עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

2. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  5. אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  6. "גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. Started by sagiv,

שלום לכולם אז ככה יש לי בבית תשתית של הוט וספק של נטויזין המהירות 100 לפני חודש בערך התחילה אצלי בעיה שלא נפסקה עד היום. הבעיה: לאחר מספר שעות שלא נוגעים במחשב אני לא מצליח לגלוש בדפדפן . הכונה היא שיש לי לי חיבור יציב ואני מקבל נתונים אפילו סקייפ וטורנט עובדים ,אבל ברגע שאני מנסה לפתוח כתובת בדפדפן( ולא משנה איזה דפדפן) אין יכולת לדפדפן לפתוח אתרים לדוגמא walla.co.il לשון ההודעה "טעינת הדף נכשלה" ככה בכל כתובת שאני מנסה לפתוח. שוב בנתיים הטורנט ממשיך לעבוד וגם הסקייפ בדקתי גם דרך ה cmd וקבלתי בכל אתר ותוכנה רפליי חיובי מה שאומר שזו לא בעיית רשת חשבתי אולי בעיית DNS אבל לא ראיתי איך זה מגיע משם. בכל אופן אני תקוע בפתרון של הבעיה אשמח…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. HOT קבלה את רשיון האינטרנט שלה לפני חצי שנה, אך עדיין לא התחילה לספק שירותי ISP. מישהו רוצה לנחש למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=1258

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. DD-WRT תומך רק בגרסאות ספציפיות. איך אני יכול לבדוק לפני שאני קונה? http://wiki.openwrt.org/toh/d-link/dir-615 תודה!

11. אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by zeevkat,

היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by the cube,

שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. https://wordpress.org/plugins/rencontre/ אני תוהה עד כמה פרקטי יכול להיות להשתמש בכזה לישראל. חשבתי על אתר היכרויות ללא תשלום פשוט אין לי הרבה ידע אני מניח שכדאי מאוד ללמוד לא מעט על וורדפרס לפני הקמה כזאת

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by cipupec,

הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by TomB,

חיברתי שני מחשבים (אחד מהם נייד עם מודם ורשת מובנים) עם XP בעזרת כבל מוצלב, הגדרתי ICS על החייגן מודם. במחשב השני רואים את החייגן והוא אפילו מצליח לגרום למחשב הראשון להתחבר לאינטרנט (אינטרנט זהב), אבל המחשב עצמו לא רואה אינטרנט. על המחשב הראשון (זה עם המודם) מותקן Norton internet security, ואני חושד שהוא הבעיה, איפה מגדירים שם רשת פנימית? כמו בpersonal firewall? (אני שואל ולא בודק כי אין לי גישה למחשבים האלה עכשיו, אני רק רוצה להגיע לשם עם רעיון מוכן). במחשב הCLIENT אני אמור להגדיר עוד משהו? DNS או GATEWAY? או שהכל אמור להיות מועבר אוטומטית ע"י הICS?

21. Started by אורתוגונלי,

במקום העבודה אין לי בעיה להגדיר חשבונות דואר POP3 ולקבל את האימיילים ל Outlook 2003, הבעיה היא רק בקינפוג חשבון Gmail (כמובן שאיפשרתי את ה POP3 ב Options של Gmail, ובכלל - במחשב בבית זה עובד :-)) חשבתי אולי זה מכיוון שהפורטים של POP3 ו SMTP (הפורטים הם 995 ו 465 בהתאמה, וגם יש לסמן את ה SSL) אינם הפורטים הסטנדרטים, והם פשוט חסומים ב FW אצלנו בעבודה, או שהם פשוט לא מוגדרים לתעבורה. 1. האם זו אכן נשמעת הסיבה ? כיצד אוכל לוודא שזו אכן הסיבה ? (מבלי לשאול את האנשים הטכניים :-)) 2. האם יש לי דרך לעקוף את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. Started by AdiR^SiNaI,

את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. Started by Stastyle,

היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by _OZ_,

אז ככה: שני מחשבים AMD AXP אחד 8RDA+ השני NF7 מחוברים בכבל מוצלב, והרשת ביניהם עובדת (כולל שיתוף קבצים) עד אתמול היה לי שיתוף אינטרנט ללא בעיה, ופתאום השיתוף אינטרנט הפסיק לעבוד. תמונות: המחשב שמחובר למודם: http://rotter.name/User_files/nor/435e270d7000afaf.jpg החיוג לאינטרנט: http://rotter.name/User_files/nor/435e272170b7b837.jpg המחשב השני ברשת: http://rotter.name/User_files/nor/435e2735711a43e6.jpg ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, פיירוול לא מאופשר. רעיונות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט ע"י כבל מוצלב רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת בינהם???

• 0 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.