עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיפשתי מדריך בפורום אבל אני די חדש פה ולא מצאתי, אה אני מאוד אודה לכם אם תעזרו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by bv_beaver,

יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.

6. יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by djass,

הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!

9. פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by Red Ninja,

שלום חברים, קניתי ביום שישי את המודם/ראוטר הזה, והוא דיי על הפנים - ניתוקי וויפיי תדירים וממשק שמזכיר ראוטרים משנות ה90. קניתי אותו רק כי זו הייתה האופציה היחידה לvdsl שקיימת ב"באג" ושאקספון תומכים בה באופן רשמי... לשאלתנו - יש אפשרות להפוך אותו לbridge ולהשתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שיש לי ממילא בתור ראוטר? חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי, כנ"ל אחרי חיפוש בגוגל. תודה!

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by nrg man,

שלום אתמול היתקנו אצלי רשת אל חוטתית ברשותי Level One WBR-3407A 1W4L Wireless AP ADSL Router עכשיו אני משתמש בתוכנות כמו MIRC FLASHFXP ואני לא מצליח להשתמש בפורט 113...ניסתי לפתוח את הפורט אבל אני מקבל שגיאה שהפורט הזה כבר משומש על ידי משהו אחר רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח את הפורט המסוים הזה או לבדוק איזה תהליך משתמש בפורט הזה... אני ממש ממש נואש....תודה רבה לעוזרים :s05:

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by xma,

שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by gbguy,

עד לא מזמן הייתי מחובר לתשתית של בזק דרך אחת החברות הלאו קוסט שנתנו שירות סיטונאי. הכל עבד חלק עד שהחלטנו (אני ושאר דיירי הבית) לעבור לאנלימיטד. באנלימיטד החיבור לשרת הוא ע"י IP Dynamic, וכך אני עובד. מהיום הראשון גליתי שיש לי ניתוקים, התקשרתי לחברה והם אמרו שהתשתית שלהם תקין והם משדרים אלי בצורה תקינה, והבעיה היא בראוטר. התחילו לשאול אותי שאלות לגבי תדרים שלא היה לי מושג, ונתנו לי הרגשה שהבעיה היא בראוטר. מאז הגדרתי 2 רשתות (אחת שעובדת על תדר 2.4GHZ והשניה בתדר 5GHZ). הבעיה לא נפתרה. היות ואני גר בדירה, חשבתי שאולי אני משדר בערוץ בנוסף עם משדר אחר בדירה, גליתי שלא, אבל בכל זאת בחרתי ערוץ שרחוק משאר הערוצים בדירה. הבעיה לא נפתרה. היום נכנסתי ליומן וראי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by D-Bang,

כשאני מפעיל את הפקודה ipconfig /all הוא מראה לי משהו מוזר תחת הכרטיס רשת (אליו מחובר הנתב) subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 DHCP Server: 192.168.1.1 DNS Server: 192.168.1.1 הכתובת שחוזרת על עצמה זה הכתובת של הראוטר שלי, 3COM, וזה לא היה ככה קודם (לכל שם הייתה כתובת נפרדת) בהגדרות TCP/IP גם הIP וגם הDNS עומדים על Automatic. אני גולש באינטרנט בלי בעיה, אבל אני לא יכול להגדיר IP סטטי (בשביל המיול) ונראה שזה עושה בעיות בחיבור רשת אלחוטית.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by solet,

כלומר שני מחשבים עם שני מודמים אשר מתחברים שניהם לאותו מספר טלפון וגולשים דרכו בADSL - וכמובן שלא תיהיה בעיה לשניהם לגלוש ביחד. אם יש אפילו הפניה למאמר-זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by yeskim,

המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Top11,

זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. תודה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?

21. Started by Zambar,

חיבור ללא חייגן, 2 מחשבים מחוברים (חוטית), מודם של ת'ומסון אם זה עוזר למישהו, תשתיות של הוט (כבלים), ספקית 013 נטוויז'ן, מע' הפעלה Windows 7. הכל התחיל אתמול כשמשום מה הפסיק לי החיבור לאינטרנט. הליכים רגילים של לנתק-לחבר לחשמל לא עזרו, אז פניתי לתמיכה הטכנית של הוט. ניסינו לחבר רק את המודם למחשב, ואז להגדיר לכרטיס רשת שיקבל IP באופן אוטומטי, וזה די עזר. לאחר מכן ניסיתי שוב לחבר הכל מההתחלה כמו ביום הראשון עם הראוטר, אפילו איפסתי אותו, אבל : א. לא נותן חיבור לאינטרנט מאף מחשב. ב. מאף מחשב (ניסיתי עם 3, 2 נייחים ואחד נייד) לא ניתן להיכנס להגדרות שלו, ניסיתי אפילו עם דפדפנים שונים. ג. למרות כל זאת, כל הנורות הרלוונטיות דולקות, כולל אלו שמראות שיש חיבור לאינטרנט ואלו שמראות ש…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]

23. Started by shlomo1441,

שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.