רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני מחוברת דרך HOT בראוטר. כשאני מנסה להתחבר להואטלוק המשרדי VPN בצורה אלחוטית ה-ראוטר חוסם את הגישה. כאשר אני מחברת את המודם ישירות למחשב ה-VPN והאולוק עולים מיד. כיצד ניתן לפתור תקלה זו? יש לי ראוטר מסוג TP-LINK 641 אודה לתשובה בדחיפות! יום נעים! שיר
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קווי ג'יגה ביט בתקציב עד 250¤. אם באותו התקציב נכנס משהו אלחוטי מוצלח, סבבה. יורכב על תשתית כבלים. תודה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בנתיים לראוטר שלי יש הספק מרשים ביותר של בעיה ליום, אתמול גיליתי את הקטע של המסנג'ר, והיום גליתי שאני לא יכול לשתף קבצים בין שני המחשבים אז ככה, הגדרתי בשניהם רשת וכו' אבל אני פשוט לא יכול לראות את המחשב השני ברשת.. אז ניסיתי לעשות פינג מאחד לשני וגיליתי משהו מוזר, המחשב שלי מצליח לעשות פינג למחשב השני בלי בעיות, אבל המחשב השני לא מצליח לעשות פינג למחשב שלי (רק להבהיר משהו - שניהם מצליחים להתחבר לראוטר), מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין לקבל את המקסימום יעילות מבחינת שימוש במשאבים. מבחינת שימוש בזיכרון, מעבד וכ'ו, האם עדיף להשתמש בכרטיס רשת און בורד, או בכרטיס PCI? היום אני משתמש בכרטיס PCI, אבל אם אין כל כך צורך מאוד יעזור לי להוריד אותו במחשב החדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מצטער על הדאבל פוסטינ אבל אלו 2 שאלות שונות.. הראוטר של יושב למטה ואני קומה מעל, בבית עובר כבל 8 גידים מלמטה עד לחדר שלי. אח שלי נמצא בחדר הסמוך אלי, ואנחנו רוצים פיתרון ל2 החדרים. האם יש אפשרות שכבל אחד יצא מהראוטר, ובקצה השני שלו לפצל אותו כך שיתאים ל2 מחשבים? אם כן, במה זה כרוך? תודה (חיבור 10 M)
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי חברים, אני חובר לפרטנר בסיבים עם 1000 מגה, קניתי ראוטר פרטי וחיברתי למתאם סיב שלהם, בחיבור קווי מקבל 800 אבל באלחוטי המהירות מאכזבת, מקבל בד"כ סביב ה 200 גם ממרחק קצר מהראוטר ועם לפטופ יחסית חדש וסלולר מהשנה האחרונה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, ערוצים שונים וכלום לא עוזר... ממש מבואס ציפיתי לקבל סביב ה 500-600 במרחק קרוב לראוטר. בבדיקת מהירות לשרתים בארץ אז בשניות הראשונות המהירות גבוהה אבל תוך כמה שניות זה צונח לאיזור ה 200. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-