רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מעוניין לשנות את התשתית בבית. הייתי מעוניין בקונפיגורציה הבאה: 1. נתב אלחוטי 1G עם אפשרות לחיבור לדיסק עבור שיתוף קבצים וגיבויים. 4 פורטים לפחות. 2. נקודת גישה עם חיבור פיזי לנתב. המחשבים ב - LAN יהיו מחוברים עם CAT6. פחות חשובה לי מהירות החיבור באלחוטי אלא אמינות החיבור.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7. אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו. ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה .הגדרתי את ההגדרות האוטומטיות.עשיתי גיבוי.והפעלתי מחדש את המחשב. האינטרנט איטי להחריד .מזל שעשיתי גיבוי ושיחזרתי את ההגדרות הקודמות . הראוטר שלי הוא: RTA1025W כמו שהספקתם להכיר מהודעות קודמות כאן . אינני יודע איך למלא את ההגדרות בתוכנה כדי שהכל ירוץ חלק . הMTU לפי הראוטר הוא 1500 . מצורפת בזאת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אב. יש לי בבית חצי קומה למעלה שלא קולטת תשדירים של WIFI רגיל MIMO (מקווה שפגעתי בשם הנכון) אני לא מעוניין לנסות. מה הפיתרון ע"ג רשת החשמל בבית הכי זול שקיים. איזה מתאם.... אני צריך 2 מתאמים + נתב. תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 18:15:08 אפשר התייחסות ממישהו?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי סוויץ' ושדרגתי את המודם - האינטרנט עכשיו עובד אחלה. אני רוצה עכשיו לעשות רשת של שיתוף קבצים וכו'. איך אני עושה את זה? בצורה רגילה? אני רוצה לחבר מחשב שעובד על win95 - זה אפשרי? בהתחשב בעובדה ששאר המחשבים רצים עם xpPRO ? כיצד אני עושה את זה?\תודה מראש לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לגשת למחשב שלי דרך remote desktop ממחשב אחר. מבחינת תוכנה הכל מותקן כמו שצריך. יש לי שני חשבונות admin וכשאני מנסה להתחבר אל המחשב הוא מבקש סיסמה העניין הוא שאין לי סיסמה לאף אחד מהם ולא הצלחתי למצוא איפה צריך להגדיר אותה. אנא עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים. המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס. עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת). וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס.. ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב.. ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר.. יש למישהו פיתרון בישבילי? אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו? יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Intel GbE LAN יש לי 2 כניסות LAN במחשב האם ניתן לחבר בכניסה 1 HOT ובכניסה שנייה בזק וכך 2 קווי אינטרנט עובדים ? האם המחשב יכול לעמוד בשני קווי אינטרנט בו זמנית ? האם אני צריך להקפיד על משהו ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב לטובת שימוש ברשת VPN. מקריאה באתרי ספקי VPN אני מבין שאם ישנה קושחת DD-WRT ניתן להעביר את כל תעבורת הרשת דרך ה- VPN. אני מעוניין בנתב בעל 4 כניסות LAN לפחות (אם יש 6 זה יהיה פנטסטי) במהירות 1Gb. תקן אלחוטי מתקדם אך לא חשוב לי שיהיה שיא המהירות, יותר חשוב לי בעל טווח גדול. מעבד חזק שיכול להתמודד עם 2 מחשבים חוטיים + מחשב אלחוטי + 4 צרכניים אלחוטיים + NAS חוטי ללא בעיות וניתוקים. אשמח לתמורה הטובה ביותר לכסף. תקציב עד ל- 900 ש"ח. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח שרת ממחשב ישן בבית, התקנתי UBUNTU SERVER כולל DESKTOP ו LAMP.. אני יכול לגלוש באתר שיצרתי עליו דרך מחשבים אחרים ברשת שלי, אבל אני רוצה שיוכלו לגלוש גם מחשבים שמחוץ לרשת.. איך אני עושה את זה? אני רוצה להפוך אותו ל Web server לכל דבר, כדי שאני ועוד 2 חברים נוכל לפתח עליו ביחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-