עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ariel_rg,

שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  2. כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by tortit,

יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  4. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by homra,

מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by edi,

קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  9. קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by 114508534,

איך אני משתף מדפסת בין שני מחשבים עם אקספי

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  11. Started by DjMorpheu5,

אני צריך המלצה לתשתית וספק. עוד מאת נגמר לי ההתחיבות להוט ול-012 ואני מתנתק סוף סוף. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, זה אומר שצריך פינגים נמוכים. האם אקספון כספק ובזק כתשתית הבחירה הכי טובה לעכשיו ? אני אתחבר דרך קו טלפון ומהירות- 2.5 מגה. תקציב- בערך 120 ש"ח לחודש והאם ADSL יותר טוב מכבלים ? או שהם שווים תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by No_Man,

איך אפשר להוריד את הפינג למינימום, שיהיה הכי נמוך שאפשר. לשנות תשתית (מה עדיף, ADSL או כבלים) ? לשנות את צורב חיבור המודם למחשב (מה עדיף, USB או כבל רשת) ? להחליף ספק |: ? אני יודע שאין הרבה לעשות (אחרי הכל, אנחנו גרים בישראל) אבל אשמח לכמה טיפים |:

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר לדירה חדשה ורוצה להתעדכן. סוגיה ראשונה: היום קיים בבניין חיבור סיבים של סלקום. אני לא ממש שש לשלם על השכרת ציודים ו/או להיות מוגבל ביכולות שיש שמוגבלים ע"י הספקים השונים (נתב עם 2 יציאות eth, יציאות רק של 100M ולא של 1G, הגבלות על הממשק ניהול,....). לכן אני תוהה לגבי רכישה של נתב שתומך ב VDSL ע"מ שאוכל לשלוט על ההגדרות שלי בעצמי. הסתכלתי ב netchief ברשימת המוממלצים (נכון לאוקטובר שנה שעברה), ואחרי סינונים הגעתי לרשימה הבאה D-Link DSL-245GR D-Link DSL-G256DG TP-Link VR600 לגבי הראשון, ראיתי שהביקורות עליו לא משהו. מצד שני, חסרים לי שם נתבים אחרים שאני רואה התייחסות אליה…

14. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by esaly,

שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by almog250,

שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  17. Started by nissim_y,

תחת windows xp המחשב שלי מתחבר לאינטרנט יתר התחנות בבית מחוברות ברשת ביתית. איך אפשר לנתק זמנית תחנה מסוימת מהרשת או מהתקשרות לאינטרנט ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי איכותי בכדי לחבר מספר מחשבים ברשת. הנתב צריך להיות בעל יכולת קליטה (אלחוטית) בטווח של כ15-25 מטר דרך קירות עים קצב העברת נתונים של 54Mbps. כמובן שאני מעוניין לשתף את האינטרנט בכולם, ולכן אני אציין את החיבור שלי: כבלים, בזק-בינלאומי (ללא חייגן). בכל אופן, ראיתי בחוברת של באג(BUG) שיצאה עים העיתון של השבת, לגבי נתב של 3Com. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? החוברת של באג http://www.geocities.com/hck2cmp/BUG.jpg (התעניינתי בנתב הימני שעולה 759 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי)

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by segol,

שלום במשך מספר שבועות אני מתקין רשת אלחוטית "אד הוק" ללא נתב עם כרטיס TP-Link TL-WN722N. החל מהיום, בכל פעם שאני לוחץ על "הפעל שיתוף חיבור לרשת" אני מקבל הודעה: "ל-WINDOWS לא היתה אפשרות להגדיר את את שיתוף חיבור לאינטרנט (ICS)" אני עובד עם WINDOWS 7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by David_K,

הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by devek,

אני שוקל לעבור לספק אינטרנט אחר ורציתי לדעת מה טווח המחירים כיום לאינטרנט 3 מגה?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by [NOS],

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by arkadur,

התחדשתי בראוטר הנ"ל , משום מה, הוא עובד באופן לא יציב ודורש איפוס לאחר שהוא קורס. הקריסה באה לידי ביטוי בכך שאינטרנט נופל, ואין אפשרות לגלוש. אולי הבעיה היא במודם הקצת מיושן שמסרב לעבוד עם הראוטר החדש, אבל אני מסרב להחליף אותו - אלקטל ספיד טאצ' (5 נורות) עם הראוטר הישן - הכל עובד יציב. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by nimrodim,

אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים