רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, הסיגנל שהראוטר האלחוטי שלי מוציא נחלש בפתאומיות (היום 2 קווים פעם את כולם 5 קווים), דבר זה גורם לניתוקים ולאיטיות מיותרת. זה קורא גם במחשב נייד וגם ב-PC נייח שמחובר אליו דונגל. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש ברשותי אייפון שמחובר לשרת EXCHANGE וממנו אני מחובר לתיבה הפרטית שלי ואני מעוניין בסינכון למכשיר של יומן המחובר לתיבה אחרת בשרת. יש באפשרותי לשתף או לבצע שינויים השאלה היא מה אני אמור לעשות כדי לקבל את הסינכרון של היומן מהתיבה שלא שלי
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם. בביתי ראוטר של בזק. בשל המרחק, הגיע טכנאי טלפונים, והצליח להעביר (דרך הקיר - דרך החורים של הטלפון אני חושב) לקומת הבייסמנט חיבור ישיר. ראו תמונות. החיבור מחובר כיום לראוטר מאוד ישן. האות חלש. אני צריך המלצה לראוטר או נקודת גישה (לא מבין בזה האמת), שיכול לספק לי גם אות חזק יותר, וגם אבטחה גבוהה יותר (לצערי כרגע אני לא מצליח להתקין סיסמא ולגלוש בו זמנית. שוב, לא מבין בזה יותר מדי). 1. אות חזק 2. אבטחה טובה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרון עלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשת כלומר כונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזה יש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה? מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ראוטר לחיבור סיבים לחברת "בזקבנלאומי" החשיבות שלי בראוטר היא אבטחה גבוהה אני לא משתשמש ב WIFI אלא בחיבור קווי סטנדרטי, במהירות של 1GB מהירות החיבור שלי לבזק בנלאומי. השאלה שלי היא כזאת מה הפרוצדורה לחיבור ראוטר משלי האים צריך מתאם וכו...? איזה ראוטר עם רמת אבטחה הכי גבוהה אני יכול לקנות לציין חיבור קווי אבל לא קריטי אים יהיה לו אופצייה גם לWIFI כשארצה להשתמש,כדרך אגב הכיוון שלי הוא ראוטר של חברת ASUS בגלל שאני "רגיל" אליהם ומה גם שימושיות קלה? האים הראוטר הזה יתאים לבקשה שלי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72248 פתוח להצעות גם לחברה לראוטר מאובטח מחברה לא מוכרת? לאחר שאני מחבר את הראוט…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הי חברות.ים, ההורים שלי עומדים לפני שיפוץ דירה והחלפת תשתיות חשמל, וזה פותח את האופציה להעביר כבלי רשת בקירות וליצור שקעי תקשורת בחדרים השונים ולחשוב מחדש על כיסוי האינטרנט בדירה (רשת ביתית וחיבור בין המכשירים השונים אינה חשוב) כרגע הכיסוי שלנו די גרוע. צרפתי את התוכנית הנוכחית של הדירה עם סימון המיקום של הראוטר של בזק (Be, תוכנית של עד 100mbit דרך ספק xfone) ושני חדרי בקצה הדירה שבקושי מקבלים Wi-Fi מהראוטר הזה. הדירה היא סה״כ 98 מטר ועל מפלס אחד. לאחר השיפוץ ההורים שלי הולכים להתקין 3 Smart Tv - אחת בסלון בסמוך למיקום הראוטר, ו2 בחדרים שהקליטה בהן בעייתית כרגע. אז רציתי לשאול אותכם, מה כדאי ומה יתן את הפתרון ההכי יעיל ואריכות…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-