רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
העתיד הזה קרוב ? או שמדובר לצערינו בעתיד רחוק ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המחוברים ע"י ראוטר. באחד מהם צורב DVD המוגדר כמשותף, וניתן לגשת אליו מהמחשב השני. יש אפשרות להגדיר אותו בתכנת נרו כך שניתן יהיה לצרוב דרך המחשב השני ( הכוונה לשים דיסק בצורב, לגשת למחשב השני ולנהל את פעולת הצריבה ממנו ) ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אבל הוא עם דינאמי (משתנה כל פעם) ואני רוצה שזה יהיה סטטי איך אני עושה את זה ? יש לי ראוטר של TP-LINK
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט עם כתובת IP ישראלית אשמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה במדויק. הבנתי שתוכנת NO IP אמורה לעזור בעניין אבל אין לי מושג איך בדיוק ואיזה IP אני צריך להגדיר לה כIP שלי כדי שהיא תעשה את זה. תודה רבה מראש לכל העוזרים נ.ב. באחד הפורומים ששאלתי רשמו לי משהו על שינוי פרוקסי, אני לא בדיוק מבין בזה ואשמח למשהו מפורט יותר, מועתק למטה ציטוט התשובה שקיבלתי. תודה הספקיות הישראליות לא מאפשרות להשתמש בפרוקסי שלהן אם אתה לא לקוח שלהן באותה נקודת זמן שאתה גולש, אז פרוקסי של ISP ישראלי הוא לא אופציה. אפשר להשתמש בשרתי הפרוקסי מהרשימה הזו : http://www.aliveproxy.com/proxy y-list/proxies.aspx/Israel-il הראשון ברשימה עובד.
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
היי. יש לי אינטרנט דרך בזק ADSL 2 וחצי מגה דרך בזק בינלאומי. יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX שאני מחובר אליו בצורה חוטית ולא אלחוטית. יש לי לאחרונה בעיות במהירות הורדה. במקום להוריד על 250 כמו שצריך - אני מוריד על מהיריות בין 30 ל 110. כשאני מנתק את הראוטר ומחבר אותי לבד ישירות אל המודם - המהירות היא כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד, כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים, הפועלת על ראוטר אחד, הראוטר עצמו אלחוטי, אך מחובר בחוטים למחשב, אין שימוש באלחוט... רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני אמור להתחבר דרך המחשב נייד לרשת שלי, ובכלל לרשתות בקניונים ובנקודות חמות אחרות. עוד שאלה- לראוטק שלי אבדה האנטנה, האם בגלל זה לא אוכל להשתמש באלחוט? תודה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברים אתם יכולים להמליץ איך הכי טוב להתחבר לרשת דרך מודם כרטיס רשת או מודם USB אנא נמקו את המלצותייכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור אולי קצת מסובך אך אני אנסה לפשט אותו. כרגע יש אצלי בבית רשת של 5 מחשבים. 4 מחוברים בצורה קווית ומחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית. לפני שנים רבות כשהתחברנו לאינטרנט התחלנו רומן על בזק בין לאומי, החבילה שלנו היא חבילת 5 מגה + חבילת "ניהול ציוד" (בחבילה הזו אני מקבל אייפי קבוע, תמיכה טכנית שתוסבר בהמשך... ועוד) הציוד שאני מקבל מבזק בין לאומי הוא ראוטר חוטי בלבד. ועליו אני מקבל את התמיכה. הראוטר הוא ראוטר מסוג SBOX. את הראוטר האלחוטי קניתי באופן פרטי, ועליו אין לי שירות מבזק בין לאומי, שניסיתי לבקש תמיכה נאמר לי החבילה הנ"ל עולה לנו כ-60 דולר לחודש. החבילה עומדת להסתיים בקרוב. אני קיבלתי מבזק - התשתית מודם חדש שהוא גם ראוטר חוטי ואלחוטי. המודם,ראוטר הזה הוא של…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בבית מודם adsl של בזק וקניתי פלאפון של נוקיה e65 עם Wireless ויש מכירה היום בוואלה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDTLWR542G של מה שאני מבין נתב אלחוטי שזה מה שאין לי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בפלאפון חינם . השאלה שלי כזאת אם זה מה שאני צריך והאם זה מספיק או שחסר לי עוד משהו ? והאם זה טוב ? אשמח לתשובה ותודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-