רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי את התוכנה emule ואף הצלחתי(בקושי רב) להוריד מספר קבצים. מישהו מוכן להסביר לי למה ההתלהבות מהemule כל כל גדולה? בemule יש זמני המתנה להורדת קבצים , בkazza אין. בemula לוקח זמן(ולעיתים הרבה) עד להתחברות לשרת(חלקם הנכבדים "מתים") בkazza אין. מהירות הורדה -בemula לא הצלחתי לעבור את ה-20K בkazza הגעתי ל-70K (החיבור שלי ASDL750?). בemule חייבים להקצות רוחב פס עולה(רבע מהיורד) בkazza אין חובה(ולכן מהירות הגלישה מהירה יותר). אז למה eMule?????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי נתב TP-Link TL-WR740N שנקנה ב-19/12/2014, והחליף נתב מדגם זהה. כאשר אני מדליק את המודם והנתב מהרב שקע, לאחר שהמודם (ROTAL - RTA 1320a חדש שהחליף ישן ב-6/1/2015) מסיים לסתנכרן עם בזק, לוקח זמן רב מהרגיל עד שיש לי אינטרנט. בבדיקה מתוך כתובת ה-IP של הנתב בפיירפוקס (כלומר הקושחה), וכיבוי המודם בלבד, התברר כי לנתב לוקח זמן רב מאוד להתחבר למודם מהרגע שהמודם סיים להסתנכרן עם בזק. כפי שרשמתי למעלה, המודם והנתב שניהם חדשים. האם יש אפשרות שהבעייה היא בכבל שמחבר בין הנתב למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש פה אנשים שיכולים להעיד על קצב העלאה שלהם עם אקספון+בזק לשרתים בחו"ל ? (גרמניה, אנגליה, הולנד) האם זה עומד על 2.5-3 mbps או שזה בכיוון ה-2.0 ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה שמתי קובץ registy שאמרו לי שהוא עושה אינטרנט טוב ומאז ששמתי אותו נהיה לי חרא אינטרנט אז הקובץ הוא זה: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "SackOpts"=dword:00000001 "TcpWindowSize"=dword:0003ebc0 "Tcp1323Opts"=dword:00000001 "DefaultTTL"=dword:00000040 "EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000 "EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0 אז מה שנראה לי שצריך לעשות זה שתגידו לי על איזה הגדרות להשים כל אחד מן הפרמטרם האלו וכך אני יסדר את זה או שפשוט תכינו לי קובץ REG שיסדר לי את זה או שפשוט יש לכם רעיון לעשות משהו אחר תודה רבה לעוזרים דרך אגב יש לי windows xp pro
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום המלומדים! ברשותי (מתוך אילוץ) המודם הנ"ל שקיבלתי אותו מבזק. הוא עובד יחסית בסדר, אך לאחר שהגדרתי אותו לעבוד כנתב (מחובר למחשב אחד ישירות בלבד-על מנת שלא אצטרך לחייג ידנית) הוא מסרב לפתוח פורטים לתוכנות. מהסיבה הנ"ל אני נתקל בLOW ID ושלל בעיות נוספות בתוכנות שיתוף ובתוכנות מסרים. זאת ההודעה שאני מקבל(כאשר אני לוחץ על ADD) : http://myjavaserver.com/~grx1/ER1.JPG אודה מאוד לכל המסייע בעניין, לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם אתם יכולים תעשהו את זה בצורה הזאת 10.0.0.138>ואז לאיפה להכנס
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387 באמת מתקרב לטווחי הקליטה שמצוינים לגביו: עד 100 מטר בבית עד 300 מטר מחוץ לבית ? למנוסים איתו,מעשית מאיזה מרחק אפשר לקלוט איתו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. אנחנו במשרד בירושלים, בבניין מאעפן (ישן מאוד). יש לי המון ניתוקים עם HOT, שתמיד נאמר לי במוקד שמדובר בעבודות באזור, ולכן יש ניתוקים. נמאס לי! מדובר במשרד, וזה ממש משבית לנו את העבודה! יש המלצה על ספק + תשתית? כאלה שלא עושים טריקים ושתיקים עם NAT, ושאר דברים כאלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-