עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rain smell,

שלום. התשתית שלי הוא הוט והספק שלי הוא נטוויז'ין. המודם שלי הינו hotbox. אני צריך עזרה בשני דברים. א. יש לי ראוטר level one wbr 3408 11g . היתי רוצה להכנס להגדרות שלו . קראתי שכדי למצוא את הכתובת צריך להיכנס ל cmd ואז לרשום ipconfig ואז gateway. עשיתי את זה אך מתי שאני רושם את הכתובת שמצאתי זה נכנס לי לאתר של hotbox. היתי רוצה עזרה בכך שתנחו אותי כיצד להיכנסת להגדרות של הנתב - level one ב. היתי רוצה שתסבירו לי האם אפשר להפוך את הנתב הנ"ל למגדיל טווח אצלי בבית.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by yp3,

אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  4. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by aviv70,

יש לי חיבור רגיל לאינטרנט. וחיבור נוסף של ipvpn חברתי את המודם של ipvpn לראוטר של החיבור הרגיל איך מגדירים שהכתובת שמיועדת לIpvpn תצא דרך החיבור ההוא. ושאר הגלישה לאינטרנט תצא דרך החיבור הרגיל. ניסיתי דרך פקודת route אבל זה לא עובד, האם יש אפשרות לאפס את ההגדרות של route ולהתחיל מחדש. והאם ישנה דרך נוספת, כמו להגדיר בראוטר. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  7. במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  8. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  9. שלום אני מנסה להתחבר דרך הלפטופ ..זה מאתר את הרשת שלי ומתחבר אליה תקין.אני עושה IPCONFIG אני מקבל את מה שצריך..אבל אם אני עושה פינג לראוטר אני מקבל 4 פעמים HARDWARE ERROR. עד היום הכל פעל בסדר...מה זה אומר בדיוק? תודה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by אורי סלמן,

איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב

11. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  14. הי, לאחרונה התקנתי router מסוג data link 614. אני לא מצליח להגדיר בו שני דברים שיעבדו כמו שצריך: 1. gmail notifier - כשאני עומד עליו הוא מראה OFFLINE והוא גם לא מודיע על מיילים חדשים (גם אם יש) 2. וידאו מהסוג שיש ב ynet, one או כל אתר אחר. בנוסף גם וואלה מוזיק - הקיצר, כל מה שהוא streaming. החסימה בהכרח מגיעה מה ROUTER כי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כבלים) עם חייגן הכל עובד כרגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by ng400,

יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by gabrielf,

יש לי חבילה של 16 מגה. הבנתי שהמודם המומלץ הוא מוטורולה שחור SB5101 , באתר של הוט מופיע מודם SB5100 שחור, מה ההבדל? מה לגבי סיסקו? האם עצם זה שהוא ניתן ללקוחת של 100 מגה - דוקסיס 3,האם הוא יעבוד גם במהירות של 16 מגה?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  19. בכרטיס רשת הראשון שלי הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Server/ServerLAN2.png ובמחשב שאליו הוא מחובר הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Client/ClientLAN2.png האינטרנט עובד....... במחשב השני שמחוברת לרשת שינתי מהתמונה הראשונה ל 192.168.0.2 ובתמונה השנייה עשיתי במחשב עצמו 192.168.0.3 255.255.255..... 192.168.0.2 והאירטנרט במחשב השני לא עובד... מה הבעיה אולי לא הגדרתי טוב באייפים....

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  20. בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by psyco,

אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by p246a,

שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  23. היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by SEangel,

אני עובר לחיבור של הוט, לכן המודם ראוטר שיש לי מבזק (שהיה מחובר ל10 מ"ב, כנראה לא יתאים (או שכן?!) לכן, אני מחפש ראוטר שיתאים ל12 מ"ב, אליו יחוברו שני מחשבים והממיר של יס (VOD וסטרימר) באופן חוטי, וסמארטפונים באופן אלחוטי. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל אם יש בפחות, אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  25. אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים