עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  3. שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.

4. Started by רביד,

איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by yossihaz1,

בצהריים,רגע לפני הסגירה עם הוט,קיבלתי שיחה מפתיעה מבזק המבשרת לי שאוכל להשתדרג אצלהם ל-30 מגה אני נוטה להסכים העניין הוא שלטענתם יש במלאי רק את הראוטר מסוג נטגר השאלה שלי היא כזו האם אני יכול לוותר על לקחת נתב מהם ולקנות את ה- tp link 1043 שישמש לי כנתב מודם ולעבוד רק איתו או שחייב לקחת מהם-אם חייב לקחת מהם,מה האופציות העומדות לרשותי? אם לא חייב לקחת מהם ואני משתמש רק בtp-link, האם דרכו אוכל לקבל 30 מגה נקי עם בזק? אודה לעזרתכם, רוצה לסיים הסאגה של השדרוג בהקדם שאלה נוספת, אם ניתן להגדיר את הנטגר כנתב בלבד,האם אוכל להשתמש בדי-לינק 2760 כנתב (למרות שהוא תומך רק עד 15 מגה) האם במקרה כזה אנצל את ה-30 מגה במלואם?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by oren,

שלום רב, לאחר קריאת המדריך של מייקרוסופט Set up a wireless network without a router רכשתי כרטיס רשת אלחוטי PCI כדי להגדיר את המחשב הנייח אשר בסלון כ- Ad hoc על-מנת שאוכל מחדר השינה באמצעות המחשב הנייד להשתמש באינטרנט ובקבצים אשר במחשב הנייח. התקנתי את הכרטיס רשת וכאשר אני מגיע לשלב הזה בו אמורות להופיע לי שלוש לשוניות במאפייני הכרטיס האלחוטי (General, Wireless Networks ו- Advanced) אני נתקע משום שמופיעות לי רק 2 לשוניות: General ו- Advanced. האם מישהו יודע לאן נעלמה הלשונית השלישית וכיצד ניתן להשיבה? אני משתמש ב- Windows XP SP3. תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  7. יש לי מודם USB ADSL MODEM AKE 130 של WOW מאז שהתקנתי הוא מתחיל להתקע מתי שאני מתנתק מהאינטרנט (החיגן) (זה 100% המודם כי דם אצל אחותי זה ככה ) לפני זה היא לי מודם היא לי הותו מודם רק שהיא במקום 130 150 והוא היה מעולה עכשיו מה אני יכול לעשות ? להחליף?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  8. אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by harbinger,

87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  11. הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  13. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by x-dude,

לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם

19. ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. יש לי בדירה רשת אלחוטית המחוברת לשני מחשבים. הראשון הוא נייד ואיתו אין בעיה (כי הוא נמצא קרוב לראוטר) ואילו השני, הנייח, הוא הבעייתי. הוא סובל מחיבור בעוצמה נמוכה מאוד ולא מעט ניתוקים. הראוטר הוא כנראה מדגם BR-6104WB של EDIMAX. כרטיס הרשת של המחשב הנייח הוא מדגם EW-7318UG, גם כן של EDIMAX. כמו כן, כדאי לציין שהמרחק בין הראוטר למחשב הוא כעשרה מטרים, אך מפרידים בינהם ארבעה קירות. מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הקליטה, האם כדאי להחליף את הראוטר? (ואם כן אשמח לקבל המלצות) האם כדאי להחליף את כרטיס הרשת? (כנ"ל) או שעלי להחליף את שניהם? אשמח לקבל בכל מקרה את הפתרון הזול ביותר האפשרי. ותודה מראש!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  21. היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  22. לא מצליח לעשות.. תודה.

23. Started by eladbu,

שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by darkman,

לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.