רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
במדריך שבאתר netcheif כתוב שצריך לשים בכתובת שרת ה DNS את ה IP של הראוטר שלי (מה שעשיתי ועובד), אבל במדריך שבאתר portforward כותבים לשים את הכתובת שהופיע קודם ב DNS כשמפעילים את ipconfig (אני מניח שבמקרה שלי זה אמור ליהיות שרת DNS של בזב"ל). עכשיו השאלה שלי היא מה צריך ליהיות (אם שתי הדרכים עובדות, אז איזו מהן עדיפה)? אני בסה"כ רוצה שהרשת שלי תהיה מוגדרת כמו שצריך אחת ולתמיד, ולהבא אני אזכור מה לעשות. [עריכה] הייתי גם רוצה לדעת איך לשמור על כתובת המייל לפני שאני מתנתק מ netvision. כמה צריך לשלם בשביל זה? והם פשוט שומרים את תיבת הדוא"ר אצליהם או שמנתבים את הדואר שמגיע לכתובת הישנה לתיבה החדשה שלי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי הכל לפי השלבים של www.portforward.com ועדיין כאשר אני בודק מתוך התוכנה זה רושם לי שהפורט חסום. יש לי נתב 3com (72T שעובד מצויין כבר המון זמן ואין איתו שום בעיות במחשבים האחרים בבית. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח ברוטר את כל הפורטים ולא אחד אחד? יש לי רוטר של אדימקס אלחוטי. ה wg בסוף אם אני זוכר טוב.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר. מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט ויש לי מודם אלקטל שאותו אני רוצה לחבר בנפרד למחשב אחר על אותו יוזר האם זה אפשרי כי בנתיים אני לא מצליח ...
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעל עסק ואני מעוניין לפתוח -רק- תיבות אימייל עם השם של העסק שלי כלומר my-name@my-company.com ואני מבקש לדעת איך אני עושה זאת? (בתשלום כמובן...) רק אימייל, לא אתר !!!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-