רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום כולם, המצב הנוכחי הוא שאני גר בבית פרטי ביחידת דיור שנמצאת קומה מעל בעלי הדירה, שבבעלותם אינטרנט של HOT, אין סיבים אופטיים בישוב והם על עסקה של 200Mbps, משתמשים ב-FiberBox שזה גם לטלוויזיה וגם נתב. אני מעוניין להגדיל את טווח ה-WIFI בקומה, וכן ארצה להתחבר בעזרת כבל לאינטרנט במחשב הנייח שלי. חשבתי על משהו כמו מגדיל טווח שיש לו יציאת RJ45 שממנו אוכל להוציא כבל, ואני לא בטוח מה הטכנולוגיה שתניב לי תוצאות מיטביות. חשבתי לקנות נתב(שיוכל לשמש אותי בעתיד) ולהשתמש בו בתור נקודת גישה שמתחברת לרשת המקורית באופן אלחוטי. קראתי קצת בנושא והבנתי שיש אופציה כזאת שנקראת WDS בנתב Archer VR600 TP-Link ודומיו. מצד שני הבנתי גם שכל פיתרון שכזה עלול לחלק לחצי את רוחב…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לנו בדירה שני מפלסים. במפלס התחתון נמצא הראוטר והמפלס העליון מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת. אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIFI במפלס העליון בעזרת כבל הרשת, אבל לעבוד על אותה רשת ה-WIFI של הראוטר. זה אפשרי? איזה מוצר אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-איך אני יכול לשלוח הודעות דרך ה-dos ברשת. הבנתי שצריך במקום ה-איי פי לכתוב את השם של המחשב אבל זה לא עובד(net send). -איך יש לי אפשרות לראות את השולחן עבודה של המחשב ברשת כמו למשל שעושים בתוכנה ראדמין אבל אני לא רוצה להתקין פאצ' או משהו. אם אפשר דרך הווינדוס עדיף ואני רוצה שיהיה לוקאלי. היו לי עוד כמה שאלות אבל שחכתי אותם אז אני כבר ארשום אח"כ. תודה,ניר.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-