עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arkadur,

אני מזדכה על המודם של בזק, ולכן אני צריך ציוד חדש, אם יש מוצר משולב, מה טוב אם לא אלך על תצורה של מודם ונתב לחוד חשוב לי תשתית של 1gb/s עבור הרשת הביתית תודה רבה Sent from my D5803 using Tapatalk עריכה האם יש משהו עדיף משמעותית מאשר ה9980?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by X-It,

אני עשיתי רשת ביתית בבית(רשת קוויות) בין שני מחשבים... מחשב אחד מחובר לראוטר(EDIMAX BR6104K)שמחובר למודם ADSL... והוא מחובר על ידי כבל RJ45 כזה : http://webtechnix.com.au/support/rj45-plug-pins.jpg ואני ניסיתי לחבר את המחשב השני לראוטר כדי שגם במחשב השני יהיה אינטרנט... ואני כבלתי אותו ככה http://www.willharper.com/documents/RJ45.gif ואחר זה סגרתי עם כזה דבר כזה.: http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50316123/RJ45_RJ11_Network__Tools.jpg וכשחיברתי אותו לראוטר ולמחשב השני לא עבד ואפילו הנורית לא דלקה... אולי אני לא חיברתי נכון?? באתר הזה קראתי על כבל מקוטב או מוצלב... http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by JohnClark,

שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by qt1h00,

שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  7. האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  8. שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ice35,

היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא ‏Edimax BR-6104K תודה מראש.

10. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  13. יש לי מספר משתמשים של גוגל באתרים שונים ואני מעוניין שבכל אתר שלהם יהיה מחובר משתמש אחר, הבעיה היא שברגע שבאחד האתרים אני נכנס עם משתמש מסוים זה באופן אוטומטי מחבר אותי עם אותו משתמש אל שאר האתרים. בעבר זה לא היה ככה והייתי יכול להיות מחובר לgmail עם משתמש X ולYouTube עם משתמש Y אבל משום מה בזמן האחרון זה השתבש... למישהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  14. Started by assaf990,

כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  15. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  16. מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  17. Started by ~שירה,

הורדתי BlazeFtp, איך יודעים מה לשים בשדות הURL? User? Passord?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  18. אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  19. שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by xgamer,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP הראשי מחובר למודם ב USB ומחובר בכרטיס רשת למחשב השני באמצעות כבל מוצלב פעלתי לפי המדריך פה, המחשבים עושים פינג אחד לשני, אבל אין לי לא שיתוף ולא אינרטנט. ניסיתי לעשות רשת ביתית לפי האופציה של XP אבל זה לא עזר... יכול להיות שפעם מישהו הסביר לי לעשות רשת ושינה כל מני דברים? אשמח לעזרה :-*

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  21. ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום רב! יש לי אינטרנט 5 מגבייט ADSL בבזק בינלאומי. המודם שיש לי לי הוא AZTECH DSL-600Eורנתב מסוג LINKSYS E100.בעיקרון הגדרתי הכל וזה עובד אבל אני רוצה עזרה איך אני יכול לעשות יחד עם הראוטר IP סטטי.וההגדרות שאני אנצל את כל המהירויות. תודה רבה על העזרה!

23. Started by orei,

שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור

• 7 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים