עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sirexrv,

איך ניתן לזייף IP ? אני רוצה גישה לאתר פנדורה ובגלל שאני לא גר בארה"ב אני לא יכול אז חשבתי: אולי יש דרך שאתחבר לשרת כלשהו בUS ושהוא יתחבר בשבילי??

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by xena,

ביצעתי חיפוש בפורום ובהמלצת אנשים ארכוש LinkSys WRT54GL. אני צריך לחבר שני מחשבים מרוחקים. אני מבין שאחד מהם יוכל להתחבר חוטית לראוטר ואילו המחשב המרוחק יתחבר אלחוטית. לא מצאתי המלצה עדכנית על כרטיס רשת אלחוטי כאן. תוכלו לעזור? באתר שאני רוכש יש את הכרטיסים הבאים ואשמח להמלצה מכאן, או מאתר אחר אם זה קריטי: http://www.tronics.co.il/category.asp?catcode=24 אין הגבלת מחיר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by shdor,

עזרה בבחירת ראוטר עד 500 ש"ח אני לא מבין בזה כל כך...תעזרו לי לבחור.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. אני נכנס לאתר של הראוטר 10.0.0.138 הבנתי ששמה שזה ההגדרות של הראוטר.. ואז זה מביא לי אפשרות של שם משתמש וסיסמא.. עכשיו אני לאיודע מה השם משתמש וסיסמא .. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by thebestof2005,

טוב, אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי לקנות את הנתב LinkSys WRT54GL. כמה שאלות אחרונות לפני קנייה: 1: יש לי ADSL ומודם שהפכתי אותו לראוטר (אלקטל). זה לא יעשה לי בעיות נכון? והאם אני צריך להחזיר את מצב הראוטר לקדמותו, כלומר להחזירו להפוך להיות מודם בלבד, או שגם ככה זה יעבוד? 2. האם המחשב שאליו אני אחבר את הראוטר יהיה חייב להיות פועל כל הזמן בכדי ששאר המחשבים שמחוברים ברשת יוכלו להיות מחוברים? תודה על העזרה...

9. Started by Shane McMahon,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

10. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,יש לי בבית ראוטר של Planet דגם wrt-415,הוא טוב?מבחינת הגנה וכו'? ואיך אני מגדיר לרשת סיסמא , שלא כולם יוכלו להיכנס לרשת?? תודה רבה. ;D

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. *כותרת* זה ה6204 הגדרתי את השם משתמש וסיסמא (עשיתי בידיוק לפי המדריך שנתנו והוא לא מתחבר לי :-\

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!

13. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  14. איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?

16. Started by edenbd,

שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by r_rafaeli,

אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחרונה שדרגתי גרסה של אמיול ובטעות אישרתי מחיקת הגדרות קודמות, ונעלם לי קידום הפורטים מאז. הלכתי לפי הספר והגדרתי מחדש את הפורטים, את הIP בכרטיס הרשת...הכל. ועדיין אני מקבל LOW ID. אני יודע שזה לא המקום לבקש עזרה בנוגע לאמיול כי לשם כך נוסד פורום התוכנה, אך יש לי בעיה מסוג אחר- אחרי בירור קצר על QOS חשבתי לנסות ולפתוח אותו בהגדרות הנתב שלי, מתוך מחשבה שאולי זה מה שיעזור לאימיול. ...וזה דפק את החיבור האלחוטי. כרגע אני מחובר קווית . הראוטר שלי הוא Edimax BR6204 תודה מראש למי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא לפחות באחת הבעיות...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by w7_znay,

יש לי רשת אל חוטית בבית, ואני לא מצליח לשחק במשחקתי MMORPG לדוגמא : WOW, UO וכד', מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Rebellion,

ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by vk,

אני קונה ראוטר BR-6204Wg אני צריך המלצה לכרטיס רשת ושיהיה טווח של איזה 10 מטר בין המחשב ושיעבור דרך קירות בלי בעיות מיוחדות...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by rambo122,

שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by swg,

אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה המעצבנת הזו(שלמעשה נמשכת כבר יותר מחודשיים אפילו). כל היום בקאשינג של הסרטים לוקח שעות על גבי שעות, כעאשר בלילה הקאשינג לוקח כמה שניות. נתקלתי בזה בstage6. ייתכן שזה קיים בעוד מקומות, לא יודע. תודה.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים