רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של TP-LINK אני נכנס להגדרות שלו ושם אני נכנס ל port forwording רושם ב IP 192.168.1. רושם את הפורטים של האימיול 4462 ו 4672 מסמן איזה םורט זה TCP UPD כל זה מסמן וי לוחץ על enbale ושאני נכנס חזרה לאימיול עדיין כתוב לי low id ובחומת אש של ווינדוס גם סידרתי ואפילו ביטלתי גמרי ועדין לא עזר ואין לי פיירוול שחוסם את זה... מה עושים?? אם אפשר מדריך מפורט מהתחלה עד הסוף.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כבל מוצלב 10 מטר, ואני צריך לחבר מחשבים במרחק 11-12 מטר. האם ניתן לקנות כבל מוצלב 2 מטר, ולחבר אותם בלי לחתוך\להלחים ? (כלומר ע"י מתאם כלשהו)? אם כן, איפה בת"א\ר"ג אפשר לקנות כזה מתאם? איפה ניתן לקנות כבל מוצלב מוכן? תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מקווה שאני כותב בפורום הנכון והמיועד לכך- כי הבעיה הזו ממש מטרידה אותי: יש לי משתמש בשרת הדואר Intermail (שרת ישראלי) וכאשר אני מקבל אי-מיילים ובא להשיב עליהם- לחיצה על כפתור "שלח" לא מגיבה. כמו כן גם כאשר אני יוצר אי-מייל חדש ורוצה לשלוח אותו- אין תגובה מצד כפתור השליחה. בהתחלה חשבתי כמובן שמדובר בבעיה אצל השרת, אבל ניסיתי לשלוח אי-מיילים דרך 2 מחשבים של חברים שלי והשליחה עבדה דרכם כמו שצריך, מה שאומר שהבעיה היא אצלי במחשב. שמתי לב שכעת מתווספים לי תגים וקודים של HTML בתשובת המענה, מה שלא היה לפני כן, ויכול להיות שיש לכך קשר לבעיה שלי (אין לי מושג למען האמת, אבל אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי). -מצורפת תמונה למחשה בקשר לכך שמתווספים הקודים של ה- HTML.…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים. המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס. עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת). וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס.. ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב.. ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר.. יש למישהו פיתרון בישבילי? אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו? יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט תחנות ישראלות והם נשמעות מקוטע או חלק לא ניתן לתפוס אותם האם צריך לפתוח פורט כדי לשמוע רדיו באטרים לא מצויין שום מיידע זה קורא עם אקסלורר 7 או 8 וגם מוזילה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חברים יקרים. היום קיבלתי שני מכתבים ב EMAIL אשר נגועים בווירוס של W32KLEZ . לכל מי שלא הגדיר בדיקה אוטומטית של הדאר הנכנס עלול לקבל את הווירוס.אשר בימים אלה יש תופעות רבות של ויירוסים ;) ראו הוזהרתם
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שמעתי שישנה מערכת שמתחברת בקצה אחד לטלויזיה ובקצה שני למחשב דרך רשת אלחוטית ומאפשרת צפייה בסרטים מהמחשב ישירות בטלויזיה. מישהו שמע אם יש כזו מערכת בארץ ואם אין אז אם יש תחליף כלשהו שינמע הרצת כבל מהמחשב לטלויזיה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
או שוויפיי של ספרייה לא מתאים לכם? או שתלוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אסביר את שאלתי. יש לי מודם ראוטר בקומה העליונה. מחשבים מחוברים אליו בחיבור קווי. הוא לא מצליח לשדר את הרשת האלחוטית לקומה תחתונה, וגם מגדיל טווח נותן מתוך 40 מ"ב - 4 מ"ב... יש לי ראוטר, שאותו חשבתי לשים בקומה התחתונה, שישדר אות והמחשבים בקומה התחתונה יגלשו בווייפיי. השאלה שלי היא - איך אני יוצר חיבור [קווי, יש לי כבל שמגיע מהראוטר שלמטה עד למודם-ראוטר שלמעלה] בין הראוטר שבקומה התחתונה למודם-ראוטר שבקומה העליונה? יש בכלל אפשרות כזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לכבלים ונטויזן ושואל מה עדיף לי? EDIMAX? 3COM? מה ההבדל בינהם בחיי יום יום? האם שווה להשקיע בנתב יקר ומה אני אקבל בתמורה? האם יש בעיות בחיבור VPN החוצה או דרוש קינפוג מיוחד? מה אני צריך לדרוש מ-הוט לגבי סוג החיבור וקינפוגו? חיגן? בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רוצים להגדיל את נפח האכסון ב-Google Drive? כל מה שעליכם לעשות הוא להריץ בשעות הקרובות את בדיקת האבטחה של חשבון הגוגל שלכם ובסיום התהליך תקבלו עוד 2GB לנפח הקיים. נפח זה אינו מתווסף מיידית אך גוגל מבטיחה שזה קורה תוך ימים בודדים. https://myaccount.google.com/security
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, חיברתי למחשב הנייד אינטרנט דרך BT בפלאפון. רציתי לשאול, מה המהירות של זה בדור 3? מה המהירות בדור 3.5? והאם עדיף לי USB על BT? או שמגבלת המהירות גם ככה הרבה יותר נמוכה מהמהירות של ה-BT? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-