רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם... שמי אמיר וכפי שאתם מבינים זו הפעם הראשונה שלי בפורום! לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש בנוסף למחשב הישן שלי ועכשיו ניצבת בפניי בעיה והיא כיצד לחבר את שני המחשבים לאינטרנט בדרך הטובה ביותר כך ששני המחשבים ינצלו את החיבור לאינטרנט בצורה הטובה ביותר! יש לי את ציודי הקצה, כלומר- ראוטר, SWITCH, HUB או מחשב ישן. עכשיו שאלתי היא כיצד לחבר את שני המכשירים (בעזרת אילו ציוד קצה ואיך?)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי WT54GL בקומה השניה בבית שלי ואני מעוניין להאריך את אחת האנטנות שלו על מנת לקבל קליטה אלחוטית גם בקומה הראשונה. אמרו לי שלא מומלץ לבצע זאת כיוון שהנתב הזה בעל 2 אנטנות והוא לא משתמש בשתיהן באופן קבוע אלא בוחר באיזו אחת מהן יש לו קליטה יותר טובה ומשדר ממנה, וברגע שאני אאריך את אחת מהאנטנות שלו הדבר עלול לשבש את אופן הפעולה שלו. אשמח לשמוע חוות דעת על הנושא ודעה לגבי פתרון אלטרנטיבי כמו לדוגמא לשים Access Point בין הקומות במקום להאריך את האנטנה של הנתב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שידע, לתעדף את כל הפורטים (או נגיד רק הווב) על פני ביטורנט. כלומר שאני יכול להגיד לו תעביר הכל או אפילו רק פורט 80 על פני הפורט של הµtorrent. אני יודע שבתאוריה יש ראוטרים עם QOS השאלה האם הם באמת עובדים?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כנראה שבזק בינלאומי היא האפשרות הטובה ביותר אני רוצה לדעת כמה דברים עליה מלקוחות שנמצאים אצלה 1)בזמן האחרון יש אצלכם איזשהי בעיה במהירות או בתוכנת שיתוף או בכל דבר אחר כי לפי כמה הודעות אחרונות שקראתי פה בכמה נושאים החברה מתחילה לעשות קצת בעיות וזה קצת מפחיד 2)אפשר להתחבר עם אי פי משתנה ולא קבוע? 3)אפשר להתחבר אצלהם ללא התחייבות תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G שמחובר אליו מחשב אחד (Desktop) עם כבל רשת, ומחשב שני (Laptop) בחיבור אלחוטי מאובטח. לשני המחשבים יש גישה לאינטרנט (אין בעיה בגלישה). הבעיה היא שאני לא רואה באף אחד מהמחשבים את המחשב השני ב-My Network Places (אני ממש לא יודע מה צריך לעשות כדי לראות אותם). בשני המחשבים מותקן Windows XP Professional SP2 עם פיירוול של Windows כבוי. בשני המחשבים מותקן ZoneAlarm Pro 7, ובכל אחד מהם הגדרתי את הכתובת IP של המחשב השני כ-Trusted. מה אני צריך לעשות (אני צריך Step-by-Step Tutorial)?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית, ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני, עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט. יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים לטלויזיה באמצעות Media Center. עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ? אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים ר…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מדפסת למחשב נייד ע"י כבל רשת מוצלב זה ילך?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית 2 מחשבים האחד מחובר עם מודם לאינטרנט והשני בעזרת כבל X CROSS מחובר למחשב עם האנטרנט. לשני המחשבים אין בעיה של שיתוף האינטרנט , האינטרנט עובד בלי בעיה במחשב המרוחק. אבל יש לי בעיה של שיתוף קבצים רגיל בין שתי המחשבים. הגדרתי לכל מחשב IP ב 10.1.0.2 (הראשי- "שרת") והשני 10.1.0.5 שם הקובצת עבודה זהה לשני המחשבים בשם "WORKGROUP" נתתי למחשב הראשי שם של H1 ולמשני סתם H21. יש תיקיה משותפת במחשב המשני אך כשאני מנסה להיכנס ל NETWORK PLACES ושם ל WORKGROUPS הוא מזהה שיש 2 מחשבים על הרשת אבל ברגע שאני מנסע להיכנס ל H21 (המחשב המשני) הוא אומר לי שלא קיים מחשב כזה. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה מה צריך לבדוק? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן! עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים.. עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה. ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250. כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות? ואיך לכם בבב"ל? אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-