עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  2. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  3. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by tzahi16,

רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  6. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  7. לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by pergola,

חבר שלי בא אלי היום.. ואמר לי שהאינטרנט שלי ממש אבל ממש איטי.. ולשנינו יש את אותה מהירות חיבור.. מה אפשר לעשות כדי להאיץ אותו ולסדר אותו שהוא יזוז מהר..

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי איכותי בכדי לחבר מספר מחשבים ברשת. הנתב צריך להיות בעל יכולת קליטה (אלחוטית) בטווח של כ15-25 מטר דרך קירות עים קצב העברת נתונים של 54Mbps. כמובן שאני מעוניין לשתף את האינטרנט בכולם, ולכן אני אציין את החיבור שלי: כבלים, בזק-בינלאומי (ללא חייגן). בכל אופן, ראיתי בחוברת של באג(BUG) שיצאה עים העיתון של השבת, לגבי נתב של 3Com. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? החוברת של באג http://www.geocities.com/hck2cmp/BUG.jpg (התעניינתי בנתב הימני שעולה 759 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי)

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by danielnd,

היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. מדובר במנויים עד 1.5MB שמתי לב שהרבה אנשים לא מודעים בכלל שהמחירים ירדו מ 55 ..60 שקל תשתית לחודש ל 45 שקל הבעיה שמאז ש HOT הודיע על זה באינטרנט רוב האנשים חושבים שאוטומטית שונה להם המחיר ל 45 שקל בחודש תשתית זהו שלא גם אני חשבתי ככה עד שבמקרה דיברתי איתם היום לגבי משהו אחר בכלל ושמתי לב שעדיין משלם 60 שקל במקום 45 אז קחו לצומת לבכם , המחיר לא השתנה אוטומטית , צריך להתקשר ולהודיע : "שמעתי שהמחיר של תשתית הוא 45 ש"ח עכשיו ולא 60" ואז ישנו לכם במקום . נ.ב עוד משהו קטן ...בקשה הבנתי שיש אנשים שמשלמים ל 012 28 שקל במקום 35.. 40.....אם למישהו יש דרך מסויימת לגרום להם להעביר אותי למסלול כזה (צעקות לא עזרו) אני אשמח לדעת תודה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  12. יש לי כבל מוצלב 10 מטר, ואני צריך לחבר מחשבים במרחק 11-12 מטר. האם ניתן לקנות כבל מוצלב 2 מטר, ולחבר אותם בלי לחתוך\להלחים ? (כלומר ע"י מתאם כלשהו)? אם כן, איפה בת"א\ר"ג אפשר לקנות כזה מתאם? איפה ניתן לקנות כבל מוצלב מוכן? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by the cube,

שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by nimrodim,

אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by Shayva76,

היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  16. הסיפור הוא שיש לי מצלמת IP ואין לי כתובת IP קבועה (עולה 40 שח בחודש) . כל עוד שאני משתמש בקליינט של dyndns שרץ על המחשב אין בעיה והתקשורת נשארת שבועות ללא בעיות. ברגע שאני משתמש בפיצ'ר שיש ברוטאר או במצלמה כדי לעדכן את האתר של dyndns כל כמה שעות האינטרנט קורס כליל וצריך לכבות ולהדליק את המודם של HOT והרוטר גם. אפילו קניתי את הרוטאר של linksis שמומלץ באתר של dyndns ובכל זאת זה נתקע. למישהו יש פה רעיון מה לעשות ??????

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by leoleo,

אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by infifi,

יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים. המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס. עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת). וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס.. ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב.. ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר.. יש למישהו פיתרון בישבילי? אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו? יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by KF,

קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by tzolerguy,

טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by TaZeR,

יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי). כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל? תודה, בן.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by giladr,

האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. או שוויפיי של ספרייה לא מתאים לכם? או שתלוי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.