רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה חובה הורדה איטית משרתים אני ב012 ADSL ובזמן האחרון יש לי שוב מהירויות הורדה נוראיות...וזה רק מFTP...האם מישהו יודע על פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט. יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן. הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי. אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360. את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, חיברתי את ה-Hotbox לכניסת WAN של ראוטר Tplink והפעלתי את ה-Hotbox כbridge. הראוטר מפיץ וויפיי כמו שצריך. הבעיה:mini fiber הפסיק להפיץ אינטרנט. האם מישהו ניסה לעבוד בתצורה הזו של hotbox+ mini fiber+tplink router? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר/מודם הוטבוקס של הוט. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני נייד (כזה שמתחבר עם USB) -עד כאן, הכל בסדר, האינטרנט עובד מהר. בנוסף יש לי לפטופ מדגם : DELL INSPIRON 1525 שיש לו כמובן כרטיס רשת פנימי. מסיבה שלא ברורה לי עד עכשיו אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט באמצעות הלפטופ! המחשב אומנם מזהה את הרשת האלחוטית אבל כאשר אני מכניס את הסיסמא של הרשת למחשב אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה, שהמחשב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. דיברתי כבר שבוע עם הוט - הם אומרים שהכל עובד תקין. ניסיתי להחבר לאינטרנט בלפטו עם כרטיס הרשת הנייד - והכל עבד פיקס! אבל לא ברור לי למה ב NETWORK CONNECTION - כל הזמן מופיע לי איקס אדום על חיבור הרשת הרלוונטי (הפנימי במחשב) ואני לא מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
Hi I have currently this router: https://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/in/wireless_routers_n600_dual_band/br-6435nd I got it from BEZEQ INT and I have to give it back because I left them so my question is if I can buy this one and be able to connect to the internet: https://www.tp-link.com/in/products/details/cat-9_Archer-C60.html Thanks
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם למישהו כאן יש כזה נתב? חשוב לי מאוד התאמה לאימיול, אני חושש לקנות כי שמעתי שיש בעיות עם נתבים ואימיול אז ברצוני לקבל חוות דעת. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 2 followers
-
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-