ימים זה לא היה לי, אבל זה התחיל גם במחשב השני ברשת עם נתב Edimax. כשסגרתי את המחשב הראשון תמיד זה השאיר אור ירוק בנתב שמראה שהכרטיס רשת בקשר איתו ולא מתכבה, ובמחשב השני זה היה בסדר שסגרתי האור נכבה (ונשאר תמיד האור למחשב הראשון ולמודם), אבל לפני כמה ימים זה הפסיג להתכבה וזה נשאר עכשיו דלוק.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Aviad6,

היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול. הצפנה? לא יודע מה זה בכלל. אני רוצה רוחב פס גדול (54MB/S אם יש). יש אחד שקולט למרחק של 200 מטר ? ואיך כל זה עובד? אני פשוט אומר לו חפש נקודה חמה או מה ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by denis20,

לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, ברשותי, מודם ADSL של Alcatel שהפכתי ל Pro ושימש עד כה כנתב. ראוטר אלחוטי Tp-link 541G (4 כניסות LAN, וכניסה אחת של WAN) 2 מחשבים נייחים (Win XP) המחוברים בכרטיס רשת ו מחשב נייד אחד עם כרטיס רשת אלחוטי 2 המחשבים הנייחים ומודם Alcatel מחוברים ליציאות ה LAN בראוטר האלחוטי. ולמחשבים מוגדר כתובת D.G של ה ALCATEL (בשביל חיבור לאינטרנט). ועד כה זה עובד. שאלות: - האם ניתן לחבר את ה Alcatel ליציאת ה WAN, בלי לבטל בו את אופציית הנתב? (ה Alcatel מחייג ומתחבר אוטומטית לאינטרנט) - כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לרשת אלחוטית זה מתחבר, אך אינני מצליח לגלוש (PING למחשבים ברשת יש). מדוע ? אם יש למישהו רעיון איך להגדיר הכל מחדש, אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by Beginner,

שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by sirexrv,

HELP...... קמתי בבוקר היום והתחלתי לגלוש (לא משהו מיוחד YNET, HWZONE תפוז...) הפסקתי והתחלתי לראות סרט ולאחר מכן -לא הצלחתי לגלוש.... אפילו גישה לנתב אין לי (מקיש ADMIN ואח"כ סיסמא, אבל הוא נותן לי מסך ורוד ואומר שאני לא מורשה...) זה לא בעיה במחשב שלי (נראה לי) כי הלחתי למחשב שמחובר בד"כ לנתב (דרך אלחוט) ושם בכלל לא מקבל תגובה או אות (אצלי מקבל אות אבל לא נותן גישה...) קיצר HELP למישהו יש עצה????????? אני כרגע מחובר ישירות לאינטרנט (לא דרך הנתב)....

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by ori-silver,

1) איזה מן האופציות יותר עדיפה??? א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק)......... ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום...... 2)שמעתי שבכבלים אני לא מקבל את המהירות המובטחת לי יש אמת בדבר? 3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי ראוטר של 3com (מחובר לאינטרנט של הכבלים), וממנו יוצאים ארבעה חיבורים ל: 1. המחשב שלי (WinXP). 2. מחשב הורדות (WinXP). 3. מחשב נוסף (WinXP). 4. מדפסת. הבעיה שלי היא שהראוטר מוגבלת למהירות 100mbit/sec, אך אני צריך מהירות העברה גדולה יותר בין המחשב שלי, למחשב ההורדות. אפשרות אחת לפתור את הבעיה, היא לקנות ראוטר של Gigabit, אבל המחירים בשמיים. אפשרות נוספת, יותר פרקטית כלכלית, היא לעבור לחיבור ללא חייגן, ולקנות מתג של Gigabit, לדוגמא זה: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=150 ולחבר אותו במקום הראוטר של 3com. האם זה אפשרי ?, אני פשוט לא מבין מה מתג מסוגל לעשות, האם הוא מסוגל לקחת אינטרנט מחיבור ללא חייגן, ולפצל אותו למספר מחשבים, ולתת לכל מחשב כתובת IP נ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tommy_g,

שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

ניתן לקנות אותו כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP18A-1G-108g&cart=11874576722860281〈=heb במה הוא שונה והאם הוא שווה את התוספת של כ-100 ש"ח מהדגם הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP28G&cart=11874576722860281〈=heb האם יש חנות יותר זולה לנתב הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים