עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DrStyle,

אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Jesper,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  3. קצת רקע - למי שלא מכיר, לטענת Compex (או ליתר דיוק, היבואנים שלהם בארץ - ווסטיקום), החומרה שלהם שמשתמשת בצ'יפסט של Atheros מספקת עוצמת שידור ויכולת קליטה שמספקת עבודה טובה מאוד גם במכשולים של קירות בטון וממ"דים. ובכן, אני לא מתמצא יותר מדי ברשתות אלחוטיות, ולא היתה לי חומרת רשת אלחוטית לפני כן כדי להשוות, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ברשותי נתב Compex NP18A ("ממשיכו הרוחני" של ה NP28G, שכמו ה NP27G הפסיק להיות מיובא לארץ) שמותקן בתוך ממ"ד ועוצמת השידור שלו היא 20dBm, ו 3 כרטיסי רשת אלחוטיים Compex WLP54G שמחברים 3 מחשבים באותה הקומה. בנוסף, יש מחשב נייד בקומה למטה שמחובר עם כרטיס אלחוטי מובנה מעאפן ביותר. המרחק בקו אוירי של כל מחשב מהנתב הוא: 5-6 מטרים לכל מחשב באותה ה…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by yp3,

אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by rav,

אני מחפש ראוטר שאני אוכל לקנות בארץ או בארצות הברית. *אני צריך ראוטר עם מודם פנימי שתומך גם ב-ADSL וגם בכבלים *אני צריך ראוטר שתומך בלינוקס - חובה - ורצוי גם מק * אני צריך ראוטר עם פיירוול * ואני צריך שהוא יהיה אלחוטי מישהו מכיר משהו מתאים?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Nemesis,

מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. Started by alex15,

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by embedded,

קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  9. התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by yotam360,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה...

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  12. אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  13. אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  14. שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  15. אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by אורי סלמן,

איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב

17. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by eins,

אני עובד עם VMware על מחשב אחד אני משתמש בכרטיס רשת הוירטואלים של התכונה. כאשר 2 כרטיסי רשת וירטואלים עובדים, אחד מהם בעצם הברירת מחדל של המחשב, ואין לי יציאה לאינטרנט איך אני יכול לבצע שהכרטיס רשת הפיזי שלי, יהיה כל הזמן הברירת מחדל, לא משנה עם שאר הכרטיסי רשת עובדים או לא ? אני יודע שיש דרך לקבוע דרך NETSH ניתוב של כל התעבורה לרגל שאני צריך אבל אם אתם יודעים פיתרון אחר אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  19. שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by mrraz,

אני מנסה להשיג אותם מהבוקר והדבר היחידי שעונה שם זה התקליט

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by ARIKARCH14,

שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  24. המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by Sp_RuS,

שלום! אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים. וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב. ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים. כשאני שולח דרך RUN Net send 111.11.11.111 bla bla bla אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי. השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי! ואיך?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים