עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by homra,

מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  2. יש לי ראוטר של checkpoint safe@office ואני מוצא כלום על פתיחת פורטים לאימיול בבקשה מי שיש לו פורטים שיביא לי כי אני עובד עצות :'(

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by Artemis Entreri,

היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אצל אחי זה המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) אצלו כלום לא השתנה לא נגענו או שינינו משהו בהגדרות. אצלי נמצא המחשב המשני שמחובר דרך כבל מוצלב עשיתי לו פירמוט מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  6. היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  7. זה בית דירות באילת סוג של מלון שאני צריך לחבר אותו בצורה אלחוטית בעזרת הצייר עשיתי את המבנה איך שהוא נראה פחות או יותר אשמח לקבל המלצות איך לחבר את המקום על מנת שיהיה קליטה טובה בכל המבנה מה שאני חשבתי זה לשים בכל 3 כניסות אקקסס פואנט וזה ישב בקומה שלישית בתוך ארון תקשורת הבעיה שהמחשבה של הבעלים זה יהיה למכור אינטרנט לדיירים והוא ירצה להחליף סיסמא על בסיס קבוע ואני לא רוצה להתרוצץ לו שם כל שני וחמישי אשמח לקבל כל פתרון,תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט ע"י כבל מוצלב רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת בינהם???

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  9. קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by 114508534,

איך אני משתף מדפסת בין שני מחשבים עם אקספי

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  11. Started by LRa,

אהלן, אני מחובר עם הוט ו-014 לאינטרנט. כבר שבוע שהאינרנט זוחל ברמות של מודם 28.8K. היום התקשרתי לשאול מה נסגר, והתשובה שקיבלתי היא שיש בעיות בתשתית ושהטכנאים עובדים על זה. שאלתי כמה זמן זה אמור לקחת, והנציגה אמרה לי שאין צפי. כלמור זה יכול גם לקחת חצי שנה... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by asdasdasd,

אני שוקל לעבור לחבילות החדשות האילו שהוט מציעה 1.5 הורדה 1.5 העלאה השאלה אם פינג תלוי ברובו במהירות העלאה או שזה בעצם 50 \ 50 ??? כרגע יש לי פינג של 20 בשרתים בישראל השאלה מה יקרה בפועל בשרתים בחו"ל עם העלאה 120 קיי והורדה 180 (חבילת 1.5 \ 1 החדשה של הוט) ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by darkman,

מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?

15. חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by Sherlock,

שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שלום לכולם. אני דביר, יש לי מחשב נייד של MSI, שלא עשה בעיות בשנים האחרונות.. לצערי לפני כשבועיים נתגלתה בעיה בלוח אם, שהביאה לתיקון בו החליפו את לוח האם, ועל הדרך גם הוספתי זכרונות.. מאותו יום אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במקום העבודה שלי. יש לציין כי לפני כן, כאשר היתי מחבר את הנייד לכבל רשת שיוצא מהקיר היתי מתחבר ישר בלי שום בעיה.. כיום כאשר אני מחבר את המחשב לרשת מופיע סימן קריאה והודעת שגיעה. מנהל הרשת ניסה לתקן את הבעיה, והוא ניסה להסביר לי שיש בעיה עם השרת, הוא לא מצליח לזהות את המחשב.. סוג של בעיה עם מחשבים חדשים... לא ממש הבנתי ונראה לי שגם הוא לא מבין.. השאלה אם אפשר לעשות משהו, יש לי תחושה שיש בעיה עם המחשב... אבל כשנסיתי להתחבר מהבית זה עבד.. נסיתי להתחבר לעמדה…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. הדבר הזה התחיל מאתמול בלילה. פתאום בלי שום הודעה לא היה ניתן לפתוח שום דף אינטרנט. קיבלתי את העמוד עם השגיאה שאומרת "לא ניתן לאתר את העמוד" (משהו כזה.) ניסיתי להכנס לאתרים ב 3 מחשבים שמחוברים ביחד ברשת ביתית, ואותו דבר בכולם. כשהוצאתי את המודם מהחשמל לכמה שניות והחזרתי, פתאום היה אפשר לפתוח אתרים שוב. הבעיה היא שכל כמה זמן צצה הבעיה שאי אפשר להכנס לאתרים, ורק לאחר הוצאת המודם מהחשמל והחזרתו לחשמל, אפשר להכנס לאתרים. מה שהכי מוזר זה שהבעיה צצה אי אפשר להכנס לאתרים, אבל ל ICQ כן אפשר להתחבר. וזה לא יכול להיות בעיה במחשב, כי ב 3 מחשבים שונים זה קורה. מה גורם לבעיה הזו? למישהו יש פתרון? אופן החיבור: 3 מחשבים שמחוברים לסוויץ' שמחובר למודם/נתב B-FOCuS 312+. ספקית: נטוויז'ן (1.5…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by esaly,

שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by dj_kombina,

שלום, יש לי בבית (3 קומות) 4 מחשבים. כרגע יש לי תשתית של הוט עם מודם רשת שעובד כרגע כראוטר שמחובר לHUB ומשם יוצאים כבלים לרשת קווית לכל המחשבים. רציתי לבטל את הHUB ולהפוך את הרשת הביתית לרשת קווית+אלחוטית, כי יש לנו גם לפטופים ואייפון. עכשיו, מכייון שיש לנו יותר מ4 חיבורים למחשבים, קניתי 2 נתבים של EDIMAX וחיברתי. עכשיו יש בעיה, את הנתב הראשון חיברתי ישירות מהמודם רשת של הוט והוא עובד כקווית ואלחוטית. מאחת היציאות חיברתי לקומה מתחת את הראוטר השני, שממנו יוצאים יציאות לשאר המחשבים בקומה. הרשת הקווית ממנו עובדת, אך האלחוטית לא. הכוונה שלי זה שהוא יגביר את הקליטה פשוט בבית ולא יעשה רשת אלחוטית נוספת, וזה בעיה כי לנתב הזה ולנתב הראשון יש את אותו IP.. מישהו יודע איך את הנתב…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by LRa,

זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by DinDani,

הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  23. לאחרונה כל יום כשאני פותח דפדפן כרומיום במינט אני צריך להכניס את כל הסיסימאות של כל האתר שוב על מנת להתחבר. נראה לי שבמחשב הנייח אין בעיה רק בנייד. יש לכם מושג איך פותרים את זה? תודה מראש עריכה: תיקון: גם בנייח זה קורה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by Adam Russak,

היי חברים, אני מנסה להעביר CSV של לקוח מGmail ל-Outlook 365. אנשי הקשר שלא מעורבבים עברית ואנגלית (הרוב הגדול באנגלית) המערכות גם בGmail וגם בOutlook365 באנגלית... עד עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר, הקטע הוא שזה מעלה לו בין 180 ל250 אנשים...(אבל לא לפי הסדר, מדלג על חלק וחלק לא..) מה שעשיתי עד עכשיו: -הורדתי CSV של Microsoft והעברתי את הפרטים לפי העמודות\ - להוריד מGmail ולעלות - להעלות את הCSV לOUTLOOK 2016 (בהצלחה) להמיר לCSV של OUtLOOK ולהעלות לOutlook 365 (לא הצליח) אנא עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים