רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ראוטר 3crwer200-75 של 3COM התומך בתקן G .עד כה הייתי במהירות של 5 מגה בתשתית בזק והראוטר היה משדר בצורה תקינה.אתמול עברתי להוט וושידרגתי למהירות 12 מגה.עם חיבור כבל ישיר למחשב אני מקבל את המהירות המקסימלית אך באמצעות הראוטר אני מגיע ל2.5 -3 מגה מקסימום.לא מצאתי איזשהי בעיה מה גם שידרגתי את הקושחה של הראוטר.ידוע לכם האם הראוטר אינו תומך במהירות 12 מגה שאליה עברתי?ואם כן האם יש לכם איזשהו פיתרון.תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב d-link 2760u e1 של בזק. לנתב מחוברים 2 התקנים בצורה חוטית ועוד יותר מ10 אלחוטית. כמו כן מחוברים PS4 , ועוד כמה ממירי Yes. בקיצור הדרישות גבוהות מידיי למה שהנתב מציע ואני מחפש פתרון לבעיות ניתוקים וקליטה טובה יותר. כרגע אנחנו מחוברים לבזק במהירות 30 מגה עם ספק של בזק בינלאומי אך סביר שנשדרג כשהתשתית תתמוך ביותר מ30 מגה. הדרישות: - קליטה אלחוטית טובה. - תמיכה בלפחות 15 התקנים במקביל. - מעדיף שתהיה תמיכה גם למודם של בזק וגם של הוט. - פיצרים נוספים יתקבלו בברכה תקציב- לא מכיר כל כך את המחירים אבל כעיקרון התקציב לא מהווה שיקול עיקרי. על איזה נתב הייתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז בעקרון יש לי 3 כרטיסי רשת. 2 פה ו1 שם. עכשיו אני ךא יודע איך לעשות זאת, בבקשה אני רוצה הסבר ממישהו או מדריך אולי? תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה המלצה לנתב עובר ממד בסביבות ה500 שקל ............
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב נייח, לטובת חיבורו לרשת אלחוטית, האם עדיף כרטיס PCI, או הקן חיצוני המחובר למחשב דרך USB ? מה עדיף ומדוע ? ואגב, לא ממש מצאתי התקן כזה לקניה באינטנרט באתרים ישראלים, לי למישהו לינק כזה לרכישה ? (עדיפות גבוהה לחברת DLINK) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-