עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!

2. Started by yosserian22,

קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by shmizan,

חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. יש לי את הראוטר מהוט בערך חודשיים, שיניתי בהגדרות רק את שיטת האבטחה (WPA2-PSK)... שמתי לב שאחרי כמה שעות של עבודה הקצב הורדה יורד מ12Mbps יותר לכיוון ה1.5Mbps ואף יותר נמוך... כמובן שהראוטר חוזר לעצמו אחרי ניתוק מהחשמל והחזרה שלו, אבל יש משהו שאפשר לעשות לפני שמתקשרים להוט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה

8. Started by zglazer,

שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by avi_lilah,

שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nimda,

ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחובר בפרטנר עם הראוטר טכניקולור. חיברתי אותו לראוטר ישן שלי בחדר אחר דרך חיבור קוי. והוא נותן WIFI וזה עובד סבבה. (ביטלתי בו DHCP ונתתי לו כתובת קבועה] העניין הוא שאני רוצה להשתמש בחיבורי ה LAN שיש בראוטר הישן שלי ולא מצליח. כלומר עכשיו הראוטר הזה מתפקד כ WIFI בלבד. האם יש למישהו כיוון מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nsasseon,

שלום, יש לי רשת אלחוטית שמחוברת ל7 מחשבים בבית עם מהירות של 2.5 מגה, רציתי לדעת אם כל מחשב מקבל מהירות מוגבלת או שנגיד ואני מוריד באימיול וביטורנט זה משפיע על המהירות של כל שאר המחשבים. תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by someone,

כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Los,

בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.

17. טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, הבעיה שלי די מורכבת, ואני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלקרוא לטכנאי :\ יש לי בבית 3 קומות, בקומה הראשונה יש מחשב שדרכו מחוברים שני מחשבים ע"י ראוטר אלחוטי, אני נמצא בקומה האחרונה (שלישית). בקומה השניה יש מגבר לראוטר, ועכשיו קניתי עוד מגבר כדי להשים גם בקומה השלישית (חדר שלי) כדי שאני אוכל לקלוט טוב יותר ב-PS3, עכשיו אני מקבל 56% ואני רוצה שיהיה לפחות 80% קליטה. יש לי כמה שאלות: 1. כיצג אני גורם למגבר לקבל אות (קליטה) מהמגבר הראשון, או שאני צריך פשוט להגדיר אותו בראוטר? 2. אני אוכל לעשות את זה לבד, או שזה מסובך מדי ועדיף לקרוא לטכנאי? ראוטר - Level One. המגבר השני שנמצא בקומה השני של TP-LINK. המגבר החדש בקומה השלישית של EDIMAX LEE 802. אני מקווה שהבנתם פחות או יו…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי אינטרנט של הוט ואורנג'(ספק). רטואר שיש לי דרך אורנג' הינו smart box Vtech שלפי המפרט טכני שלו באתר של אורנג': תמיכה בתקני IEEE הנפוצים: 802.11b/g/n תמיכה בתקן WPS הצפנת שידורים אלחוטית: WEP, WPA, WPA2 מהיראות אלחוטית: 150Mps עברתי דירה ובדירה החדשה יש לי בעיה שבחדר שאני רוצה את המחשב הנייח אין תשתית של hot ואני לא רוצה אינטרנט דרך בזק. אז להלן השאלות שלי: האם אני יכול לחבר את הראוטר ואת המודם של הוט בנקודה אחרת בבית ללא חיבור קווי למחחשב ושהמחשב יהיה מחובר לאנטרנט דרך הראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי? אם זה אפשרי, אצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי והייתי מעוניין לשמוע על המלצות . אני מניח שאם מהירות של הרטואר היניו 150Mps אין לי מה לקנות כרטיס רשת עם מהירות גבוה מזו …

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by blackhawk,

שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.