רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום HWZONE... אני צריך עזרה בבקשה! יש לי low id באימיול... בדקתי קצת את הנושא והתשובה הייתה שאני צריך לפתוח את הפורטים ברוטר שלי. *יש לי רשת ביתית... *ואני לא מתחבר מחייגן. ואני ממש לא יודע איך לפתוח את הפורטים... הרוטר שלי הוא של : Air Live turbo G wt-2000R. זה הדגם. אני ישמח לעזרה בהקדם תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אם מהירות האינטרנט גבוהה אז יש םחות או שזה קשור למהירות העלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום כעת אני משלם להוט על 1.5/150 55 שקלים לחודש בלי התחייבות ולבזק בינלאומי על 3 מגה (אל תשאלו חחח) 64 שקל ללא התחייבות בכל מקרה, קיבלתי הצעה מ014: לשלם להוט ולבזק ביחד 119 לחודש במשך שנה ל2.5 מגה אז התקשרתי ל017 ואמרתי להם את זה אז הם הציעו לי חבילה מסוימת ולאחר שאמרתי לא תודה וניתקתי הם התקשרו אלי והציעו לי את זה (רציתי התחייבות קצרה) 2.5 לחצי שנה ב106 לחודש (להוט ולהם) וחודשיים חינם יכול להיות שאני אסגור היום את הדיל תלוי מה תגידו. אז השאלה שלי היא איך 017? למישהו יש נסיון רע איתם בזמן האחרון? שמתי לב שהמוקד שירות שלהם ענה לי תוך שניה ש012 לא ענה בכלל ו014 אחרי שנה הם התאחדו עם 013 בנוסף. ל014 אין משהו להציע לי יותר טוב מזה, והם אמרו שהחשבון שלי מתחיל ב14 א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שאני בתשתית ADSL. אז מה שקורה זה שאני מתחבר לשרת של הספק עם היוזר והסיסמא ואז דרך השרת שלו אני גולש? ואם זה אכן כך, מה מונע ממני להתחבר לספק בחו"ל? סליחה על הבורות.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק. מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא. האם עוד מישהו נתקל בזה? כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק. אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית כדי שאני יוכל להתחב עם ה PS3... כרגע יש לי מודם של בזק B Fous 270 שמחובר למחשב עם כבל רשת רגיל. רציתי לדעת איך אני הופך את האינטרנט שלי לאלחוטי? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה אלחוטי ואשמח לקבל הוראות. תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב שקיבלתי מבזק והוא rotal - rta1320a והוא קווי ואליו מחובר ראוטר אלחוטי conpex np27g לפי מה שהבנתי לנתב שקיבלתי מבזק יש אפשרויות של פתיחת פורטים הלא כן? אז בשביל לפתוח פורט אז אני צריך לפתוח גם בראוטר וגם בנתב שקיבלתי מבזק אם כן אז מהי כתובת הפאנל של הנתב של רוטל? אין לי כרגע שום דיסק ולא חוברת כי נאבד לי *ראוטר=נתב
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להשתמש ב-VNC כדי להשתלט על מחשב אחר (לצורכי תמיכה). משום מה, אני לא מצליח להתחבר עם ה-VIEWER. יש משהו שצריך לעשות בהגדרות הfirewall של אחד המחשבים? או בהגדרות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז הסיפור שלי דיי ארוך אני באינטרנט של בזק 7 שנים בערך לפני כשנתיים הבאתי ראוטר שלהם שנתיים סבלתי מהראוטר שלהם ( שהוחלף 4פעמים )שכל הזמן מושך אייפי מחדש כל חצי יום יום ואז מנתק את כל הביטורנט אייסקיו מסנג'ר וכוד' טוב אמרתי שנשבר לי מהראוטר שלהם החזרתי להם וכנראה אקבל זיכוי עליו לקחתי מהם מודם רשת רגיל של ROTAL וקניתי באופן פרטי ראוטר של TRENDnet - TEW432BRP והניתוקים עדיין נמשכים פניתי לספק שלי בזק בנלאומי נמצא שהכל בסדר היה פה גם טכנאי של בזק עם מכשיר הוא בדק את הקו והיה רשום לו במכשיר errors =0 זאת אומרת שהקו תקין ביטלתי גם את האפשרות בכרטיס רשת של החיסכון של החשמל האם הראוטר שלקחתי סובל מניתוקים ובעיות ( הדגם הספיצפי הזה) שגם הוא הוחלף ליתר ביטחון אי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר כבל רשת למחשב(בלי לחבר את הקצה השני לשום דבר) אז המחשב מזהה כאילו יש כבל רשת מחובר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-