עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nim901,

יש לי בעיה די מציקה בזמן האחרון, האינטרנט ממש איטי, הדבר מתבטא בגלישה באתרים בלבד, למשל בHW לוקח לכל דף איזה 20+ שניות ויש כאלו שפשוט לא מסיימים להטען וזה ממש מציק, גם חיפושים בגוגל ובקיצור כמעט בכל אתר יש איטיות. כמו כן, יש גם בעיה שהאינטרנט פשוט "קופא", למשל אני נכנס לאתר אז הוא מתחיל להטען ומפסיק, גם הסמל של הרשת והנורות על המודם לא מהבהבות (כאילו לא עובר מידע), מה לפי דעתכם גורם לבעיה? הספק הוא 012

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by aviv_g9,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב

4. שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by ymdv,

שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by timac,

שלום הביאו לי תרואטר הזה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=402337 אני יודע שהוא לא מומלץ אבל קיבלתי מתנה. עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אחד ישן ואחד חדש האם שניהם צריכים לתמוך ב WIFI ?? איך אני מחבר אותו מבחינה פיזית ? אני אמור לחבר אותו למודם שיש לי כרגע ואז איך הוא תחבר למחשב השני? האם צריך לקנות כרטיס WIFI גם למחשב השני? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה קצת מסובכת: במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב? והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה. ואם התשובה היא כן, מדוע יש למדפסות כרטיס רשת פנימי?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום D: 1. יש לי בעיה קשה עם משחקים.. אני "גיימר" MMORPG ובהרבה מהמשחקים שברשת, אינם מתחברים או שעובדים בצורה קשה עם לאגים.. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ואני רוצה לנצל אותו אבל מאוד קשה לי עם הבעיה זאת.. 2. ובנוגע להורדות אטיות אני משתמש בTL, זה לא עובר את ה90 KB/S, פעם זה היה עושה אפילו 200 KB/S. 3. הדפדוף באינטרנט לוקח שתי שניות אני משתמש בFF. 4. ועוד משהו אשמח אם תתטפלו בזה: יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות? הפרטים שלי: 1.5 MB רשת אל חוטית אבל המחשב שממנו אני מדבר והוא החדש שקניתי וממנו אני מנסה לשחק הוא המאסטר [אליו מחובר הראוטר…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by HitmanW,

אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lion03,

אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם

13. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by gogoman7,

שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום, לא ידעתי היכן לפתוח כאן או בתוכנות... אם לא המקום מבקש להעביר... אז ככה מישהו מכיר אתרי לינקים לביטורנט כמו לדוג' NFO...? מחפש גם בעיקר בעברית ובעיקר מוזיקה... תודה לעוזרים...!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by Krooc,

יש אפשרות להתקין איזה כרטיס במחשב נייח על מנת שהוא יוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות? יתרונות\ חסרונות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by aizik,

שלום אנשים, אני צריך נתב חוטי , לא צריך יותר מ-2 חיבורים זהו בעקרון ושלא יחלק תפס בעיקר.. משו פשוט להתקנה תפעול העיקר שיעבוד בלי ניתוקים זה הכי חשוב שלא יהיה מצב שיתנתק מעצמו. אם למישו יש ניסיון עם נתב כלשהו תמליצו בבקשה אמממ מחיר לא כל כך משנה אבל לא נראה לי שווה לשים יותר מ200-300 שקל על משו כזה . אה אממ וזה לADSL אם זה משנה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by shben,

כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. יש לי מחשב שעליו יש ויסטה והוא מחובר לאינטרנט (בזק בינ"ל),יש לי כבל מוצלב,איך אני עושה שגם המחשב השני (XP PRO) יהיה מחובר לאינטרנט (לא רוצה לקנות ראוטר ואני יודע שהמחשב עם הויסטה יהיה חייב להיות מחובר) ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by itay127,

אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים