רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox. אני צריך עזרה בשני דברים. א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway. עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אותו אז הוא ישר יוצא לי, ונגיד אם אני מנסה להיכנס מהמחשב שלי וכותב בשורת כתובת אז זה מצליח להכנס אבל בכל זאת יש לי כמה דברים שאני לא מצליח להכנס אליהם ז"א שאותה תופעה חוזרת שהדפדפן יוצא פתאום. עשיתי סריקה של וירוסים מצא לי כמה ומחקתי, עשיתי סריקה עם ad-aware ו- spybot search&destroy מצא ומחקתי את כל הקבצים ובכל זאת זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי כבל רשת 20 מטר בשביל לחבר את החדרים שלי ושל אח שלי דרך הארון חשמל , הכנסתי את החוט לצינור שמגיע לארון חשמל , ונתקע לי בפנים החוט עם התקע שמחברים למחשב , אוקי...משכתי משכתי משכתי , נקרא החוט. עכשיו יש לי איזה חוט של עשר מטר שבצד אחד יש שקע וצד שני אין , עכשיו מה אני שואל אם אני יכול לקנות נגיד קבל מטר , לחתוך לקראת הקצה של החוט שקניתי עם השקע , ולחבר לחוט שנהרס לי כיאלו חוט אדום לאדום , צהוב לצהוב , ירוק וירוק , וכו....... בקשה עזרה :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אהלן חברים. בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה מאוד. כל כמה זמן, מגיע מצב שבו הפיירפוקס כאילו בלי אינטרנט, למרות שיש חיבור ובאקספלורר 6 יש אינטרנט באותו הזמן, ושום דבר חוץ מסיום משימה של הפיירפוקס והפעלתו מחדש לא עוזר. בעיה שניה, היה מותקן על המחשב מזמן כרום, ועד לפני כמה שבועות הוא עבד, פתאום הפסיק לעבוד. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסיר, להוריד חדש, ולהתקין, זה לא עוזר והוא עדיין לא עובד. יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
באתר NetCHEIF פרסמתי היום מדריך חדש שכותרתו -- "תקני אלחוט, תדרים, איפנונים וערוצים (וגם Channel Bonding, MIMO ו-Spatial Stream בתקן N)". קצב השידור האלחוטי התיאורטי המוגדר בתקן N הוא 300Mbps. על מנת לאפשר תקשורת במהירויות אלה, נעשה שימוש במגוון טכנולוגיות כמו ריבוי אנטנות (MIMO), שידור מרחבי (Spatial Stream), הקטנת ה-Guard Time, איחוד ערוצים (Channel Bonding) וכד'. במדריך נסקרים תקני האלחוט השונים שפותחו במהלך השנים האחרונות, וחלק מהטכנולוגיות המאפשרות לציוד אלחוטי בתקן N לתקשר במהירויות אלה. דגש מיוחד ניתן למנגנוני "איחוד הערוצים" (Channel Bonding) ו-"שידור מרחבי" (Spatial Stream), שיש להם השפעה קריטית על נפח המידע שניתן להעביר בכל רגע נתון. ה-LINK למדריך הוא -- http:/…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי סוויץ' ושדרגתי את המודם - האינטרנט עכשיו עובד אחלה. אני רוצה עכשיו לעשות רשת של שיתוף קבצים וכו'. איך אני עושה את זה? בצורה רגילה? אני רוצה לחבר מחשב שעובד על win95 - זה אפשרי? בהתחשב בעובדה ששאר המחשבים רצים עם xpPRO ? כיצד אני עושה את זה?\תודה מראש לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אהלן, ברותי נתב ביתי של dynamode, דגם BR6004W-G, מחובר לאינטרנט דרך תשתית של HOT ונטויז'ן בתור ספקית. משום מה אני לא מצליח להתחבר ב Microsoft VPN לעבודה. אני בטוח שה VPN מוגדר נכון בגלל ש - כאשר אני עובר לחיבור אחר - wi-fi או סללורי - אני כן מצליח להתחבר לעבודה? השגיאה שאני מקבל היא 800 מישהו נתקל בזה ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי נתב d-link 2760u שהוא .N שמחובר למחשב הנייח שלי ויש לי עוד אקסטרימר עם אנטנה N קצב ההעברה הוא משהו כמו 1מגה. מישהו אמר לי שאני צריך כרטיס רשת פנימי שגם יהיה N... זה הגיוני? אם כן אז בישביל מה קניתי נתב N... :s05:
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-