עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..

5. Started by InspectorGadget,

חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by הצפלון האגדי,

שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by ranyadovner9,

יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Dana_B,

שלום לכם, יש לי בבית שני ראוטרים של TP-LINK. באמצעות הסרטון שרשרתי את שניהם.עקבתי במדוייק אחרי כל שלב והגעתי למצב שבו ה- WDS נמצא במצב run. נראה שהכל תקין ובאמת אני רואה שהראוטר המשני מחובר לרשת הראשי. הבעיה היא שהוא לא מאפשר לי גישה לאינטרנט. הצלחתי להבין שאם אני מדלגת על השלב הראשון ולא משנה את כתובת ה-ip של הראוטר המשני ל- 192.168.3.1 אז זה כן עובד. אבל אז לשני הראוטרים יש את אותה כתובת ה- ip ויכולה להווצר התנגשות. לא? המקום אחר הציעו לי לעבוד עם ip קבוע אותו אגדיר בכרטיס רשת של המחשב. אני לא מעוניינת לעשות זאת מכיוון שיש כל מיני מכשירים שמתחברים לרשת הנ"ל ואז אצטרך להגדיר ידנית ip שונה לכל אחד ואחד... האם למישהו יש ניסיון בעניין ויש לתת את דעתו? תודה, ד…

11. מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by or_y,

שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  17. מיזם הסיבים של חברת החשמל עוד לא הגיע אפילו לבית אחד של צרכן סופי, אבל העובדים של החברה כבר חוגגים. סמנכ"לים, מנהלי אגפים, עשרות עובדים, משכורות ענק ומינוי מקורבים הם רק חלק מהממצאים שעולים מהכתבה של אבי בר-אלי מ-The Marker. http://www.themarker.com/dynamo/1.2302590

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by GanJaval,

בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by techmeout,

היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב במשרד ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר אליו מהבית (סוג של VPN אם אני לא טועה) כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש צורך בתוכנה מסוימת? (על שני המחשבים Win XP) כמו כן , יש צורך בהעתקת קבצים מהמחשב במשרד למחשב בבית לצורך גיבוי. וגם צורך בהדפסה מהבית למדפסת שמחוברת למחשב במשרד. אני מאד אשמח לקבל עזרה (מקווה שפרסמתי בפורום הנכון , אם לא בבקשה תעבירו לפורום הנכון) תודה רבה רבה

• 14 תגובות
    • 13.8k צפיות
  21. יש דבר כזה או שאני מגזים בדרישות שלי? הכוונה שלי היא שכשאני יושב על הלפטופ, אני אוכל "לשלוח" את ערוץ הסאונד שלי אל המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית כך שאוכל לשמוע ברמקולים בחדר מבלי צורך לבצע חיבורים קוויים כלשהם שאלה שניה - יש לי ספריית מוזיקה בשני המחשבים (שבעקרון בשניהם הספריה כמעט זהה), ואני מעוניין לבצע סינכרון בינהם כך שכל המוזיקה החדשה תעבור גם ללפוט, או שאם שיניתי שמות בלפטופ זה יעבור לנייח. קצת פרטים טכניים - הנייח עם XP והנייד עם VISTA. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by MiOB,

שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  24. יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.