רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-