רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום כיום אני לקוח של הוט, אבל בלי קשר רציתי הרבה זמן לקנות ראוטר בעצמי ולקבל איכות יותר רצינית ממה שהחברות בארץ מספקות. לאחרונה ניסיתי להתקין pi hole למי שמכיר וגיליתי שלא ניתן להגדיר DNS בעצמי עבור הFiberbox שמתפקד כראוטר עבורי. אתאר את המצב היום - יש את הFiberbox שמתפקד כמודם וראוטר, הוא מספק WIFI לבית. בנוסף, בכל חדר יש ממירים mini fiber שהם גם מתפקדים כמודמים וראוטרים בפני עצמם! ובחדר העבודה שלי יש מודם קטן של הוט שמספק לי חיבור אינטרנט קווי (הוא מחובר לכבל קואקס). מה שאני רוצה לעשות זה לקנות ראוטר חדש, שבעזרתו אוכל להגדיר DNS משל עצמי ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים, הבעיה היא שאני חושש שאם אעשה זאת, אני אפסיד את כל היתרונות שציינתי מקודם. יכול להיות …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, האם קיימת קשוחה מסוג DD-WRT לנתב של אדימקס מסוג BR-6478AC AC1200? אני פשוט לא מצליח למצוא בבסיס הנתונים שבאתר שלהם שום מוצר של אדימקס. יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי עם המוצר: איאפשר לשנות את שם המשתמש הברירת מחדל (admin) למשהוא אחר, את הסיסמה אפשר אבל זה מעצבן כי המוצר יותר פגיע להתקפה מסוג brute force. בכל שאר הנתבים שלי (TP-LINK) שיניתי גם את שם המשתמש וגם את הסיסמה.. הממשק וואב של המוצר מתוכנת בשפת ASP 3 קלסי, בגלל שאני בעצמי יודע את השפה ומתכנת בזה כמה שנים טובות (אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולראות) חשבתי לעשות קצת שינוים, לכתוב ממשק בעברית ולעשות עיצוב יותר יפה ב AJAX ולא כמו שזה בנוי עכשיו בפרמים ואפילו לשחרר אותו למי שרוצה אבל אני לא מצליח להכנס לנתב ולהגיע…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שעבר את ההסמכה הזו או שבירר על הנושא הזה להחלפת מידע...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D
-
שלום, כבר כמעט שבוע כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט זה טוען הרבה זמן על "מאמת שם משתמש וסיסמה" ואז מציג שגיאה 718 או שגיאה 628 718 PPP timeout. 628 The port was disconnected. ניסיתי לפתור את זה בהרבה צורות כולל להחליף מודם ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי! יש לי ויסטה 64BIT בעברית.
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, שודרגתי למהירות של 100 מגה ועקב כך מחליפים לי את המודם להוטבוקס.. הראוטר שיש לי נשאר ברשותי. הבנתי שה-WIFI של ההוטבוקס חלש מאוד, ולכן חשבתי לחברו לראוטר שלי. איך אעשה זאת? אני צריך לבקש מהוט להגדירו כמודם ע"י שליטה מרחוק? מחר אקבל את ההוטבוקס בסניף ואצטרך לחבר אותו בעצמי, אז אשמח להסבר קצר. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הלך לי המודם של בזק שהוא גם ראוטר ואני צריך ללכת להחליף אותו ומתלבט בין 3 מודמים: 1-מודם של חברת level 2-rta 10/25w 3-מודם של asus אני לא יודע בדיוק את הדגמים כי הם לא מפורסמים באתר שלהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
התחברתי לתוכנית 200 מגה תשתית בזק וספק 019. מאז תקלות. ניתוקים בחיבור כל יום מספר פעמים. במהלך הניתוקים לעתים רק נורת הinternet כובה, ולעתים גם הDSL כובה/מהבהבת. מאז הגיעו לבדיקה טכנאי מטעם 019 וטכנאי בזק, הראשון עשה שינוי לתשתית בבית והשני בדק את התשתית מהבית לתיבה, לדבריו. טענת החברות היא שהתשתית תקינה עכשיו. הבעיה המשיכה לאחר מכן. טכנאי אמור לבוא בראשון לבדוק. ראוטר מדגם Dlink G2452GR, נקנה באופן פרטי וחדש. רשמתי מספר שאלות אבל נדמה לי שהגעתי למשהו יותר מהותי - ראוטר. אני צריך לאמת שהבעיה היא בצד של בזק ו019 ולא בחומרה שקניתי כדי שיהיה תוקף כלשהו לתלונות שלי נגדם, ולדרישה לקבל את הכסף בחזרה. אני צודק? די נמאס לי מכל …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי ראוטר BEFW1154 שמחובר אחרי מודם AZTECH לבזק בינלאומי . בסה"כ הרשת מתפקדת. קיבלתי ראוטר WRT54GL וכשאני מחבר אותו במקום הישן, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ומקבל הודעה שהראוטר לא מקבל כתובת IP משרת PPPOE . חיטטתי בכל הפורומים, ומסתבר שזו בעיה מוכרת. עשיתי את כל העצות, החכמות ולעתים המטומטמות, שמציעים, וכלום לא עוזר. הדבר מתסכל כי בהחלפה בין הראוטרים, הישן מיד עובד והחדש לא. הרשת האלחוטית שלו עובדת כראוי אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעשות לי את היום ולהציע משהו? שבת שלום
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים.. התייאשתי.. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי כי כבר אבדו תקוותי.. אז ככה: יש לי רשת אלחוטית בבית. עד עכשיו היינו מחוברים דרך בזק והכל היה נהדר.. לפני שבוע בערך אמא שלי החליטה שהיא מחליפה את הבזק להוט... באו טכנאים והחליפו את כל מה שצריך להחליף.. (נראה לי שחשוב לציין שעד לפני ההחלפה הראוטר היה אצלי בחדר ואצל אמא שלי במחשב יש דבר אלחוטי שמתחבר לUSB של D-LINK.. ומאז ההחלפה הראוטר אצל אמא שלי ואצלי הדבר האלחוטי הזה..) בכל מקרה.. מאז ההתקנה החדשה כלום לא עבד לי !! לא מסנג'ר.. לא אינטרנט ולא האימיול.. קרתאי וחיפשתי ופתחתי פורטים ועכשיו המסנג'ר והאי מיול עובדים נהדר.. האינטרנט עובד לי גם.. אבל יש כמה אתרים שהוא פותח אבל לא מעלה.. לוקח לו לפחות רבע שעה להעלות את MYSPCE א…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?
-
אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-