עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  3. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

5. Started by Mortar,

מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ishai82,

היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה הזאת עניינה אותי.... שימו לב שזה ADSL, ולא DSL. תודה. עריכה: לא בארץ, בכללי הכוונה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Anatal,

וכרשת ביתית- למודם ADSL יכולים להתחבר מחשבים נוספים? (משמש גם כנתב נכון?) ומה עם כבלים? אשמח אם תענו לי תודה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  15. יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by itamas,

שהוא התקלקל לי מישהו אמר לי שלא לקחת USB או משהו אחר ולבקש את אלקטאל (השחור השטוח) אמר שהוא יותר טוב במה הוא יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  17. שלום אני מנסה לקבוע אי.פי סטטי דרך מדריך מhttp://www.portforward.com/networking/static-win7.htm לווידנוס 7 יש לי נתב של Edimax BR-6204WG , מחיפוש קראתי פה שיש איתו הרבה בעיות בשילוב הוט וחיבור עם חייגן. מה האופציות שעומדות לרשותי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by erezo,

ראיתי באתר הרשמי של TP-LINK שכתבו גרסת קושחה חדשה עבור נתב (TP-LINK TL-WR1043ND (UN גרסה 2.1 ורציתי להבין לפני ביצוע השדרוג האם האותיות UN מסמלות תת דגם ספציפי של הנתב הזה? קניתי אותו בארץ מ KSP. הקישור לאתר: http://www.tplink.com/test/download/TL-WR1043ND_V2.html#Firmware [TABLE=width: 727] [TR=class: basic-info] [TH=class: name]TL-WR1043ND(UN)_V2_140912 [/TH] [TH=class: wa]Publish Date [/TH] [TD=class: wb]12/09/14 [/TD] [TH]Language [/TH] [TD]English [/TD] [TH]File Size [/TH] [TD]5.25 MB [/TD] [/TR] [TR=class: more-info] [TH=colspan: 2]Modifications and Bug Fixes [/TH] [TD=colspan: 4] Improve wireless signal,solve the wireless weak coverage issue. New firmware for Unif…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מה משמעות המספרים 10/100Mbps בכרטיס רשת ? מזה ה 100 מזה ה 10 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  20. נפתחו 3 ערוצים נוספים לקו העולה, כעת סה"כ 4 - האם זה אומר שבקרוב יהיה שדרוג למהירות ההעלאה? או שהסיב האופטי הונח כבר?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by imac,

כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. על מה זה משפיע? מומלץ לא מומלץ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים