רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחובר לבזק דרך usb adsl globspan modem אבל למודמ שלי אין driver למערכות הפעלה כמו לדוגמה freeBSD בגלל זה ובגלל עוד כל מיני בעיות אני רוצה לקנות rauter ADSL Modem Router with 10/100BaseTX + 1 USB LAN Port האם כדאי לי לקנות את הראותר הזה? אולי מישהו נתקל בבעיות אתו... וגם יש לי רשת של 3 מחשבים בבית שמחוברים לhub אם אני אקנה ראותר אני גם אחבר אותו ל hub אז אני רוצה לדעת אם זה יעבוד... תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
על מנת לאפשר אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה שלנו חיברתי ראוטר נוסף לרשת. הראוטר, מסוג TP-link, מחובר דרך Switch, גם הוא של TP-link, שמקבל אינטרנט ממודם של HOT ומפצל אותו ל fiberBox של סלקום ולראוטר. כל זה עובד בד"כ כמה שעות ואז הראוטר מפסיק לעבוד והנורה של הרשת הופכת לאדומה. קנינו ראוטר חדש והתופעה חוזרת על עצמה. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה עושים. האם כדאי לקנות מאריך טווח במקום או רעיון אחר ? תודה רבה לכל עזרה שתתקבל ! בני
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מישהוא התעסק עם מגבר עבור אנטנה של WIFI ? יש לי תafla nhrv.2 ואנטנה YAGI 16DB הבנתי שכדי להגדיל תטווח זה או להגביר אותו בכרטיס ALFA או שאפשר לקנות מגבר לאנטנה מחפש לקבל המלצה ממישהוא שכבר קנה מגבר
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית פשוטה (ראוטר 3com). הרשת מחוברת לאינטרנט במהירות 10Mb (בזק + ספק הוטנט). שדרגתי לפני כמה שבועות - והכל היה תקין. במחשב הנייד הותיק שלי (Dell Vostro, בן 4 שנים), החלה הגלישה בשבועיים האחרונים לקרטע, ואני מקבל תוצאות מאוד מוזרות בבדיקת מהירות: -- בבדיקה רגילה - מד המהירות מתחיל מ-5-6Mb, והולך ויורד ככל שהבדיקה מתארכת. לפעמים הבדיקה מסתיימת עם 1Mb, ולפעמים יורדת למספרים נמוכים יותר, ולעיתים גם נתקעת על 0.07 או משהו כזה... -- בבדיקה ללא הספק [דרך 1@1] - אני מקבל תוצאות יציבות ויפות יותר בין 5 ל-9 Mb (משתנה מפעם לפעם). הבעיה היא רק במחשב הזה, בלפטופ 'אורח' שבא לביקור הגלישה הייתה נקייה ובדיקת המהירות הניבה 10.2Mb. בעיה נוספת - כדי לאבחן את התקלה ר…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית השאלה שלי איך אני צריך לחבר כל בכל? הכבל האדום ותכלת נראה לי שזה כבל רשת רגיל (ישר) (נכון?) לגבי הכבל הירוק, איך אני מחבר? צד אחד לשקע כמו שמראים פה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/742-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A2-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CA והצד השני (הראש) שמתחבר לסוויץ', איך אני מחבר אותו? (כמו כבל רשת רגיל?9 (אני יכול פשוט לקנות כבל ישר ולחתוך ראש אחד ולחבר שלקע כמו שמראים ואת הראש השני לסוויץ'?)
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כתוב בכתבה בזק נגד חבילות גלישה איטיות ש-"ישודרגו קצבי העלאת הנתונים ל-800 קילו-ביט לשנייה לכל הלקוחות שגולשים במהירות של עד 5 מגה-ביט". מתי זה יכנס לפועל? כי עכשיו עדיין לא נכנס לפעולה. או שבעצם בזק עבדו עלינו?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו לעזור. יש לי רשת קווית פשוטה עם ראוטר אדימקס 6104. מה שקורה זה שהראוטר נהיה איטי להחריד. מהירות הורדה של קבצים היא מקסימום 25KB לשניה, בדרך כלל הרבה פחות. עשיתי אתמול בדיקה עם התמיכה של ספק השרות. הוא הנחה אותי לחבר את המודם ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) ואכן המהירות עלתה פלאים ל194KB לשניה. אני מניח שהבעיה בראוטר. האם ישנה דרך (מלבד לעשות RESET שזה לא ממש עוזר) לאבחן במדויק או לתקן את הראוטר (אני לא מתכוון לתיקון פיזי, אלא על ידי תוכנה).
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט. השאלה: יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו. יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית? שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב מכיוון שפיתחתי אלרגיה אמיתית לחומרה שבזק מספקת, כרגע הרשת שלי בבית בנויה על מודם+ראוטר של TP-Link מסוג AC1200 וראוטר נוסף בחלק השני של הבית מסוג Archer C7. 2 המכשירים עובדים יחדיו ומסונכרנים (הראוטר מחובר לאחת מיציאות המודם ראוטר וכל אחד מהם מחלק כתובות בטווח שונה). שאלתי היא-במידה ואני מתקין אצלי סיבים של בזק, ומסרב בתוקף לקחת את החומרה שלהם אלא אך ורק מתאם, האם החומרה שלי תעבוד ובנוסף- מה המהירות שהיא תספק לי (ממש לא הצלחתי להבין לבי המפרט הטכני). תודה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-