רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום בזק בינלאומי הציעו לי הגנה אינטרנט שניקרא Safe net. זה אומר מגן על מחשב שלי בפני וירוסים. ולא צריך להתקין שום תוכנה אחר אנטי וירוס. אני לא יודע מה ליבחור האם לעבור safe net או ליקנות eset nod 32? אני פעם ראשונה שומע על על safe net אצל בזק בילאומי.זה חדש לי. אני שמעתי בקורות טובות תוכנה eset nod32. מה כדאי לקחת safe net או eset nod32? מה הכי טוב? בתודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני חווה בעיות קשות באינטרנט בשימוש שהוא לא גלישה. אני מדבר על כך שאם משתמשים באינטרנט למשהו אחד כמו הורדה, צפייה בסרטון HD וכו', אי אפשר להשתמש באינטרנט והוא נהיה איטי בצורה קשה. בנוסף, בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת, כל פעם שאני נכנס למשחק הPACKET LOSS והPING עולים. בתור צעד ראשון החלפתי כרטיס רשת וראוטר - לא עזר. אפילו עברנו לתשתית בזק - לא עזר. ניסיתי היום את שירות גיימר בנטוויז'ן - לא עזר. מה לדעתכם יכול לעזור ? להתנתק לגמרי מ013 נטוויזן ?? לאיזה ספק לעבור ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה הזאת עניינה אותי.... שימו לב שזה ADSL, ולא DSL. תודה. עריכה: לא בארץ, בכללי הכוונה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכרשת ביתית- למודם ADSL יכולים להתחבר מחשבים נוספים? (משמש גם כנתב נכון?) ומה עם כבלים? אשמח אם תענו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שהוא התקלקל לי מישהו אמר לי שלא לקחת USB או משהו אחר ולבקש את אלקטאל (השחור השטוח) אמר שהוא יותר טוב במה הוא יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקבוע אי.פי סטטי דרך מדריך מhttp://www.portforward.com/networking/static-win7.htm לווידנוס 7 יש לי נתב של Edimax BR-6204WG , מחיפוש קראתי פה שיש איתו הרבה בעיות בשילוב הוט וחיבור עם חייגן. מה האופציות שעומדות לרשותי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-