רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם ספקיות האינטרנט צריכות להתחיל לדאוג? יותר ויותר בתי-עסק, מקומות ציבוריים ובעיקר עיריות מצטרפים למהלך החדש של הענקת אינטרנט אלחוטי חינם או בתשלום נמוך. בשבוע הבא מצטרף לחגיגה, לראשונה, גם מרכז קניות גדול: דיזנגוף-סנטר בת"א. החל מסוף השבוע אפשר יהיה לגלוש באינטרנט אלחוטי בתחומי הקניון בעזרת מחשב נייד, מחשב כף יד או טלפון סלולרי. הגלישה תתאפשר כמעט מכל נקודה במתחם: בבתי-הקפה, במסעדות, ברחבות המרכזיות ואפילו על מדרגות הסנטר. המהלך התאפשר לאחר שהנהלת המקום חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת 012 וחנות "הנדי", המתמחה במחשבי כף יד וגאדג'טים. 012 הקימה לצורך העניין תשתית Wi-Fi אלחוטית, המאפשרת בשלב הראשון גלישה במהירות של 5.2 מגה בייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי תוצרת 3COM מדגם office connect 11g אני מחובר דרך 012, ומשתמש במחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי נתקלתי בבעיה לראשונה כשניסיתי להשתמש באימיול. הזנתי מספרי פורטים נכונים (כאלה שהופיעו במספר אתרים בהם חיפשתי), אבל לא הצלחתי להתחבר. ניסתי לבדוק את הפורטים וההודעה שקיבלתי היתה כלהלן: TCP connection test failed. It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule. Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem. How to resolve port problems... Something is interferi…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-