רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
נגמר לי הסכם אם הנזק[בזק] עכשיו אני משחק 1.6 והיו לי חרא פינגים ל2mb היה לי 40ms שזה די גבוה עכשיו אני צריך לבחור חברה חדשה שתספק לי אניטרנט
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
https://wordpress.org/plugins/rencontre/ אני תוהה עד כמה פרקטי יכול להיות להשתמש בכזה לישראל. חשבתי על אתר היכרויות ללא תשלום פשוט אין לי הרבה ידע אני מניח שכדאי מאוד ללמוד לא מעט על וורדפרס לפני הקמה כזאת
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי ראווטר, וכרגע הוא מחובר רק למחשב אחד כי במחשב השני יש כרטיס רשת מובנה ואני צריך כבל ויש איתו בעיות. בכל מקרה, חבר שלי בא עם מחשב נייד והוא ביקש להתחבר לראווטר.. אז בגלל שבהגדרות של הראווטר ביטלתי את האפשרות של ה"Wireless" הוא לא יכל להתחבר. אז פתחתי את האפשרות של ה-"Wireless" ואז הוא התחבר ישר בלי סיסמא בלי כלום. וכבר בחרתי סיסמא ושם משתמש לראווטר, כשאני נגיד רושם את הכתובת של ה-Default Gateway בשורת כתובת אז זה מבקש ממני סיסמא ושם משתמש.. ובחרתי כבר את הפרטים האלה.. אז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המודם שלי באחד יותר טוב. הדרישות- שישדר לרחוק (לפחות 40-50 מטר), שיוכל להעביר אינטרנט של 100 מגה ושיהיה מסוגל לשדר ל8 מכשירים בו זמנית... +אני רוצה לקנות סטיק usb שיתחבר למחשב ויקבל את האינטרנט, שגם צריך להיות עם קיבולת מרחוק (אנטנה חזקה) ואינטרנט 100 מגה. בתודה, עידן.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לגשת למחשב שלי דרך remote desktop ממחשב אחר. מבחינת תוכנה הכל מותקן כמו שצריך. יש לי שני חשבונות admin וכשאני מנסה להתחבר אל המחשב הוא מבקש סיסמה העניין הוא שאין לי סיסמה לאף אחד מהם ולא הצלחתי למצוא איפה צריך להגדיר אותה. אנא עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
"סמייל רוכשת רוחב פס צר ולקוחות החברה חווים קשיים בגלישה" "לקוחות 012 סמייל באינטרנט חווים בשבועות האחרונים קשיים בגלישה לאתרים ישראלים בשעות הערב, בערך מ-18:00 ועד חצות. הסיבה למצוקה היא ש-012 סמייל קונה רוחב פס צר מדי למחלף האינטרנט הישראלי ביחס לביקוש הלקוחות. לא ברור מדוע סמייל חוסכת על חיבור רחב יותר למחלף - מחירון האיגוד מגלה כי מדובר בחיסכון של 8,000 שקל בשנה" http://www.themarker.com/hitech/1.1594973 מה עוד יש לומר ??? ??? ??? ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, את האמת זאת פעם ראשונה בפורום אבל נתקלתי בתקלה שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט. בזמן האחרון התחלתי לעבוד עם הראוטר של EDIMAX ה-BR-6524N ושמתי לב לתקלה מוזרה שלא אמורה להיות והשאלה שלי אם היא קשורה להגדרות שאפשר לשים בראוטר או לראוטר עצמו שהוא דפוק. אז ככה עליתי על התקלה כשהתחלתי לגלוש באינטרנט והוא עבד לאט, ואז ניסיתי לעשות פינג לגוגל וקיבלתי פינגים מוזרים מעל ל-300 ואז עשיתי TRACERT וגיליתי שהפינגים הגבוהים מגיעים מהראוטר. כשעשיתי PING -T לראוטר שלי הגעתי אפילו לפינגים של 1500 ו-REQUEST TIMED OUT את הבדיקות עשיתי מ-4 מחשבים (חשוב לציין שהרשת שאני בודק דרכה זה האלחוטית אבל עדיין פינג 1500 זה לא תקין כשרק שלושה מכשירים מחוברים במקביל וגם כשרק אחד היה מחובר הייתה אות…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לפני כיומיים התחיל לי בעיה של מתאם רשת בראוטר Netgear . מה עושים במצב שכזה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-