עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא חושב שזה פשוט לגמרי לעדכן אבל הם מסבירים באתר שלהם איך זה לא יסיר את הSSL שיש לי שם? האירוח נקרא SITEGROUND

2. Started by gilsna,

לאחר קריאת מספר מדריכים, מרוב מידע יצאתי מבולבל. אני רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר לשקע בקיר (הכבלים נמצאים כבר בקירות) אני צריך חיבור של 1Gbps לא ברור לי אם אני צריך חיבור ישר או מוצלב? בנוסף יש הסבר מפורט לגבי סידור הגידים בקונקטור, מה אמור להיות סידור הגידים בשקע גוויס? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by root3:16,

הורדתי את הדפדפן firefox כי ראיתי שפה בפורום הרבה המליצו עליו.. לא ממש הבנתי מה משופר בו.. ואני לא מוצא את כל המועדפים שלי..איך אני מעביר אותם לדפדן החדש(הדפדפן הקודם עדיין מותקן)? תורה רבה לכל מי שיעזור

4. טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by rosesr,

רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by shloosh,

יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????

7. שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS

8. חיברתי ע"י ראוטר 3 מחשבים לרשת ביתית + אינטרנט. כל המחשבים מחוברים ע"י כבלי רשת בעלי 8 חוטים... שמעתי שמספיק לחבר 4 חוטים מסוימים... השאלה היא כזאת.. האם אני יכול לנתק 4 חוטים מאחד הכבלים לחבר אותם מחדש לראוטר ובצידם השני לחבר למחשב נוסף במקום להעביר חוט נוסף? אם כן איזה חוטים צריך להשאיר? כלומר... מס' חוט...

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by Ido.G,

היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)

10. Started by Spiritus,

אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  11. אנשים שלום דוד שלי ביקש ממני יעוץ והבטחתי לו תשובה מקצועית. ככה, הוא לא צריך להפוך את זה לראוטר, יש לו מחשב אחד. הוא גר ב"מזכרת בתיה", עם מישו מכיר, ולא יודע מה זה אומר מבחינת מרחקים ממרכזיות ועומסים, מקווה שתעזרו יונתן

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by namlu,

הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... יש לי חבילת 5 מגה בבזק בינלאומי , ומזה כבר שבועיים יש בעית איטיות בפתיחת אתרים זה ממש איטי ויש אתרים שהו לא פותח אלאא רק אחרי כמה רענונים חשבתי שזה זמני אבל לא עבר .. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בדקו ואמרו שאין בעיות ... מהירות ההורדה של קבצים היא סבבה אין בעיות במהירות הורדת קבצים .. הבעיה היא רק בפתיחת אתרים .. מה דעתכם קורה פה מה הבעיה ??? תודההה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by tomerezri,

שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר

16. Started by BeBest,

אהלן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם "גיימר" ב012. האם זה נותן שיפור משמעותי? כרגע הם מנסים לשכנע אותי להישאר שם וחשבתי אולי לקחת גיימר (בלי להוסיף אגורה כמובן) השאלה אם זה באמת משפר משהו או סתם דרך לסחוט מאנשים עוד כסף..

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by benor,

אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by giladsun,

היי לכולם , אני זקוק לעזרה עם שרת FTP ביני לבין לקוח שלי . הלקוח מבקש שתותקן לו תיקייה על השולחן עבודה , אלייה הוא זורק את הקבצים ואני מושך אותם משם (וטוען שעד היום הוא עבד ככה עם נותני שירות אחרים) . אני יודע רק לעבוד עם הממשק הפנימי של ה-FTP או תוכנה כמו FTP Flash , ולא בדרך שהוא מבקש . תוכלו להסביר לי בבקשה (קחו בחשבון שאני לא מבין גדול)?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  20. נפתחו 3 ערוצים נוספים לקו העולה, כעת סה"כ 4 - האם זה אומר שבקרוב יהיה שדרוג למהירות ההעלאה? או שהסיב האופטי הונח כבר?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  21. Started by ackohen,

מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי wifi למחשב נייח.. אשמח להמלצות.. גם חיבורי USB וגם כרטיסי pci. שיהיה אמין וטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי מודם ראוטר של EDIMAX AR6024WGA-EU אני לא מצליח לגרום לו לחייג אמרו לי שה TYPE צריך להיות PPPOE שרמתי בשם משתמש את השם כולל @014 סיסמה והוא לא מחייג אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שהוא יחיג כי אין לי ניון במודמים ראוטרים של ADSL עזרה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by Shlompy,

שלום, יש לי שאלה. אם אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים בעזרת שני מתאמי רשת אלחוטיים ב USB, זה אפשרי? או שאני חייב ראוטר? הדגש הוא על שיתוף קבצים בלבד, ולא אינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  24. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק.. איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד? בכל ספק זה ככה? זה חוקי? תודה לעונים?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.