רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע מחובר לברק ואני ממש לא מרוצה מהמהירות... בבקרים ( מהשעות 4 - 10 ) אני מקבל מהירות נורמלית, עדיין לא מקסימלית אבל נורמלית ובכל שאר היום מהירות על הפנים... יש לציין שזו מהירות ההורדה מ FTP למיניהם. אני ממש השתגעתי אני לא יודע כבר מה לבחור
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתמול אני נכנס לתיבת ההוטמייל שלי ופתאומית אני רואה שיש לי 2GB! תבינו שעד עכשיו היה לי רק 2MB מסכנים! אני באמת לא מבין את הטמטום שמיקרוסופט נותנת 2MB לכל העולם ולארה"ב נותנת 250MB : בכל זאת לפי מה שהבנתי זה ניתן רק למי שבMSN HOTMAIL. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בבית מודם/נתב אלחוטי שמחובר למחשב הראשי שלי, יש לי מחשב נייד שמתחבר אלחוטית לנתב הזה ואני רוצה לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נוסף בבית שיתחבר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית אבל יש לי בעיה אחת...אבא שלי הוא היה בצבא במודיעין והוא אומר שכל המכשירים האלה שהם אלחוטיים שהוא היה עובד איתם יש בהם קרינה ושהוא לא מוכן שאני יקנה עוד כרטיס רשת אלחוטי כי לפי מה ש/הוא אומר יש בו קרינה... השאלה שלי היא אם הוא צודק ואם זה רלוונטי בכלל רק לציוד שהוא היה עובד איתו? כי אני רוצה שתהיה לי בשבילו תשובה שתסביר לו מה הסיכונים אם יש בכלל... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר לרשת עם ראוטר מסוג netgear wgr614 ע"י חיבור קווי. החיבור עובד בסדר גמור ואני יכול לגלוש באינטרנט. אבל, משום מה מדי פעם כשאני גולס הדפדפן (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) פותח חלון של התחברות לאינטרנט ושואל אותי עם איזה חיבור להכנס. אני לא יכול להמשיך לגלוש עד שאני סוגר את החלון הזה של ההתחברות וברגע שאני סוגר אותו הגלישה ממשיכה כרגיל... זה ממש מציק! מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רק חשוב שיתמוך בVISTA ובכבלים. חשבתי לקת את ה3CRWER100-75 של 3com ב214 שזה אחלה מחיר יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יש לי איזה 400 תמונות ואין לי כוח להעלות אחת אחת
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית רשת קווית. לאחרונה קניתי מחשב כף יד עם אופציית WIFI. הייתי מאוד רוצה את האפשרות להסתובב איתו בבית ולגלוש באינטרנט בלי לקנות ראוטר אלחוטי. הרעיון שחשבתי עליו הוא לקנות לאחד המחשבים שמחוברים לאינטרנט כרטיס רשת אלחוטי USB פשוט, נניח EW7317UG Edimax, ולגשר או לשתף את האינטרנט שיש במחשב המחובר עם כרטיס הרשת, שישדר למחשב כף היד את החיבור. מה אתם אומרים? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-