עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by wow,

כשאני מכניס את השם משתמש ואת הסיסמא אז אני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר בבית שלי כן. יש לי פייוואל ויכול להיות שמישהו לחץ או קיי על לחסום תמיד? איך אני נכנס להגדרות ובודק\מבטל את זה? יש לי פיירוואל שבא עם הנורטון אנטי וירוס

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Taco,

שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  7. אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הנתב החדש של לינקסיס e4200 , בהגדרות של הרשת האלחוטית קיימת אפשרות ל 2 רשתות אלחוטיות כביכול. הרגילה 2.4 ועוד רשת ב 5GHZ. המחשב שלי הוא נייד של HP חדש שתומך בתקן N. אז למה הוא לא מזהה את הרשת של ה 5GHZ מה אני מפספס? תודה

• 23 תגובות
    • 23k צפיות
  12. חיברתי לנתב שלי (TL-WR1043ND) דיסק 1.5TB חיצוני עם שתי מחיצות בחיבור USB - אחת של 70GB והשניה כל השאר. משום מה רק המחיצה הראשונה מזוהה ע"י הנתב (הקטנה) - רעיון למה למישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. במהלך חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי את הראוטר - AR-7267WnB שנראה די מרשים, אבל לא היה לו שום אזכור בארץ... מה הסיבה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by jeyjey,

יש לי פינגים מטורפים בET כמובן שבזמן המשחק שום תוכנה שמנצלת את האינטרנט לא פועלת ניסיתי גם ריסט לא עזר אני מחובר לADSL 1.5 מגה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת. http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification אני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה? זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup : SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.com SMTP Server Password : הסיסמה שלי לדואר SMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MB ובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר. יש לי מהירות של 20MB עם מוד…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MOFRA,

האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by frodo,

יש לי אינטרנט מהיר חצי מגה ושאני מוריד דברים אז זה מתחיל במהירות גבוהה של מעל 100 אבל אח"כ זה נתקע ושוב ממשיך ושוב נתקע וממשיך מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by natee,

כשאני פותח את סרטון ביוטיוב ככה זה נראה, (כמעט בכל סרטון..) ולא חסר לי רוחב פס. למה??

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים