רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי במחשב (PCI של NETGEAR) יצרתי רשת אלחוטית והכל היה תקין,עד ש... המחשב שלי החל לקפוא ורק ריסטרט היה מסדר את המצב וגם זה לכמה שעות. עלי לציין שהיתה לי בעיה של חיבורי כרטיס PCI ללוח אם שלי והחליפו לי אותו לפני מספר חודשים. על הלוח ה"חדש" לא ניסיתי להרכיב כרטיס PCI עד האלחוטי המדובר. דבר נוסף שהיה קורה זה התנתקויות של הכרטיס ONBOARD מהראוטר שאליו הוא מחובר-בייחוד בזמן שימוש בתוכנת AZUREUS. ניתקתי את הכרטיס רשת האלחוטי והכל עבד תקין (חוץ מהבעיה עם AZUREUS שיכול להיות שהראוטר -edimax 6014 צריך הארד ריסט-יבדק מחר). ניסיתי אף לחבר ותו לסלוט אחר ב MB והבעיה חזרה. עכשיו לשאלה,האם מישהו שמע על בעיה כזו ופתרון אליה? אין לי כוח לשלוח את המחשב לחנות ו…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב לכל הפורום ;D כרגע אני מחובר לחבילת גלישה של 1.5 מגביט לשנייה (קו העלאה של 150 ביט לשנייה) כיוון שהמבצע נגמר בקרוב, אני צריך לעבור לחבילה אחרת... כרגע כל העסק עולה לי 40 ש"ח לתשתית (ADSL בזק - כאשר יס מסבסדת את המחיר במקום 60 ש"ח) ועוד 40 ש"ח ספק (בזק בינלאומי). התעוררה לי השאלה האם כדאי בכלל לעבוד לאינטרנט בכבלים דרך HOT? או בכלל... ואיזה חבילה כדאי לבקש וממי? השאלה בעצם היא בכדאיות... לא אכפת לי להוציא עוד סכום מסויים לחבילות טובות יותר, פשוט לא רוצה לצאת טמבל מכל העניין. (ממה שידוע לי, בזק בינלאומי ב-ADSL זה אמור להיות החיבור הכי טוב כרגע מבחינת איכות הקו והחבילות הקיימות...)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים ברשת ולשתף אינטרנט בינהם כאשר המחשב המארח הוא עם VISTA והמחשב השני הוא עם XP?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע עם כאן זה המקום הנכון לשאול אם לא אנא תעבירו אותי למקום הנכון. בכל מקרה אני שואל את השאלה בשמה של ידדה שלי. יש ברשותה כתובת אמייל עם סיומת HOTMAIL.COM האם ניתן לסדר את ההגדרות של המאייל כך שהוא היה בעיברית (כמו בGMAIL). אם כן מהיא הדרך לעשות זאות. בתודה מראש ושבת שלום עמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתיד הזה קרוב ? או שמדובר לצערינו בעתיד רחוק ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של DLINK, חיברתי אליו את המחשב ואת המודם (כבלים, Thomson) בכבל רשת. נכנסתי לכתובת של הראוטר (192.168.0.1...), הרצתי את הWIZARD לפי המדריך שצורף עם הראוטר... עד כאן סבבה. המחשב נייד קולט את הרשת, מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. במחשב הנייח (שמחבור בכבל רשת לראוטר) יש אינטרנט, אבל נורא נורא איטי. מה הבעיה? S: אגב, תמיד התחברתי לאינטרנט עם חייגן. זה קשור? בכל מקרה, ביקשתי מהכבלים לשנות את שיטת ההתחברות, ותוך 3 ימים זה אמור להשתנות לחיבור בלי חייגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-