רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי ADSL המחשב שלי הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ואליו מחובר בטור עוד מחשב נכנתי לאסף הרשת של חלונות XP, ובחרתי בחייגן ADSL כקישור שלי לאינטרנט (מסך הבחירה הראשון), לאחר מכן הואע שה הכל אוטומטית נכנסתי לאשף במחשב השני ובחרתי ב"מחשב המחייג לאינטרנט דרך מחשב אחר" האשף סיים אבל האינטרנט לא עובד במחשב השני (המחובר בטור) טוב ומציג שגיאת DNS אשמח לעזרה..תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פה מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל- אם אני רוצה להפיץ את הרשת מהראוטר קווית לכל הבית, הבנתי מפה שאני יכול להעביר את כבל הרשת דרך הקיר. איך אני צריך לעשות את זה? פשוט לפתוח קירות כדי להעביר את הכבל לא נראה לי הגיוני (לפתוח שניים שלושה חורים נקודתיים זה הגיוני), אם כך כיצד אני מעביר את כבל הרשת?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
סתם שאלה, איך יכול להיות שעם כל הטכנולוגיה המתקדמת, יש חברות גדולות כמו יוביסופט ועוד כמה שהשרתים שלהם ממש גרועים ולא משנה כמה הם מנסים לעבוד על זה, הם עדיין נשארים גרועים?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
014 100 מגה בהוט , כאשר אני מוריד סקייפ מהאתר הרשמי שלהם בחיבור ללא חייגן - בקושי זז , כאשר אני מפעיל חייגן עם גיימר -הבדל של שמיים וארץ... אגב כך גם עם איכות השיחות בסקייפ. כנראה בגלל החופש הגדול חזרנו לתיעדוף הגרוע של החיבור ללא חייגן..
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. חוץ מהמחשב שלי, יש לי עכשיו מחשב נוסף בבית והחלטתי לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב שלי. שמתי במחשב שלי כרטיס רשת נוסף. קניתי כבל רשת וחיברתי אותו בין המחשב שלי למחשב השני. הדבר המוזר היה, ששניהם זיהו חיבור כלשו ונפתח לי בשניהם את אשף הגדרת רשת של האקס פי, אבל, שניהם הראו כאילו הכבל רשת מנותק (יש איקס על האייקון של הכרטיס רשת). בדקתי תכרטיסים וכולם טובים. הכבל חדש. מה אני עושה??
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-