רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בעקבות שאלה שעלתה לפני כמה ימים, בדקתי עם חכמי ה-DD_WRT כיצד ניתן לקבוע את התאריך והשעה בנתב שמריץ DD_WRT ומשמש כ-AP. כזכור, אחת הבעיות עם DD_WRT היא שקביעת התאריך ושעה מתבצעת רק משרתי NTP. כאשר הנתב משמש כ-AP, אין לו גישה לשרתי ה-NTP ולכן אין למערכת מקור לקביעת התאריך והשעה. הפתרון לבעיה זו הוא קביעה ידנית של התאריך והשעה דרך ממשק ה-SSH של DD_WRT. ראשית יש לכבות בסוף מסך ה-SETUP->BASIC SETUP את מנגנון קביעת השעה באמצעות שרתי ה-NTP - כלומר NTP Client=DISABLE. עתה יש ללכת למסך ה-SSH שנמצא ב-ADMINISTRATIONS->COMMANDS, לרשום את הפקודה: date MMDDHHmmYYY וללחוץ על RUN COMMANDS, כאשר: MM - חודש DD יום HH - שעה mm - דקה YYYY - שנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי איך המתאמי רשת האלו בעצם עובדים? הם רק קולטים את האות מהנתב האלחוטי או שהם גם משדרים תדר מסוים?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מגדיל טווח שאוכל להתחבר באמצעותו לרשת שמשדר הראוטר של בעלי הדירה שלי. כרגע אני קולט עם הרבה ניתוקים באמצעות מגדיל טווח TP link EW-7438AC, בגלל שהראוטר נמצא יחסית רחוק ומאחורי קירות. ראיתי שיש מוצרים של חברת TP LINK בטכנולוגיית MESH וחשבתי לרכוש אותם. העניין הוא שלהבנתי צריך שאחד מהם יהיה מחובר עם כבל לראוטר ובעצם להיות פיזית קרוב אליו. במקרה שלי אני לא יכול להתחבר עם כבל לראוטר שלהם והדרך היחידה היא בחיבור של המגדיל טווח באמצעות WIFI בלבד מתוך הדירה שלי. האם יש אפשרות להתחבר באמצעות המכשירים בטכנולוגיית MESH אך ורק עם חיבור WIFI, או שבאמת אני חייב שאחד מהם יהיה מחובר לראוטר באמצעות כבל? תעזור לי מאוד התשובה שלכם, ת…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הראוטר והכרטיס (ב USB) הם של LEVEL-ONE על המחשב עם הכרטיס אני יכול למצוא רשתות בתחום, כולל הרשת של הראוטר. כשאני מתחבר הכל נראה במבט ראשון בסדר - האייקונים משמאל למטה של תוכנת הכרטיס ושל חיבור האינטרנט של וינדוס מאשרים שיש חיבור, אבל כשאני מנסה לגלוש זה כאילו אין אינטרנט, וגם ב client list ב web interface של הראוטר אין את המחשב השני כשאני מתחבר לרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אז כפי ששואלה הכותרת, אם כן כיצד אני עושה זאת? ובכל מקרה כאשר אני מקליד שם למעלה 192.168.5.1 (כדי להכנס להגדרות) מופיע לי חלון שדורש משתמש וסיסמא הפכתי את כל האינטרנט אבל בשום מקום לא מצאתי... יש למישהו פתרון? כן אני יודע שזה מודם מאעפן אבל אני שוכר דירה בקיבוץ וזה מה שהם נותנים פה...
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מותקן אצלי NETEX וכרגע שאני מבצע חיפוש כלשהו עולה לי אוטומטית אתר בשם YOOGEE מחקתי את כל קבצי הקוקיס ועדיין אותה בעיה הסרתי EXPLORER והחזרתי לא עוזר... חיפשתי YOOGEE במחשב-לא נמצאו שום תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
https://wordpress.org/plugins/rencontre/ אני תוהה עד כמה פרקטי יכול להיות להשתמש בכזה לישראל. חשבתי על אתר היכרויות ללא תשלום פשוט אין לי הרבה ידע אני מניח שכדאי מאוד ללמוד לא מעט על וורדפרס לפני הקמה כזאת
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תשמעו אנשים טובים.... אני כבר שבוע עם הבעיה הזאת ואני לא מצליח לפתור אותה אני לא מצליח להתחבר לרשתות אינטרנט.... מחקתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס אלף פעם....ועדין כל זה היה לחינם אפילו קניתי כרטיס רשת חדש... אבל שוב ללא הצלחה ... אנא ממכם תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי ראוטר של אדימקס הכל טוב ויפה הכול עובד טוב חוץ מהקאזאה היא פתאום מורידה במהירות של 10 קייבייט שלפני שהיה לי ת'ראוטר היא הורידה בין 100 ל180 יש לי 1.5 מגה כבלים אקס פי סרוויס פאק 2 מה צריך לעשות???
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום במשך מספר שבועות אני מתקין רשת אלחוטית "אד הוק" ללא נתב עם כרטיס TP-Link TL-WN722N. החל מהיום, בכל פעם שאני לוחץ על "הפעל שיתוף חיבור לרשת" אני מקבל הודעה: "ל-WINDOWS לא היתה אפשרות להגדיר את את שיתוף חיבור לאינטרנט (ICS)" אני עובד עם WINDOWS 7 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-