עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dror_gh,

שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות רווטר ,אבל אני לא בטוח איזה אני צריך. הרווטר צריך לשרת שלושה מחשבים, הוא צריך לתמוך בבחיבור לכבלים,אבל עדיף אם אפשר שהוא יתמןך גם בADSL תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by Cheif,

לא הכל ורוד במכרז התדרים הסלולרי, בו זכו מירס ואקספון. http://www.netcheif.com/blog/?p=1274

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by yotam360,

שיהיה כולל בתוכו גם מודם. תודה

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by shalabi,

חברים יקרים. היום קיבלתי שני מכתבים ב EMAIL אשר נגועים בווירוס של W32KLEZ . לכל מי שלא הגדיר בדיקה אוטומטית של הדאר הנכנס עלול לקבל את הווירוס.אשר בימים אלה יש תופעות רבות של ויירוסים ;) ראו הוזהרתם

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by nitayc1,

שלום. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שעובד באופן מצויין עם האינטרנט בכבלים וגם יוכל לחדור ממ"ד ולשדר באיכות טובה ללא הפרעות/התנתקויות החדר שבו יהיה המודם+הראוטר הוא חדר הצמוד לממ"ד אשמח בה להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי תואם. תודה לעוזרים 8)

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  7. היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  8. Started by e.s,

אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by x-factor,

שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by War-Hammer,

אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by 3emi,

התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  13. Started by Alonzo17,

יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר של אדימקס, ואיני יודע איך לפתוח פורטים... איך אני עושה זאת?? תמונה של התפריט של הראוטר" http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/o/r/_/z/a/k/e/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510051833157626/200510051833572078/router.JPG

14. שלום לכולם ! אני מחפש לקנות ראוטר בשביל רשת ביתית הרשת מכילה שלושה מחשבים,כמו כן אני צריך שהרואטר יתמוך באינטרנט דרך כבלים כי ככה אני מחובר. כיום יש לי HUB שמשתף את שלושת המחשבים ,אבל כדי לקבל גישה לאינטרנט אני צריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כל הזמן (וזה לא נח) תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה וממש אשמח לעזרה. אני כבר תקופה מנסה למקסם את האינטרנט אצלי בבית (לקוח של הוט ) . לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שבאיזור שלי הוט עדיפה (עדיין לא הגיעו הסיבים והמרכזיים של בזק רחוקה ) . לאחר שקראתי המון רכשתי זוג מוקות של gocoax 2.5 מחול לאחר סקירות ולהמלצות רבות ( בידיעה שהן מסוגלות לעבוד עבור כל התדרים של (2.5,2.01.1, והמוקה הנוכחית שמחוברת בתשתית של הוט אצלי היא 1.1) אציין לפני שאני נמצא בתשתית 100mb עם fiber 4K עם dual band לאחר שהמורות הגיעו וביצעתי את ההתקנה שלהן (היה צורך בשינוי של ip של המחשב בכדי לגשת לכתובת אדמין של המוקה לא היה שינוי בהגדרות של הוט מציין את זה רק כי אני לא בטוח אם זה לא רלוונטי לגמרי).…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  16. שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.

17. הנה לכם תיאור מצב: אני גולש להנאתי בFIREFOX 0.9.2 שלי ומצ'וטט בICQ בזמן שהEMULE והFIREWALL (נורטון 2004) עובדים ברקע. והנה הבעיה: פתאום הICQ מודיע לי שהוא מנותק והFIREFOX לא פותח את הדפים. ברגע הזה אתם (ואני) חושבים שהאינטרנט התנתק וזהוא. אבל ............. לא האיקון של החיבור עדיין מופיע למטה בצד , ו........ המיול עדיין עובד (ההורדות והIRC) השאלה היא מה לכל הרוחות קורה כאן?

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by MODY69,

אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  19. אני רוצה להוריד את תוכנית מס' 12 http://bet.iba.org.il/ בצד שמאל למעלה יש תוכניות מוקלטות (לא ראיתי אפשרות ל"עכבר ימני">"מאפיניים" ושמה לראות כתובת)

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת. בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת). שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים. אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סי…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  22. בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  23. מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire

• 7 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים