רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם, כרגע התקינו לי חיבור של 100 מגה. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל עובד מעולה. הראוטר שלי (1043ND) מוגדר על DYNAMIC והוא לא מצליח להתחבר עם ההוטבוקס. חיברתי את יציאה מס 1 מההוטבוקס לWAN בראוטר. מישהו יכול אולי לעזור לי לדבג את העניין?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Pro, ומודם\ראוטר WBR3601 תוצרת Level 1 . כשאני מנסה להגדיר חיבור אלחוטי בין המחשב והראוטר אני מתבקש להזין Network Security Key. מאיפה אני לוקח אותו? לא ראיתי שום איזכור לדבר הזה בזמן הגדרת הראוטר. בחיבור בכבל LAN אין שום בעיות. תודה על העזרה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני צריך לאשר אותו במשרד התקשורת והם דורשים מפרט טכני ותדרי שידור וקליטה ורחוב פס של תדר הפעלה ,הספקי שידור בואט וע"י מי הוא מאושר(babt/fcc) ומה הסוגי אפנון של התדרים... הדגם של הכרטיס wireless הוא: acer aspire 5552 original wirless wifi card אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם ממיר HD משתמש ביותר רוחב פס על חשבון האינטרנט? או שאין לזה השפעה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה הסיסמא והשם המשתמש שבאים כ Default בנתב הזה? לא מצליח לימצוא אותם לא על הנתב ולא בחוברת המצורפת. תודה
-
- 2 תגובות
- 59.3k צפיות
-
-
בשבוע שעבר הכריזה ASUS על מתאם אלחוטי מסוגנן. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2150
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-