עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מעונין לחבר שני ראוטרים זהים - D-LINK 6850U על מנת לקבל קליטה טובה יותר בחדר השני. הראוטר הראשון נמצא בחדר אחד ומחובר ישירות דרך ה-LAN. אני מעונין לעשות את אותו הדבר בחדר השני, אשר נמצא רחוק מאוד מאותו ראוטר ראשון, ולכן גם אין אפשרות לחבר אותו ישירות. ממה שניסיתי עד כה נוצרו התנגשויות ולא היה ניתן לעבוד בו זמנית עם שני הראוטרים במקביל. נמצא על תשתית בזק. אשמח לעצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. מכירים את הבעיה או שזה רק אצלי? (איזור מרכז)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AvlK,

יש לי את ה-netgear כבר תקופה, היו לי בעיות שהמהירות הייתה נופלת ל-1MB\s, בזק הביאו לי במקומו את ה-d-link. כרגע שניהם אצלי וה-netgear משום מה כבר שבוע עובד תקין. איזה מהם עדיף להשאיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kopler,

שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני תומך טכני בכיר בחברת אינטרנט של אציין את שמה בחודשים האחרונים אני פשוט כל כך רוצה להוציא החוצה את מה שיש לי בבטן ונראה לי שזה המקום הנכון לעשות את זה... ספקיות האינטרנט בישראל (כולם!) כן חוסמות peer 2 peer מבלי הסכמה שלנו הלקוחות וטוענות שזה עומס על השרתים בחו"ל! לכל "ילדי הכאפות" שחושבים שהם חוסמים פורטים - הנה הסבר קצר על איך חוסמים את זה באמת (זה ממש לא מבוסס על פורטים!): החסימה מתבצעת על ידי פיירוולים ונתבים "מתוחכמים" בטכנלוגיה שנקראת Deep packet inspection מי שמעניין אותו יותר מבחינה טכנית יכול לקרוא כאן מה זה בדיוק : http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_packet_inspection כאשר אתם שולחים מידע באינטרנט הוא מחולק ל "חבילות" (פאקטות) עם כתובת מוען - נמען וכו' - ישנו א…

• 31 תגובות
    • 11.9k צפיות
  9. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by rb024,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת אני מקבל 169.254... העניין זה שזה לא רק בהתקן אחד, בכל התקן תקשורת במחשב (בכרטיס האלחוטי, בכרטיס הקווי, אפילו בכרטיס USB אלחוטי שחיברתי) קיבלתי את אותה כתובת ERROR... לגבי הרשת, כמובן שהתחברתי לרשתות חילופיות אלחוטיות (ובת"א בלי עין הרע לא חסרים כאלה) וניסיתי גם קוויות אלטרנטיביות אך ללא הועיל. אני זוכר שבווינדוס XP היה איזה תוכנת WINSOCK שעשתה את העבודה, אבל לא מצאתי משהו חילופי לוויסטה, חשבתי אולי netsh winsock reset דרך ה-CMD יעזור, אבל זה לא... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by zam,

משום מה הבוקר אני במהירות 1Gbps שזה מוזר כי אני בד"כ על 100Mbps האם מישהו נתקל בבעיה הזו? האם זו בכלל בעיה? כי אני מאוד אשמח להישאר במהירות הזו באופן קבוע. אני גולש ב- ADSL של בזק במסלול של 2.5 בעיה שנייה שאני לא מצליח לפתור היא הסימן שאלה על האייקון הקטן של כרטיס המסך. יש למישהו אולי פתרון איך אני מעיף אותו משם? ניסיתי לבדוק את כל תוכנות החסימה והאנטי וירוסים ואפילו הסרתי והתקנתי מחדש אותן כולל הקספרסקי. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת ושמתי חדשים מהאתר עצמו אבל ללא הועיל. כאמור אין לי בעיה להתחבר לאינטרנט חופשי רק הסימן השאלה הזה מציק לי. ותודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gman18,

היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין

16. קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by amirc,

מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

היי טוב אז אחרי המלצה פה התקנתי אותה על המחשב ועל הנייד מצליח להתחבר והכל אבל לא יכול לשלוט רק לצפות ולא לא מסומן אצלי V על VIEW ONLY ... רעיונות??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני מעונין להתקין Smoothwall Express - חומת אש במחשב הישן. יש לציין שיש לי נתב אלחוטי של בזק. הבנתי שאני צריך שני כרטיסי רשת, מדוע צריכים שני כרטיסי רשת במחשב? לאן כל אחד מתחבר? בנוסף לכך רשום פה: http://www.osnews.com/story/5897/Review-Smoothwall-Express-2.0-Final/ שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אחד ומודמם אחד. בשורה שאחריה רשום במאמר "מי משתמש במודם בימנו", לא הם מתכוונים? אז אני כן יכול להשתמש בכרטיס רשת אחד שאותו אני יחבר ישירות ליציאה בנתב? הדבר אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. התשתית היא הוט 100 מגה, כיום אני מחובר לספק הוטנט, הפינגים והגלישה איטית, רציתי לשאול האם 100 מגה ללא חייגן של בזק ייתן ביצועים טובים יותר? האם חיבור זה עובר דרך הכבל החדש שלהם? איך אפשר להוציא מהם מחיר טוב? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. הפעלתי חשבון IMAP על המייל שלי ב-OUTLOOK וזה עבר בהצלחה. נוספה תיקיה חדשה בתוכנה, ויכולתי לגרור אליה וממנה מיילים. עכשיו בעיה. יש לשרת שלנו איזה קטע עם "תיקיות משנה" (תיקיה בתוך תיקיה). כשיוצרים תיקיה דרך מערכת הWEBMAIL שמותקנת אצלנו, צריך לעשות שם V כדי שהיא תוכל להכיל תת תיקיות, לא ראיתי שם בכלל אפשרות ללערוך את התיקיות הקיימות לככה שהן יוכלו להכיל תת תיקיות. הכי גרוע, אני לא יכול להעביר ב-OUTLOOK תיקיות לחשבון IMAP לסינכרון אם יש להן תת תיקיות (הוא כותב לי שהשרת לא תומך בתת תיקיות). אני ריצה לגרור את כל התיקיות שלי ב-OUTLOOK לחשבון IMAP שיצרתי, אבל בגלל הבעיה הזו זה לא אפשרי כרגע. למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם התקנתי במחשב חדש וינדוס ויסטה 64bit ויש לנו בבית רשת אלחוטית על שני מחשבים עם אקס פי. במחשב שלי עם הויסטה איפשרתי לכמה תיקיות שיתוף קבצים. שאני נכנס מהמחשב של אחי לאותן תיקיות כדי להעתיק את הקבצים, המחשב שלי עם הויסטה נתקע ולא ניתן להעביר את הקבצים. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה המייאשת הזאת?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים