רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
https://wordpress.org/plugins/rencontre/ אני תוהה עד כמה פרקטי יכול להיות להשתמש בכזה לישראל. חשבתי על אתר היכרויות ללא תשלום פשוט אין לי הרבה ידע אני מניח שכדאי מאוד ללמוד לא מעט על וורדפרס לפני הקמה כזאת
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, אני רוצה לרשת את הבית בעוד שני נקודות גישה בנוסף לנתב שקבלתי מהוט העברתי כבלי רשת לקומה השנייה אני משתמש בצורת חיבור l2tp והנתב הראשי הוא של אדימקס יצרתי שני נקודות רשת שמתחברות ישירות לארון שמרכז את המודם של הוט והנתב . הנקודות מחוברות ועובדות בחיבור ישיר הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את שני הנתבים האחרים ולהגדירם כנקודות גישה אשמח לקבל מספר חידודים בנוגע להגדרת הנתב הראשי ושני הנתבים האחרים שמשמשים כ-Access point והם מוזנים מכבל רשת שמתחבר ישירות לנתב הראשי. כאשר חיברתי מחשב ישירות לנתב צריך לקבע כתובת ידנית במחשב ,בנתב הראשי הגדרתי את חלוקת הכתובות ובשני נקודות הגישה ביטלתי את האפשריות הזאת כאשר אני רוצה להתחבר דרך הפלאפון אני מצליח להתחבר אך לא…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יותר מוקדם השבוע פרסמתי שרשור על המודם/נתב החדש שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה.(השרשור כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408898.0). לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לשים יד על עותק אלקטרוני של מדריך המשתמש המפורט של המודם/נתב. ניתן למצוא אליו LINK בדף הבית של אתר NETCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com/index.htm. בנוסף, קבלתי אתמול את המודם/נתב הזה לבדיקה. ההתרשמות הראשונית שלי ממנו היא חיובית ועל פני נראה שהוא עדיף על כל שאר הנתבים שבזק חלקה עד היום. אני עושה מאמץ להעלות סקירה של ההתרשמות הראשונית שלי עוד במהלך סוף השבוע הזה. CHEIF
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
סלקום חיברו אותי לסיב שלהם למהירות 600 מגה, החליפו לי ראוטר ומאז האינטרנט בבית ממש גרוע, וויפיי פיי לא מצליח לקלוט מחוץ לחדר ( מרחק של 6 מטר) טלוויזיה נתקעת לפעמים. בבדיקת מהירות כל מחשב נותן לי מהירות שונה, מחשב נייח מודם שתומך עד גיגה מגיע גג למהירות של 270 מגה, אותו המודם במחשב הנייד מגיע ל40 מגה כאשר הוא מחובר לכבל רשת מחשב אחר אני מקבל 80 מגה . סלקום מבחינתם אומרים שהכל תקין, אצלי הכבלים בקירות הם cat5 האם אני צריך להחליף אותם לcat5e?. כשהיה לי אינטרנט רגיל 40 מגה הייתי מקבל 38 מגה בכל הבית בכל המכשירים כולל וויפיי, מישהו יכול לתת לי פיתרון? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב בשביל שני מחשבים (בלבד). היות ואני לא מומחה גדול לקנית נתבים הייתי רוצה לשאול אתכם סדרת שאלות. השאלה הראשונה הולכת ככה: אני משתמש מקצועי,אני משתמש בפירוול תוכנה כבר כמה שנים. לעומת זאת,המחשב השני נמצא בשימוש על ידי שני אנשים עם ידע מועט בהפעלת המחשב. אינני רוצה לחסום בפני אף אחד מהמחשבים גישה לתוכנות מסוימות,ואינני מעונין בבקרת הורים. האם מוטב לי לבחור בפירוול תוכנה לשני המחשבים או להשקיע עוד כמה עשרות שקלים (כמה בדיוק דרך אגב?) בשביל פיירוול מובנה בתוך הנתב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-