עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי חברות.ים, ההורים שלי עומדים לפני שיפוץ דירה והחלפת תשתיות חשמל, וזה פותח את האופציה להעביר כבלי רשת בקירות וליצור שקעי תקשורת בחדרים השונים ולחשוב מחדש על כיסוי האינטרנט בדירה (רשת ביתית וחיבור בין המכשירים השונים אינה חשוב) כרגע הכיסוי שלנו די גרוע. צרפתי את התוכנית הנוכחית של הדירה עם סימון המיקום של הראוטר של בזק (Be, תוכנית של עד 100mbit דרך ספק xfone) ושני חדרי בקצה הדירה שבקושי מקבלים Wi-Fi מהראוטר הזה. הדירה היא סה״כ 98 מטר ועל מפלס אחד. לאחר השיפוץ ההורים שלי הולכים להתקין 3 Smart Tv - אחת בסלון בסמוך למיקום הראוטר, ו2 בחדרים שהקליטה בהן בעייתית כרגע. אז רציתי לשאול אותכם, מה כדאי ומה יתן את הפתרון ההכי יעיל ואריכות…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. Started by alabakazam,

שלום לכולם, מצב קיים: מחשב בעל מע' הפעלה ווינדוס 7, מחובר לאינטרנט בעזרת מודם DSL-2500U. (=חיבור קווי) בנוסף, מחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי של alfa network. (חיבור USB, ללא שום הגדרה מיוחדת) סטרימר (של Xtreamer, הדגם לא ידוע) מחובר לטלוויזיה, ובעל מתאם אלחוטי. (ללא הארדיסק פנימי) המטרה: שהסטרימר יוכל למשוך קבצים מהמחשב, ולהתחבר דרכו לאינטרנט. האמצעים: http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/content/configuring-an-ad-hoc-mode-wlan-with-windows-7.html ועוד שלל Tutorial-ים. לא עזרו !! (גם PDF של Xtreamer שמצאתי על הגדרת הרשת לא הועיל) הבעיה: לאחר הגדרת ה-ad hoc, ביצעתי סריקת רשתות (אלחוטיות) בעזרת הסטרימר, ש…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  3. היי, בהמלצת אנשים כאן בפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל. ההגדרות שלו אכן היו מאוד פשוטות והכל עבד מצויין אחרי 2 דקות בערך (ומעולם לא התעסקתי עם ראוטרים קודם). שאלתי היא האם יש דרך אחרת להפסיק את השידור האלחוטי מלבד להכנס למסך הקונפיגורציה של הראוטר ולכבות שם את הWIRELESS? יש כפתור חיצוני? משהו אחר? שאלה שנייה, שאני מנסה לקנפג את הראוטר (להתחבר ל192.168.1.1) לפעמים התקשורת איתו מאוד איטית, לפעמים עד כדי כך שלא ניתן לעשות כלום. יש לציין שהאנטרנט עובד בסדר במקרים כאלו. שניסיתי לעשות פינג, ראיתי שחבילות הולכות לאיבוד (לפעמים אפילו 3 מתוך 4). אחרי כמה זמן, העסק מסתדר ולא נראה לי שאני עשיתי משהו בנידון. למישהו יש פתרון לבעייה?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by doreiny,

שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]

5. אני משתמש בתוכנה remote control ביטלתי את חומת האש ביטלתי גם את האנטי וירוס הפעלתי מחדש, גם המחשב השני ביטל את חומת האש. ואני עדין מקבל את השגיאה: can't connect to the server מה עוד אני יכול לעשות? (בהנחה שהבעיה אצלי)

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. Started by almog250,

שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. מישהו מכיר? יש לי איזה 400 תמונות ואין לי כוח להעלות אחת אחת

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by yovel,

שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי את הדרייברים והכול אבל עכשיו יש לי בעיה. הבעיה: התוכנה של הכרטיס רשת לא מספקת את האינטרנט כמו שצריך, בעבר דיברתי עם בזק והם עזרו לי למחוק אותה. (בלי למחוק את הדרייברים), עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה... אשמח אם תעזרו לי. הבעיה השנייה: הגוגל כרום מוריד על מהירות נמוכה אפילו לפני הפירמוט זה היה ככה, הוא מתחיל על מהירות גבוהה ויורדת מהר לנמוכה. עברתי שוב לאקספלורר אבל אני רוצה לעביר את הסימניות ואני לא יודע איך.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by devek,

אני שוקל לעבור לספק אינטרנט אחר ורציתי לדעת מה טווח המחירים כיום לאינטרנט 3 מגה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Stastyle,

היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אני ממש מקווה שאני כותב בפורום הנכון והמיועד לכך- כי הבעיה הזו ממש מטרידה אותי: יש לי משתמש בשרת הדואר Intermail (שרת ישראלי) וכאשר אני מקבל אי-מיילים ובא להשיב עליהם- לחיצה על כפתור "שלח" לא מגיבה. כמו כן גם כאשר אני יוצר אי-מייל חדש ורוצה לשלוח אותו- אין תגובה מצד כפתור השליחה. בהתחלה חשבתי כמובן שמדובר בבעיה אצל השרת, אבל ניסיתי לשלוח אי-מיילים דרך 2 מחשבים של חברים שלי והשליחה עבדה דרכם כמו שצריך, מה שאומר שהבעיה היא אצלי במחשב. שמתי לב שכעת מתווספים לי תגים וקודים של HTML בתשובת המענה, מה שלא היה לפני כן, ויכול להיות שיש לכך קשר לבעיה שלי (אין לי מושג למען האמת, אבל אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי). -מצורפת תמונה למחשה בקשר לכך שמתווספים הקודים של ה- HTML.…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  12. חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by nimrodim,

אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש

16. Started by שחפון,

שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by infifi,

יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים. המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס. עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת). וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס.. ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב.. ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר.. יש למישהו פיתרון בישבילי? אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו? יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  18. המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by Haflo,

התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by ramimos,

היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  22. Started by Big-Ben,

הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  23. שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  24. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים