רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר של אדימקס, ואיני יודע איך לפתוח פורטים... איך אני עושה זאת?? תמונה של התפריט של הראוטר" http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/o/r/_/z/a/k/e/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510051833157626/200510051833572078/router.JPG
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מנסה באופן עצמאי לבדוק את החיבור לאינטרנט. לפי הראוטר נראה שאין. חיברו לי את התשתית של בזק לארון תקשורת אך לא טיפלו בשקע. אולי לא כך מחברים את החוטים? אולי צבע אחר של חוטים? אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני רוצה להיכנס למודם ונכנס ל-RUN ואז 10.0.0.138 אני לא מצליח להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני וחברה שלי עוברים ביחד לדירה קטנה וחביבה(שני חדרים) וזקוקים לראוטר אלחוטי בשביל להנות ממנעמי האינטרנט בדירתנו. אין צורך במשהו חזק כיוון שהדירה קטנה עד מאוד, יש המלצות? מחיפוש קצר בZAP ועם ניסיון חיובי עם TP-Link(מה שיש לי בבית), מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 סביר? טוב? יש משהו אפילו זול יותר או ש80 ש"ח זה ממש הגבול התחתון והוא יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים שניהם חלונות xp pro האם אפשר לחבר אותם לחיבור מהחיבור של האלקאטק וששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט ללא צורך להשאיר אחד דולק ז"א קופסאת פיצול לשני המחשבים ללא צורך בהגדרות מיוחדות.שיהיה משהוא הכי פשוט להרכבה כולל דגם של המוצר. תודה על כל תשובה שאקבל.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי לכולם , אני זקוק לעזרה עם שרת FTP ביני לבין לקוח שלי . הלקוח מבקש שתותקן לו תיקייה על השולחן עבודה , אלייה הוא זורק את הקבצים ואני מושך אותם משם (וטוען שעד היום הוא עבד ככה עם נותני שירות אחרים) . אני יודע רק לעבוד עם הממשק הפנימי של ה-FTP או תוכנה כמו FTP Flash , ולא בדרך שהוא מבקש . תוכלו להסביר לי בבקשה (קחו בחשבון שאני לא מבין גדול)?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וישנם שני מחשבים כאשר אני משתמש ב-remote desktop של ה-xp יש כמה דברים שמעצבנים אותי למשל כשאני נכנס דרך המחשב המרוחק אז החשבון של המחשב שאליו התחברתי עושה Logout ואני רוצה שברגע שאני אתחבר למחשב מרוחק אז למי שישתמש במחשב המרוחק תהיה עדיין שליטה במחשב. האם זה אפשרי?? האם זה קיים בתוכנה אחרת ולא בתוכנה שבנויה ב-xp?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מזה שבועיים בלי סיבה נראת לעין כל פעם שאני פותח ה"מחשב שלי" או דברים נוספים נפתח באופן אוטומטי חייגן לאינטרנט יש למישהו רעיון להפסיק את התופעה!!!! תודה תוכנה #WINXP PRO
-
שלום וערב טוב, בימים אלא מהירות הגלישה בישראל הופכת לסטנדרט של 100 מגה(מי היה מאמין), אני מאמין שאת מהירות ההורדה דיי מיצינו ועכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה: מה שחסר לי כיום ,ואני מאמין שגם לך זה: 1.מהירות העלאה גבוהה יותר 2.זמן תגובה נמוך קראתי באינטרנט שעד סוף השנה כבר 10 אחוזים מהאוכלוסיה אמורים להיות מחוברים לסיבים האופטיים של חברת החשמל כאשר המהירות ההתחלתית תהיה 100 מגה סימטרי(גם הורדה וגם העלאה), רק חבל שאי אפשר לדעת איפה הפרוייקט עומד כי קיים מידע דל מאוד ברשת, כנ"ל לגבי הוט ובזק, קראתי במספר אתרים שחברת החשמל דיי הלחיצה את החברות ולכן הן מנסות להפוך את היוצרות ולהתחיל לפרוס סיבים אופטיים עד לבניין הלקוחFTTB או אפילו עד לבית הלקוחFTTH, מעניין מה קורה במגזר הזה גם כן, …
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש יתרון בחיבור ללא חייגן (בכבלים) בחיבור ברשת ביתית עם ראוטר.. אם כן - אז מדוע? ועוד שאלה - לגבי איי פי קבוע..אמרו לי שכדאי לבקש מהכבלים אחד כזה מאחר וזה מונע תקלות בחיבור הרשת..זה נכון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם של Alcatel ל Pro כדי לחבר שלושה מחשבים לרשת. לאחר הסרת ה Firewall בפקודות Telnet עדיין הפיירוול פועל, למרות שסטטו שלו על OFF. הציעו לי לשתמש בפתיחת פורטים על מנת שאוכל לקבל קבצים ב ICQ או כל תוכנה אחרת, ללא שום בעיה . אם אפשר להמליץ על תוכנה שעושה זאת, או פיתרון חלופי . תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-