רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בנתיים לראוטר שלי יש הספק מרשים ביותר של בעיה ליום, אתמול גיליתי את הקטע של המסנג'ר, והיום גליתי שאני לא יכול לשתף קבצים בין שני המחשבים אז ככה, הגדרתי בשניהם רשת וכו' אבל אני פשוט לא יכול לראות את המחשב השני ברשת.. אז ניסיתי לעשות פינג מאחד לשני וגיליתי משהו מוזר, המחשב שלי מצליח לעשות פינג למחשב השני בלי בעיות, אבל המחשב השני לא מצליח לעשות פינג למחשב שלי (רק להבהיר משהו - שניהם מצליחים להתחבר לראוטר), מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם שני מחשבים עם ראוטר Edimax ושני כרטיסי רשת PCI אלחוטיים. הבעיה היא שאני נכנס לתוך הממשק של הראוטר ופותח את הפורטים של הביטורנט ועדיין הבדיקת פורטים של אזרוס מראה כאילו הפורטים חסומים. אני לא מבין למה למרות שפתחתי אותם הם לא נפתחים! עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה פינג נגיד לאיזה שרת של BF2 כל כמה דקות הפינג קופץ ל1000+ וחוזר ל80-90 הקבוע, זה מעולם לא היה לפני הרשת.. הראוטר יושב מאוד קרוב למחשב כרגע יכול להיות שזה הבעיה? אם אני יחבר בניהם בכבל זה יפתור את זה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-