רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי נתב d-link 2760u שהוא .N שמחובר למחשב הנייח שלי ויש לי עוד אקסטרימר עם אנטנה N קצב ההעברה הוא משהו כמו 1מגה. מישהו אמר לי שאני צריך כרטיס רשת פנימי שגם יהיה N... זה הגיוני? אם כן אז בישביל מה קניתי נתב N... :s05:
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הי אני צריך המלצה או לינק לכרטיס USB טוב, תקן N מן הסתם, עוצמת קליטה רבה ככל האפשר. חייב חיבור לאנטנה חיצונית. חשוב מאוד - תמיכה בלינוקס, תוכנות כמו Airmon וכ"ו. אם אתם לא יודעים - תציעו, אני כבר אבדוק. כמו כן אני יודע שקיימים כרטיסים שמאפשרים mac changing ברמת הכרטיס עצמו - אם קיים, מה טוב הדרישות גבוהות, אני יודע מוכן לשלם על זה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם "גיימר" ב012. האם זה נותן שיפור משמעותי? כרגע הם מנסים לשכנע אותי להישאר שם וחשבתי אולי לקחת גיימר (בלי להוסיף אגורה כמובן) השאלה אם זה באמת משפר משהו או סתם דרך לסחוט מאנשים עוד כסף..
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש יתרון בחיבור ללא חייגן (בכבלים) בחיבור ברשת ביתית עם ראוטר.. אם כן - אז מדוע? ועוד שאלה - לגבי איי פי קבוע..אמרו לי שכדאי לבקש מהכבלים אחד כזה מאחר וזה מונע תקלות בחיבור הרשת..זה נכון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בשבוע שעבר נערכה בהונג-קונג תערוכת התאורה הגדולה ביותר באסיה ובין שלל המוצרים, הוצגה שם מערכת נורות תאורה מבוססת IP. כל הפרטים כאן -- http://bit.ly/YPcbiF
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט וספק של 013. אני רוצה להוסיף ראוטר. כרגע הכבל של הוט שיוצא מהקיר מחובר למודם ומהמודם יוצא כבל אדום שמחובר לנתב השיחות של 013. מנתב השיחות יוצא כבל רשת שמחובר למחשב. השאלה שלי, איזה ראוטר כדאי לי לקנות ואיך אני אמור לחבר אותו? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שעובד באופן מצויין עם האינטרנט בכבלים וגם יוכל לחדור ממ"ד ולשדר באיכות טובה ללא הפרעות/התנתקויות החדר שבו יהיה המודם+הראוטר הוא חדר הצמוד לממ"ד אשמח בה להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי תואם. תודה לעוזרים 8)
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה פעם להשתמש ברשת המחשבים בביתו לשם יצירת מחשב על קטן ? מצורף קישור להכנת מחשה כזה. http://www.webstreet.com/super_computer.htm מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברים ולילה טוב.... ישש לי מודם לנתב רשת אלחוטית מדגם TNN - SIEMENS SL2-141 עכשיו ניסיתי לשחק עם כמה חברים את המשחק מנג'ר (כםםאנשךך צשמשעקר 2008) אם מישו מכיר ורציתי לארח אצלי כייש לי גם חבילה וגם מחשב דיי טוב לעומת האחרים... הבעיה שלא הצלחנו להתחבר אלי יש לי איי פי מוזר 10.0.0.2 וגם כשהלכתי לאתר שבודקים מה האיי פי ונתתי להם לא הצליח להתחבר... בכל משחק אני לא יכול לפתוח ולארח משחקים...זה באסה... מישו מכיר פתרון לזה? תודה רבה לעוזרים ולילה טובבב
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי sip trunk של 012, הם דרשו לפתוח פורטים מסוימים לip שלהם, כך שא"א להתחבר מip אחר. האם יש ראוטר שתומך באפשרות כזו, לפתוח פורטים רק לIp מסוים או לmac מסוים. או קושחה של ddwrt שתומכת בזה. אם לא איך עושים את זה בלינוקס/אסטריסק. שאלה נוספת tp link 841 עם קושחת ddwrt שהחיבור לאינטרנט קורס. ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-