רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שאלה: אני חייב כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר עם ראוטר אלחוטי בין שני מחשבים? צריך שבאחד המחשבים יהיה מחובר הראוטר ובשני הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר תקופה שלא ביקרתי פה , בבית שלי יש ראוטר בזק תקן AC ורפיטר בקומה העליונה גם הוא של בזק (תקן N), יש המון לאגים ברשת הרבה "הפרעות". יש תחושה תמיד של פעם יש פעם אין, אקח לדוגמה את הטלוויזיה בבית (יס) כשממיר אחד משתמש בVOD, השאר מתפללים להצליח להשתמש גם. בחלק מהחדרים יש HPNA (ממיר מהחיבור קואקס של יס לאינטרנט). רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם הוספה או החלפה של ראוטר יכולה לעזור ? 2. האם חוסר התאימות של הרפיטר והראוטר מבחינת התקנים, יכל לבצע הפרעות שכאלו ? 3.יש איזה המלצות כלשהן שאוכל לבדוק מאין הבעיה של הפרעות בגלישה ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין לשתף שלושה מחשבים באינטרנט יש ברשותי מודם של eci מדגם B-FOCUS router 270pr וכמו כן יש לי HUB 8 כניסות אני משתמש במערכת הפעלה windows xp
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ככה, עד היום חיברתי 3 מחשבים לראוטר וחייגן אלחוטי של אדימקס, שני נייחים בצורה חוטית ונייד בצורה אלחוטית. כעת נאלצתי לעשות שינוי במיקום המחשבים בבית, ואחד המחשבים הנייחים זז למקום שאין לי אפשרות לחבר אותו בצורה חוטית שם. במחשב הזה יש כרטיס רשת רגיל, נזכרתי שקיבלתי ראוטר וחייגן אלחוטי מבזק של סימנס. חשבתי לחבר את הראוטר המשני הזה מבזק כנקודת גישה אל הראוטר הראשי של אדימקס שגם מחייג לאינטרנט, בצורה אלחוטית ומשם עם חוט קצר אל המחשב עם הכרטיס רשת הרגיל. 1)הדבר אפשרי? 2)אם כן, איך עושים את זה, איזה הגדרות צריכות להיות בראוטר הראשי של אדימקס ואיזה הגדרות במשני כביכול של סימנס? בבקשה נא לפרט, תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול להקים לעצמי כתובת אינטרנט שתהיה למשל com.* או co.il.* ? הבנתי שזה אפשרי עם windows server 2003 לאחר שיוצרים דומיין, אבל אני לא בטוח האם צריך לרשום אותו בצורה חיצונית מול הספק או משהו בסגנון. מישהו מבין בנושא?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים מחוברים דרך נתב, אחד ראשי שמשמש כgateway למחשב השני. השיתוף של האינטרנט עובד, פרט לכמה אתרים ספציפיים (האתר של Nvidia אחד מהם) שעובדים בראשי ובמשני לא. ניסתי לבטל firewalls למיניהם, לשחק בהגדרות של האינטרנט, ריסטוטים ולהגדיר מחדש, ללא הצלחה. איך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-