עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by daniel89,

עברתי מאקספלורר לפיירפוקס לא מזמן ואני לא הצלחתי לעשות כמה דברים.. א) מה אני עושה כדי לבטל את אפשרות ההורדה של פיירפוקס.. כאילו כל פעם שאני מוריד משהו אז נפתח לי חלון של פייר פוקס כדי להוריד דרכו ואני רוצה להוריד נגיד הורדה ישירה או דרך Orbit ואני לא מצליח.. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור.. ב)למה יש כמה אתרים שלא נפתחים לי? ג)איך אני פותח כרטיסיה חדשה בעוד דרך חוץ מCrt+T ? דניאל.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by d1v,

שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by OneWingedAngel,

היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש

7. גיגה כיום ברשותי מודם ROTAL 1320 ונתב של חברת LINKSYS WRT54G v5 (כן אני יודע שהוא נחשב לנתב גרוע-והותקנה קושחה אחרונה)) בכל אופן אין לי שום בעיות עם מה שפועל אצלי כיום ואני מוריד ומעלה כמו שהובטח (מורים 640 קבש מעלה 64 קבש) האם להחליף? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Slash87,

אני מעלה את זה לכאן בשביל שאם יקרה ובאחד מן הימים <במישור תאורטי לחלוטין> תרצו להחליף את הרשת האלחוטית בבית לקווית תדעו איך. גם אם הלכתם לחנות, קניתם את הכבל המוכן ואז גיליתם שהחורים שיש לכם בקירות קטנים מדיי, גם אם רבתם איתם שייקבלו את הכבל בחזרה, אחרי הכל לא נעשה בו שימוש ורק נפתחה האריזה החיצונית, נו מה הבעיה?!?!?! ואז כשהבנתם שהם לא מקבלים חזרה את הכבל ותצטרכו להכין אחד בעצמכם, תפתחו את העמוד הזה ותגלו שכתוב פה הכל! הכל תאורטי כמובן, לא קרה לי ו\או לחברים שלי אז ככה. מה זה כבל רשת בעצם? יש 2 סוגי כבל רשת, CROSS וישר. איך יודעים איזה סוג כבל צריך? CROSS לרוב מחבר בין מחשב למחשב וישר מחבר בין כל האחרים<מחשב לראוטר,ראוטר למודם וכו'>. אם אתם לא ב…

• 16 תגובות
    • 19.1k צפיות
  9. Started by BEN903,

אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by orior123,

לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by arik100,

אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אוקיי אז ככה הרשת שלי אמורה להיות (למה אמורה תקראו בהמשך ) רשת חוטית של 2 מחשבים ע"י ראוטר WRT54GL של חברת LINKSYS עכשיו אני מנויי כבלים HOT + 012 החיבור לאינטרנט שלי לפני הרשת היה L2TP ועכשיו הם אמרו ב012 בגלל שהראוטר הזה לא תומך כל כך L2TP הם יעבירו את החיבור שלי ל HDCP חיבור ללא חייגן עכשיו הם אמרו שסתם ככה זה עולה עוד 20 שקל עכשיו האם אני הרווחתי? מה ההבדלים בין הרשתות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by qwerty1987,

ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  15. היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???

16. Started by Dubek,

שלום. אני מפעיל רשת ביתית אלחוטית דרך נתב של 3COM. אחד המחשבים מחובר בחיבור חוטי (המחשב בן כמה שנים), והוא פעל על הרשת בסדר. לפני כמה ימים התקנתי למחשב הזה כרטיס PCI נוסף (מדובר בכרטיס להוספת כניסות USB, מה שלא קשור אבל הבעיה התחילה אחרי התקנת הכרטיס), ואחרי ההתקנה, ראיתי שיש בעיה ברשת. הבעיה היא שלמרות שהאינטרנט עובד והמחשב מחובר לאינטרנט, שיתוף הקבצים עם שאר המחשבים ברשת לא עובד יותר. כשאני מנסה לראות את שאר המחשבים ברשת, לא רואים כלום, אפילו לא את המחשב המדובר. כשניסיתי לעשות Repair Connection מופיעה לי הודעה The following action cannot be completed: Clearing NetBT למישהו יש מושג איף פותרים את הבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  17. כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by sharon515,

מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. שלום רב, אני מתעניין לגביי פתיחת פורום ואני מחפש אתרים וחברות שנותנות אפשרות לפתוח פורום בחינם. ( אתרים שבהם צריך להרשם והם נותנים לך פורום מוכן משלך ) מקווה שכתבתי במקום הנכון, זהו הפורום היחיד שהוא גם בנושא אינטרנט... בתודה, ירון

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by omerha,

התחלתי להרגיש בזמן האחרון האטה בגלישה. קודם כול הסרתי את KAV 7.0 שהוא גרוע 6.0 מצויין , והתקנתי לבנתים NOD32 סרקתי SPY עם כול תוכנה אפשרית SYGATE מראה שהכול נקי NETSTAT גם כן, אבל יש לי עדיין איטיות, אני מחובר ל 014+HOT החלפתי IP מספר פעמים ועדיין יש איטיות בעיקר לגלישה בחול מישהו הרגיש את זה ?

• 274 תגובות
    • 32.9k צפיות
  22. Started by Andrey22,

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=1001240&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=he http://www.netvox.co.il/products/85782 http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=wbr-3408&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=131&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 איזה נתב עדיף? וכרטיס רשת אלחוטי כמובן,יש לי כבלים.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  23. ומה לדעתכם תהיה התגובה של HOT, תוך התחשבות, שפוטנציאלית, היא יכולה לקרוע לגזרים את ה-ADSL2 של בזק ע"י שחרור חבילות של עד 60Mbps (אם אני לא טועה) בלי הגבלת מרחק, בעוד ש-ADSL2 (בלי הפלוס) מסוגל, נראה לי להגיע ל-12Mbps (או 24Mbps מהירות הורדה) עם צורך במרכזיות כל חצי קילומטר... אשמח לשמוע תגובות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.