עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  2. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by Nirer,

אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט. השאלה: יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו. יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית? שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר? תודה!

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by MosheDo,

יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by NuXeR,

היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  7. חברת Asus ממשיכה להרחיב את קו מוצרי הרשת שלה ואחרי שהציגה נתבים, מתאמי רשת ואף כונני NAS, נכנסת החברה לתחום ה-Homeplug ומכריזה על מתאם חדשני הכולל 4 יציאות קוויות של 1G. http://www.netcheif.com/blog/?p=2750

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Asto,

שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by alex15,

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by dragon772,

שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by grove,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.

14. אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by shai_123,

שלוום.. אני צריך דרייבר לכרטיס רשת הזה Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet ל-Xp אני משתמש בווינדוס ויסטה אבל אני רוצה לפרמט ל-XP ואני צריך את הדרייבר הזה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by benze,

היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by X7-007,

אף אחד עדיין לא עשה יותר מ 20MB פס רוחב או יותר ? בא לי לראות אם באמת זה יכול להגיע להורדות האלו, שמישהו בעל חזון יוכל להראות לנו ולפתוח את העיניים שלנו, פשוט מעניין לראות את מהירות ההורדה של קובץ מסויים, לא באתר המחשת מהירות.

18. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  19. שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by skrew,

ברשותי רשת ביתית חוטית פשוטה, מורכבת משני מחשבים + ראוטר EDIMAX 6104K . מהירות העברת הנתונים המקס' האפשרית היא 40MBit, ( המקס' האפשרי לפי נתוני הנתב ) . אם אחבר את הנתב ושני המחשבים ל SWITCH , תתאפשר מהירות העברה גבוהה יותר? או במילים אחרות : במידה ואכן הנתב נגביל וכרטיסי הרשת מסוגלים לקצבים גבוהים יותר, Switch יפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by טמיר עשור,

מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר

22. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by sbelker,

שלום אנשים אני מעונין לשתף שלושה מחשבים באינטרנט יש ברשותי מודם של eci מדגם B-FOCUS router 270pr וכמו כן יש לי HUB 8 כניסות אני משתמש במערכת הפעלה windows xp

24. בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by MasterGal,

שלום לכולם, אשמח אם תתדריכו אותי היכן אני יכול להשיג חומר על הפרוטוקול ה MPLS, חשוב לי בעברית, אבל אנגלית גם יעזור. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.