עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

2. Started by iTK98,

ניתן למצוא את הכתבה פה. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000272462&fid=598 בגדול אני לא יודע מה זה אומר לגבי משתמשים שכבר נרשמו לשירות. התביעה היא של בזק בין לאומי (לא של בזק) בכך שיש לנטויזן "מונופול" בהספקה של חיבור אינטרנט במהירות 7 מגה ביט, ואין אפשרות לספקיות אחרות לספק אינטרנט באותה מהירות דרך הוט. אז כנראה שהחיבור 7 מגה ביט עדיין לא יהיה זמין לנו - בקרוב.

3. אני מנסה לברר מה כתובת האיפי של שרת מסויים במשחק WOW, כדי לבדוק עם הספק מה מצב הפינג, אבל התמיכה של WOW לא מוכנים להביא לי את האיפי בטענה שזה אסור מבחינת החוקים שלהם! הבנתי שיש תוכנות שאני מתקין אותן במחשב שלי, שסורקות את התעבורה של האינטרנט, ומציגות לי כתובות איפי של מידע שנמצא כרגע בתעבורה מהמחשב שלי לייעד וכו'. מישהו יכול לציין אחת כזו? מנוסח יותר טוב, בציטוט: .

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by X-Viper,

תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום לכולם אז ככה יש לי נתב אלחוטי של edimx ,הרשת האלחוטית פועלת ,וגם שיתוף כוננים וקבצים . אבל לא משנה מה עשיתי אני לא מצליח לשתף את המדפסת. אני נכנס למדפסות ופקסים>הוסף מדפסת>מדפסת מרשת חשוב לציין ששני המחשבים מוגדרים על אותה קבוצת עבודה המחשב השני מופיע ,אבל שום מדפסת לא מופיעה ,וכשאני כותה את שם השיתוף שלה אני מקבל הודעה כאילו היא לא מחוברת. שברתי את הראש ,ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה

6. הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by RavivRavR,

מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by kurt80,

היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by ליש הפטיש,

שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש

11. יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים. התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT! אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Einat,

שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. Started by .AloN,

שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SeReGa,

http://img68.imageshack.us/img68/4841/printscreensp3220071107fe6.jpg הנה.. זאת הרשת.... הכבלים המקווקוים זה Cross Over והשחורים הישרים Straight Trough עכשיו ככה... הגדרתי IP, Subnet Mask, Default Gateway לכל מחשב.... ונתתי גם IP לכל אינטרפייס של הראוטרים... עשיתי no shutdown שמרתי הכל.. יופי הכל מחובר.... עכשיו כשאני שולח פינג בתוך הרשת.. יעני בלי לצאת מחוץ לראוטר.. הוא שולח..... אבל כשאני מנסה לשלוח דרך הראוטר לרשת השניה... זה כבר לא נותן...... זה כותב לי Destination host unreachable הכי רחוק שהפינג מגיע.. לדוגמה מהצד השמאלי... זה עד האינטרפייס FA0/0 של הרארוטר השמאלי.... אם אני מנסה לשלוח ל FA1/0 של הראוטר הימני... זה אומר לי Destination host unreachable מה…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by oded6188,

יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by HuGeMouTh,

בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by yotam360,

האם יש סיכונים בפתיחת פורט? ואם כן מהם?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by igalep132,

שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by DarkMoh,

אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by pushel,

בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.