עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Thadar,

שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by maorsh18,

שלום לכולם היום הצלחתי בשעה טובה ומוצלחת לחבר את שתי המחשבים שלי לראוטר, סידרתי את האינטרנט ואני מנסה לשתף קבצים בין שתי המחשבים... הבעיה היא שרק המחשב של אחי מזהה את המחשב שלי ברשת, ואני לא מצליח לזהות את המחשב של אחי... זאת אומרת שאחי יכול לקחת ממני קבצים כמו בכל רשת ואני לא מצליח לזהות אותו יש למשהו רעיון למה זה ככה ???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by moranhoresh,

מישהו יודע מה צריכת החשמל (בוואט) של המכשיר שהכבלים נותנים, ע"מ שניתן יהיה להתחבר לשרותי הטלפון שלהם?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Meir787,

שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by bennash,

אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של הראוטר האלחוטי שבבית. אני פתחתי חלון דפדפן והקלדתי בשורת הכתובת את כתובת הנתב שלי (192.168.1.1) ובתגובה קיבלתי חלון עם הודעת שגיאה. אני משתמש בקודה IPCONFIG. התוצאה שקיבלתי היתה שכתובת ה-IP של המחשב שלי הינה 10.103.60.77 וה-SUBNET MASK הוא 255.0.0.0 אני יודע שמחשבי מקבל כתובת משרת ה-DHCP שבבניין. מה עלי לעשות כדי להתחבר בהצלחה לנתב?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by boim,

אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by danieltrt,

שלום לכולם לאחר תסכול מהנתב של בזק dsl225 בגלל הסרבול וחוסר היכולת שלו החלטתי לסרס אותו כמודם ולקנות ראוטר חדש בדקתי מספר דגמים וראיתי שarcher c2 AC750 מתאים לי לדרישות ולתקציב (iptv/multicast ואלחוט משופר) התעסקתי עם האימולטור וקראתי ביקורות והייתי מרוצה ממה שראיתי אך לאחר הקניה ראיתי שחסרות לו הפונקציות שרציתי, בדקתי עוד קצת וראיתי שפשוט מותקנת עליו גרסא ישנה(משהו מתחילת 2015 על פי הבנתי) ניסיתי לעדכן לאחר שראיתי שאכן נוספו פונקציות קריטיות בעדכונים. באתר הישראלי כלל לא היו עדכונים אך בארופאי כן הורדתי את העדכון הכי עדכני וניסיתי לעדכן הנתב נתן לי השגיאה הבא: Error code: 4503 The uploaded file was not accepted by …

13. ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yp3,

אני לקוח של פלאפון ויש ברשותי נטסטיק במהירות של 15/5 עלות המסלול היא 180 ש"ח ובנוסף 30 ש"ח עבור המודם, כאשר אני מקבל זיכוי בחבילת הגלישה עבור המודם. לפני כחודש פלאפון העלו את מחיר חבילת הגלישה ל220 ש"ח. התקשרתי אליהם לשאול לפשר העליה הדרסטית הזאת (23%) הנציגה גם התפלאה ואמרה שאסור להם להעלות את התעריפים ביותר מ16% בשנה. היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי. אחרי כמה ימים חזרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שירדו מחירי הקישוריות זכותם להעלות את התעריפים ביותר מ16% הגם שאין שום קשר בין הקישורית לחבילת הגלישה. (שלחתי תלונה למשרד התקשורת ונראה מה יש להם לומר) אבל הקטע הכי מעצבן פה הוא שללקוחות חדשים המחיר הוא עדיין 180 ש"ח, אז שאלתי את הנציג אם אני יכול לעבור מסלול למסלול של ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני משתמש בדגם wbr3406tx של level one אני לא יודע איך לפתוח בו פורטים.. אם אפשר מדריך קצר ובעיברית תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MasterOr,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי שירות של WAP שנותנים בחינם... אני צריך שרת כזה כדי להעלות אליו קיבצי JAVA ולהוריד לפלאפון..

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. היי! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני מקצה IP קבוע בנתב של 3COM לMAC של הכרטיס רשת האלחוטי בלפטופ. מבלי להגדיר IP קבוע בכרטיס רשת עצמו. זאת על מנת שאני אוכל להתחבר גם לרשתות אלחוטיות אחרות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה של רשת אלחוטית במחשב הנייד שלי? אני סטודנט שגר במעונות ויש אינטרנט אלחוטי של מרכז ההדרכה כאן ואני מצליח לקלוט אותו עם אות מאוד נמוך מהחדר שלי. הייתי רוצה לדעת איך אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה כאן בחדר? איזה ציוד כדאי לקנות? אילו חיבורים? ואיך להנדס את זה כך שישיג את המטרה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by vali13,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.