עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EVGA,

אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Kenny,

היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by itaysobol,

שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  8. בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. שלום לכולם, הייתי בראיון שבו הציגו לי את הציור הבא: וביקשו ממני לתאר את כל התהליך כיצד המחשב הראשון מתקשר עם המחשב השני. (בהנחה ששניהם ברשתות שונות לחלוטין) כל מה שאני יודע, זה שהמחשב הראשון יודע את כתובת ה-IP של המחשב השני אך לא יודע את הכתובת הפיזית וכיצד להגיע אליה. הוא שולח בקשת ARP. איכשהו זה מגיע לראוטר, אשר יודע בעזרת כל מיני שיטות לאיזה ראוטר עליו להגיע. מפה כבר אין לי מושג אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?

11. Started by baronlior,

היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by ehudtr,

שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by ybe,

אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by eity,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by [ViT],

באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by yp3,

אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by astralon,

היי אני מעוניין להתקין מערכת חדשה לרשת הביתית שלי. היום, אני משתמש בראוטר ישן של בזק (לא מחובר לקו הטלפון, רשת פנימית בלבד), אליו מתחבר דיסק קשיח חיצוני אחד (לא תומך ביותר מזה). יש לי אפשרות לקבל ללא תשלום את המכשיר הזה: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ שיכול אולי לפתור לי את הבעיה הקיימת: סרטים 'קלים' לעיתים נתקעים לשנייה מידי פעם, סרטים 'כבדים' (HD) לא ממש עובדים (התעבורה של המידע כראה לא מספיקה). העניין הוא כזה: לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר לראוטר הזה מאורנג' שום USB, אך יש לי חיבור רשת. האם יש מתקן כלשהו או משהו שאני יכול לחבר אליו (רצוי תומך USB-3, לא חובה) דיסק קשיח חיצוני ואותו, בכבל רשת, אני אחבר לראוטר?…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by mmMigy,

אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by light7,

שלום, (מקווה שהגעתי למקום הנכון) אני צריכה המלצה לראוטר טוב ואמין, שתהיה בו קליטה טובה ובלי הרבה בעיות (שואלת עבור מכר) מדובר בשני מחשבים, אחד נייח ואחד לפטופ, ספק של הוט ותשתית בזק בינלאומי - חיבור בחייגן אישית, אני משתמשת בלינקסיס שעושה יופי את העבודה, אך הוא דגם יחסית ישן. האם למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by behagai,

שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. איך אני יכול להקטין עוצמת השידור האלחוטי ב Router TL-WR1043ND. תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. זה הדף באתר: http://www.freebsd.org/news/newsflash.html#event20111023:01 הלינקים: http://www.freebsd.org/doc/en_US.ISO8859-1/books/handbook/mirrors-ftp.html\ כשאני רוצה להוריד זה מה שאני מקבל: [ftp=ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/]ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/[/ftp] אני רואה זה FTP אבל אני חושב שזה אמור להיות ISO. תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by club_501,

לפני שבועיים פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7. לפני הפירמוט הגלישה היית נורמלית. (שימוש בווינדוס 7) מאז ההפירמוט יש איטיות בגלישה. יש לי חיבור של 2.5M, הורדות של קבצים מגיעים למקסימום מהירות הורדה 320KB, אבל בגלישה לאתרים יש איטיות שלא היית לפני. איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים