רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של נטויז'ן 5MB שמחובר למודם רואטר בדגם TNN - SIEMENS SL2-141 ויש פשוט בעיות לא מובנות, יש לי 2 מחשבים שמחוברים עליו ולא מובן לי למה ניתקע לי האנטרנט. בYOUTUBE ההטענה ממש איטית כל הסירטונים פשוט ניתקעים ובלתי אפשרי לישמוע ככה מוזיקה יש פיתרון ? מהירות ההורדה צריכה להיות בין 490K\B ל550K\B וזה מוריד על 150K\B מה דעתכם על זה ? יש לי רעיון כזה שאולי מישהו בסביבה מיתחבר לי דרך WIRELESS ואולי אפילו כמה אנשים ואני לא יודע איך אפשר לחסום את זה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ? וגם רצית לדעת האם אפשר לגלות מי עושה את זה ? כי אני חייב לדעת כי זה נימשך כבר למעלה מי שנה וזה פשוט מעצבן וגם עם אני לא טועה זה לא חוקי תקנו אותי עם אני טועה ? ברור שמחר אני יעשה טלפון לס…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אחד נייח בבית כשהוא מחובר עם מודם של בזק. בקרוב יהיו לי שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. אני יודע שאני יכול להפוך את המודם של בזק לנתב אלה שאז אמרו לי שאם אני הופך את המודם לנתב אני עדיין אצטרך מודם נוסף ושיהיה עלי לחברו לנתב. או לחילופין לקנות מודם נתב ואז אני לא צריך שני מודמים. האם זה נכון או שמספיק לי רק להפוך את המודם של בזק לנתב בשביל לחבר את שתי המחשבים לרשת? סוג המודם שיש ברשותי הוא TNN-AZTECH 600E
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב אז המחשב מחובר ישירות למודם , לא אל-חוטי. פרמטתי את המחשב כבר 3 פעמים וזה לא עזר.. בשבועות האחרונים זה רק ככה יש לי 5 מגה והוא מוריד לי דברים על מקסימום 40 KB/S בכל שאר המחשבים אפילו האלחוטיים הוא מוריד על המקסימום.. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי . * המהירות שאני מעלה קבצים יותר גבוהה מההורדה , אני מעלה 50 פחות או יותר
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות החדשות האילו שהוט מציעה 1.5 הורדה 1.5 העלאה השאלה אם פינג תלוי ברובו במהירות העלאה או שזה בעצם 50 \ 50 ??? כרגע יש לי פינג של 20 בשרתים בישראל השאלה מה יקרה בפועל בשרתים בחו"ל עם העלאה 120 קיי והורדה 180 (חבילת 1.5 \ 1 החדשה של הוט) ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עוד יומיים ואני לא סומך על חנויות המחשבים מכמה טעמים שלא לפורום הזה.. החשש שלי הוא שלא ידחפו לי את wrt54g במקום ה wrt54gl ורציתי לדעת האם הדגם של הנתב כתוב בברור על הנתב ? או איך להיות בטוח שאקבל אותו ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax, ומחוברים אלב שלושה מחשבים , ויש לי אינטרנט adsl במהירות 1.5. אני רוצה לפצל את מהירות שווה בן כול המחשבים כידה שאם אני מפעיל אימול זה לא יפרה לשאר המחשבים. איך אני עושה זות? תעזרו לי בבקשה ומהר תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
משום מה הפינג שלי בשרתים ישראליים נע בין 700-1000! עשיתי פורמט למחשב אך זה לא עוזר... התקשרתי לספק(בנלאומי) אחרי שהם אמרו לי לעשות פינג דרך CMD ולהתחבר ולהתנתק שוב אמרו לי שהבעיה היא בבזק ולא אצלהם! התקשרתי לבזק, אמרו לי שהם יכולים לשלוח אליי טכנאי שיבוא עם המחשב שלו ועם המודם שלו ואם הבעיה תיהיה במחשב שלי אז הוא יחייב אותי ב100 שקל! אני בטוח שהבעיה היא לא במחשב כי הפינג בשעות הבוקר הוא די בסדר נע בין 60-80 אבל אחרי כמה שעות גלישה הפינג עולה ל700 עד 1300. הטכנאי יכול להגיד שזאת בעיה במחשב ואז הוא כביכול יסדר משהו אבל במקור הבעיה היא אצלהם ואני אצא פראייר... זה כבר קרה לי בעבר! מישהו יכול לעזור ? מה אני יכול לעשות במחשב שהפינג יסתדר או לפחות מה להגיד לבזק או לטכנאי שאני לא…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים (אחד מהם נייד עם מודם ורשת מובנים) עם XP בעזרת כבל מוצלב, הגדרתי ICS על החייגן מודם. במחשב השני רואים את החייגן והוא אפילו מצליח לגרום למחשב הראשון להתחבר לאינטרנט (אינטרנט זהב), אבל המחשב עצמו לא רואה אינטרנט. על המחשב הראשון (זה עם המודם) מותקן Norton internet security, ואני חושד שהוא הבעיה, איפה מגדירים שם רשת פנימית? כמו בpersonal firewall? (אני שואל ולא בודק כי אין לי גישה למחשבים האלה עכשיו, אני רק רוצה להגיע לשם עם רעיון מוכן). במחשב הCLIENT אני אמור להגדיר עוד משהו? DNS או GATEWAY? או שהכל אמור להיות מועבר אוטומטית ע"י הICS?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי , בכל פעם שאני מנסה להכנס לבלוג TV , של תפוז , זה רושם לי : ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /BlogTVBU1/main1024.asp, line 24 למישהו יש מושג? זה קורה לי רק בבלוג טי וי הזה... רצוי לציין , שאני רואה את התמונה למעלה , כאילו , את מה שבעל הצ'ט משדר עם המצלמה שלו. אבל אני לא רואה את הצ'ט עצמו. מערכת ה הפעלה מעודכנת ... צרפתי גם תמונה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/a/g/i/m/o/r/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402161937442770/200409042218254824/tapuz.JPG
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליח אחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחבר והמחשב השני מראה רק את עצמו..
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. בחיבור ADSL, האינטרנט מדי פעם מפסיק לתפקד אבל החייגן מתנהג כאילו שהוא עדין מחובר. ניתוק וחיבור של החייגן לא עוזרים ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעיה. איך פותרים את הבעיה הזו? 2. יש לי חיבור כבלים עם 012, איזה נתב לרשת אלחוטית אתם ממליצים. איזה נתב לא עושה בעיות עם חיבור כבלים ואני יכול להיות רגוע בקניה שלו? כרגע, יש לי מודם TERAYON לכבלים. אשמח לקבל הצעות עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-