רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שבת שלום. אתמול החלטתי שמספיק עם החוטים שרצים בבית, ומשתרעים על-פני 3 קומות, וסוף סוף עברתי לרשת אלחוטית. בטוח חלקכם יגידו שעשיתי טעות, אבל מה שהיה הכי מהיר זמין וזול זה הראוטר של בזק שקיבלתי בחינם ( SIEMENS) + שלושה מתאמי USB - אחד לכל מחשב. כמו שהבנתם בבית יש לי 3 קומות, בכל קומה מחשב, בקומה התחתונה ביותר המחשב הוא בממ"ד. מיקמתי את הראוטר בקומה האמצעית בתקווה שיתן לי את התוצאה האופטימלית. למרבה הפלא (מה שהסתבר בסוף כברור מאליו רק שלא הבנתי עד אתמול ברשתות אלחוטיות) הקליטה בקומה התחתונה והעליונה קיימת, אך היא על-הפנים מה שלא מאפשר גלישה. חקרתי קצת את העיניין והגעתי למסקנה שאוכל להפיק יותר מהציוד באמצעות רכישת אנטנה חיצונית (איכותית הפעם) שאותה אחבר לראוטר והק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה. אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..." הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף. הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם אקטקום כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054 טלפון: 1-800-300123 פקס: 04-8676088 בזק בינלאומי - 014 כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170 פקס: 03-9285038 ברק - 013 כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091 פקס: 03-9001415 נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב- Wireless Statistics של הראוטר נתקלתי בדבר הבא: אני משתמש ברשת בעלת אבטחת WPA, וסגרתי את המחשב הנייד- כלומר אין אף משתמש שלי ברשת האלחוטית. אם כן, מה אלו שתי השורות הללו? האם זה קשור לשכנים שמנסים להתעלק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית , רציתי לדעת האם יש אפשרות לראות על צג של מחשב אחד את מה שמתרחש במחשב השני ? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חיברתי דרך ראוטר (edimax 6204WG שהומלץ לי פה) בחיבור קווי שני מחשבים ברשת ביתית כעת המהירות המשולמת היא 1.5 שימושים מחשב1 מתחבר לאינטרנט+ מסנג'ר + הורדות מזדמנות מחשב2 כל הזמן על הUTORRENT + חיבור לאתרים רבים בו זמנית + מסנגר מצב מוצא רק מחשב 2 מחובר עקב החיבור לביטורנט ששותה את הפס הגלישה באתרים איטית ולפעמים איטית מאוד (משתנה) מחשב1 מתחבר - מקבל פס ממש ממש צר (ייתכן שפחות מהאינטרנט במחשב2 ) ניסיון לתיקון - הגבלת מהירות תוכנת UTORRENT לקצבים הולכים ויורדים אפילו עד כדי 200 נראה שהאינטרנט בשני המחשבים משתפר. עדיין מחשב1 מדווח שהורדת קבצים איטית מאוד והוא חנוק. שאלות 1. האם זה הגיוני שאחרי כזו הגבלה לא היה שיפור משמעותי? אולי בכלל מראש לא היה 1.5 מגה? 2. לפי שורת…
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-