רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
HOT העלתה לאוויר אתר אינטרנט מיוחד לשירותי האינטרנט החדשים שלה. כתובת האתר היא http://www.hotufi.net
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND יש לי כמה שאלות אשמח לעזרה. 1. האם ניתן לחסום אתרים דרך הראוטר (כמו שניתן דרך הקובץ HOSTS של המחשב) ? 2. ראיתי שיש חיבור של USB מאחורה וחיברתי לשם DOK שנכנסתי להגדרות בראוטר ראיתי את הפירוט שלו מקום זמין וכו' אבל לא הצלחתי להיכנס וליראות את הקבצים ? האם זה אפשרי ? אני מעונין ליצור לי מקום לקבצים של הלימודים(כמו DROPBOX ) יש לי DYNDNS מוגדר על הראוטר. תודה רבה על העזרה אור
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל מוגדר כמו שצריך... השאלה שלי היא לא איך לעשות שהמדפסת תיהיה ברשת אלא איך לעשות שהיא לא תצרוך משאבים מהמחשב שהיא נמצאת עליו לדוג במחשב שלי נמצא הרואטר המדפסת והכל.. אם מישהו שולח קובץ להדפסה ממחשב אחר אז הFPS והמחשב בכללי זז יותר לאט האם יש אפשרות שהמדפת תיהיה על המחשב השני (בלי להעביר אותה כמובן.. ובלי כבלים וכאלה...) או אם יש דרך לעשות שהמדפסת תפעל באופן "עצמאי"זאת אומרת שאני לא יצטרך להדליק את המחשב שלי מתי שמישהו רוצה להדפיס במחשב השני גם אני רואה מתי שאני שולח להדפסה את השורה של המדפסת שנמצאת על הROOT של המחשב שלי ואז רק את השם שלה יש דרך לעשות את זה הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מנוי של אינטרנט בכבלים, דרך 013 עד לאחרונה הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ללא חיגן, והכל עבד בסדר. אבל שדרגתי את החבילה, ופתאות התחלף החיבור לחיבור חיגן PPTP (אגב בלי להגיד לי או משהו, נאלצתי להתקשר לתמיכה שיסדרו את זה). דרך המחשב אני יכול להתחבר תקין, אבל לא הצלחתי להגדיר את הנתב שיתחבר. איך אני מגדיר אותו שיעבוד? תודה, גרשון.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לחברים בארצות הברית וקנדה ישנו ערוץ בתשלום שנקרא Netflix התוכנה הזו לא עובדת בארץ ,האפשרות היחידה היא לעשות VPN האם ניתן לגרום לתוכנה לחשוב שאני ממוקום פיזית בארצות הברית בדרך אחרת? אולי על ידי שינוי כתובת IP . http://www.netflix.com/Default?forceSR=true אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... בזמן האחרון עליתי על בעיה שגורמת לאיטיות בתוכונת ההורדה ובאינטרנט אקספלורר עצמו... אצלי תמיד שהייתי נכנס ל-"חיבורי רשת" היו לי שתי אייקונים... 1) Local Area Conection ... 2) התקשרות אינטרנט... בזמן האחרון האייקון השני נעלם לי לפעמים ואני צריך לאתחל את המודם בשביל להחזיר אותו... אם לא אז התוכנות מורידות לי לאט יותר או האקספולרר עצמו לא מעלה לי אתרים !! מה שמוזר זה שה-Internet Protocol שלי לא מוגדר אוטומטית... מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד !! תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
[h=1]TP-Link TL-WN723N nLITE Mini 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps [/h] חיבור לראוטר dlink 6850u תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשת רגילה נורא קל לעשות שיתוף אינטרנט צריך שני כרטיסים רשת, אחד בכל מחשב מחברים וזה די פשוט. ברשת אלחוטית צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לכל מחשב וAccess Point. למה הAccess Point משמש והאם צריך לתת לו הגדרות נוספות? או שעשיית שיתוף אינטרנט ברשת אלחוטית זהה לשיתוף ברשת רגילה. תודה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה שבועות, באותו זמן גם הגדרתי את הרשת... הבעיה היא שאני לא מצליח להדפיס דרך מדפסת המשותפת ברשת, לשתף תיקיות, מסמכים במחשב שלי כדי שגם האחרים ברשת יוכלו לראות אותם... הרשת היא של 3 מחשבים, שלי זה VISTA והאחרים הם XP. הרשת בין מחשבי ה-XP עובדת טוב ביניהם, אבל הם לא יכולים לגשת לשום דבר במחשב שלי. מחשב הויסטה רואה את הקבצים המשותפים של מחשבי ה-XP, אבל לא יכול להדפיס למדפסת המשותפת שנמצאת באחת ממחשבי ה-XP. *יש לציין שהאינטרנט עובד בשלושת המחשבים, הרשת היא ע"י ראוטר. איך אני פותר את הבעיה? יעזור אולי אם אני "אמחק" את הגדרות הרשת הקיימת ואגדיר אותה מחדש? (אם כן איך אני עושה את זה...) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עכשיו בסלון לא קולטים טוב או שאין קליטה או שהגלישה מקוטעת עכשיו בגלל שלקרב את הראוטר לא בא בחשבון(2 מחשבים מחוברים אליו קווית) חשבתי לקנות AP כדי להגביר את אות השידור. עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז אני צריך המלצה לAP טוב במחיר סביר משהו כמו עד 150 שקל. הראוטר שיש לי עכשיו זה של בזק מדגם SL2-141 חשבתי בהתחלה להחליף אותו אבל זה לא מבטיח לי שתהיה קליטה(המרחק הוא משהו כמו 20 מטר עם 2 קירות בלוקים) אז אני רוצה ללכת על בטוח. ועוד שאלה אם הבנתי נכון בהתחלה מגדירים את הAP דרך כבר רשת במחשב לאיזה רשת להתחבר ואז מצבים אותה במקום שרוצים כשהיא מחוברת רק לחשמל נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-