רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס BR6216MG MIMO , ובנוסף מחשב שהמרחק ביניהם הוא קיר. המחשב הוא בן כ4 שנים. שלי א. האם באמצעות התקנת כרטיס רשת אלחוטי ניתן להפעיל במחשב אינטרט? ב.אם כן מה התהליכים ומה אני צריך לדעת ולוודא ולעשות לפני ? ג. על איזה כרטיס רשת אלחוטי זול אתם ממליצים? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים (אחד מהם נייד עם מודם ורשת מובנים) עם XP בעזרת כבל מוצלב, הגדרתי ICS על החייגן מודם. במחשב השני רואים את החייגן והוא אפילו מצליח לגרום למחשב הראשון להתחבר לאינטרנט (אינטרנט זהב), אבל המחשב עצמו לא רואה אינטרנט. על המחשב הראשון (זה עם המודם) מותקן Norton internet security, ואני חושד שהוא הבעיה, איפה מגדירים שם רשת פנימית? כמו בpersonal firewall? (אני שואל ולא בודק כי אין לי גישה למחשבים האלה עכשיו, אני רק רוצה להגיע לשם עם רעיון מוכן). במחשב הCLIENT אני אמור להגדיר עוד משהו? DNS או GATEWAY? או שהכל אמור להיות מועבר אוטומטית ע"י הICS?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני כב רשבוע מנסה להתנתק מי החברה הם לא נותנים לי המניאקים האלו הם אני רוצה להתנתק בגלל בעיה של האיסיקיו שזה 100% בעיה שלהם נבדקתי בעוד חברה 014 ואיסיקיו פעל חלקקק יום חמישי הם אמרו לי תתקשר מחר אחרי שאני מדבר איתם 10 שעות של שיכנואים יום שישי 5 שעות אני מתקשר הם בסוף עושים לי תתקשר יום רשאשון למה המוקד סגור יום ראשון אני מתקשר עוד פעם מנסים לשנע אותי כול פעם אומרים אחנו נחזור ולא חוזרים 3 פעמים לא חזרו ניתקו לי בפנים אמרו לי אני מעביר אותך לניתוק ווהשיחה התנתקה........... כול פעם אומרים לי עמוס ושום דבר לא עמוס..................... שיגעו לי תמוח קיצר לא יודדע מה עושים איתם.......................... הם צריכם לעביר אותי ל100 אנשים ואני צועק שום דבר לא עוזר אי אחמרת לי אני …
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי לינקסיס שאפשר לפרק את האנטנה שלו, חשבתי על 8 או 10 DBI האם זה משנה משהו? האם אנטנה שמתחברת ישירות לראוטר או עם כבל ומעמד עצמאי? חברות מסויימות? והאם לכולם אותו חיבור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
היי , בכל פעם שאני מנסה להכנס לבלוג TV , של תפוז , זה רושם לי : ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /BlogTVBU1/main1024.asp, line 24 למישהו יש מושג? זה קורה לי רק בבלוג טי וי הזה... רצוי לציין , שאני רואה את התמונה למעלה , כאילו , את מה שבעל הצ'ט משדר עם המצלמה שלו. אבל אני לא רואה את הצ'ט עצמו. מערכת ה הפעלה מעודכנת ... צרפתי גם תמונה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/a/g/i/m/o/r/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402161937442770/200409042218254824/tapuz.JPG
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים רשת בין הראוטר שלי שנמצא בקומה אחת ומכשיר streamer ללא יכולות אלחוטיות בקומה השנייה. שמעתי את הקונספט של רשת שמתבססת על חשמל. אני זקוק על המלצה לזוג מכשירים שיוכלו לבצע זאת באיכות גבוה שהוא חייב להיות יכול להעביר מהירויות של עד 200 Mbps כמו כן אני ישמח באותו הזדמנות לראוטר אלחוטי שתומך ברשתות g/n. עם חיבור קווי אם יש עד 1GB או 200 שיתאים לרשת החשמל. כמו כן יש לי אפשרות לרכוש מארה"ב ולפי מה שראיתי רוב המוצרים שמבוססים על חשמל תומכים בחשמל שבארץ. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. יש לי איטרנט במהירות 10 מגה,וברגע שאני מחבר עוד מחשב למודם/נתב כמה מהירות יהיה בכל מחשב? ועוד שאלה, לחבר עוד מחשב לאיטרנט מספיק רק בחיבור הכבל רשת שמתחבר מהמחשב למודם ?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בעקבות שאלה שעלתה לפני כמה ימים, בדקתי עם חכמי ה-DD_WRT כיצד ניתן לקבוע את התאריך והשעה בנתב שמריץ DD_WRT ומשמש כ-AP. כזכור, אחת הבעיות עם DD_WRT היא שקביעת התאריך ושעה מתבצעת רק משרתי NTP. כאשר הנתב משמש כ-AP, אין לו גישה לשרתי ה-NTP ולכן אין למערכת מקור לקביעת התאריך והשעה. הפתרון לבעיה זו הוא קביעה ידנית של התאריך והשעה דרך ממשק ה-SSH של DD_WRT. ראשית יש לכבות בסוף מסך ה-SETUP->BASIC SETUP את מנגנון קביעת השעה באמצעות שרתי ה-NTP - כלומר NTP Client=DISABLE. עתה יש ללכת למסך ה-SSH שנמצא ב-ADMINISTRATIONS->COMMANDS, לרשום את הפקודה: date MMDDHHmmYYY וללחוץ על RUN COMMANDS, כאשר: MM - חודש DD יום HH - שעה mm - דקה YYYY - שנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך ראוטר אדימקס BR-6104K. הבעיה שתוכנות שיתוף גורמות לו לקרוס אחרי כמה שעות. הורדתי את מספר החיבורים הגלובלי בutorrent ל-60 ועדיין טראקר כמו של TL יכול לגרום לו לקרוס... יש לי מודם thomson של HOT. אני רוצה שהמחשב שמפעיל את התוכנות שיתוף לא יעבור דרך הנתב כדי שלא יגרום לו לקרוס, ומצד שני לשמור על רשת ביתית כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים. אפשרי לחבר גם מחשב וגם נתב ישירות למודם? יש למודם גם חיבור USB תודה
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
סתם שאלה, איך יכול להיות שעם כל הטכנולוגיה המתקדמת, יש חברות גדולות כמו יוביסופט ועוד כמה שהשרתים שלהם ממש גרועים ולא משנה כמה הם מנסים לעבוד על זה, הם עדיין נשארים גרועים?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u. החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים. היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט תחנות ישראלות והם נשמעות מקוטע או חלק לא ניתן לתפוס אותם האם צריך לפתוח פורט כדי לשמוע רדיו באטרים לא מצויין שום מיידע זה קורא עם אקסלורר 7 או 8 וגם מוזילה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-