רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר.. רוצה למצוא תוכנה שתוכל להגביל כל מחשב. מה מומלץ? ויאך זה מתבצע?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם מחשב הניד החדש את הראוטר הזה AirStation WHR-HP-G54 עכשיו חיברתי אותו לפי מה שאמרו(מהמודם לראוטר מהראוטר למחשב הראשי) עכשיו כאשר אני בא להתקין את הדרייבר הוא אמר לי שלא היתה אפשרות להתחבר אל AirStation(חשוב לצין שיש לי אינטרנט עכשיו!) משהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש נתב שחייב לעבור שלוש קירות רגילים אין ממ"ד . בחנות שאני קונה המחיר של WRT54GL וה BR6216MG פחת או יותר זהים מי מביניהם בעל טווח יותר גבוה כשהכרטיס רשת שלי הוא EDIMAX EW7128G עם אנטנה . כמו כן האם יש הצדקה לעוד 150 ש"ח הבדל מ 3CRWER10075 וה 6204WG האם ההבדל באיכות כה ניכר ? אין צורך בשיתוף מדפסת וחיבורי USB ל נתב רק צריך שיהיו לו 2 חיבורים ל קווי ואמינות וטווח טובים . הרשת האלחוטית תשמש רק לגלישה באינטרנט , לא משחקים או שיתוף קבצים אבל חייב שתהייה זמינה ועם אות חזק שלא יעלם כמו כן אסור שהנתב יפול מחובר אליו קווית מחשב עבודה שחייב להיות אונליין כל הזמן גם אם אין בן אדם שיושב לידו .
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הם כרגע חסומים לשני המחשבים או שבעצם רק למחשב שקולט באלחוטי זה חסום והמחשב שמחובר בכבל רשת ישירות לנתב בסדר? תודה.. גם רציתי לדעת האם עשיתי נכון שחיברתי את הראוטר מדגם 3COM 3CRWER100-75 דרך המודם של בזק או שיכלתי פשוט לוותר על המודם ולחבר ישירות לקיר.? פשוט לפי ההסברים היה מצוין שם שצריך לחבר את הנתב למודם..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נגיד שיש לי קליטה טובה והכל סבבה וגם השכן מרשה לי, זה טוב? אפשר להוריד דברים באימיול? משחקי רשת עובדים טוב? יש פינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אקדים ואומר שנעלו את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289174.0 שלי בתמיכה טכנית בגלל שיש לי בעיות בהתחברות לרשת שלא שלי , אם מישהו יוכל רק להגיד איך אני מברר אם יש לי תקלה בכרטיס או שחסמו אותי כל אדע אם אני צריך לקנות גם כרטיס חדש . תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-