רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דיי מעניין אותי כמה רשום לכם בInitial DS frequency ו Initial US Channel ID:? למי שלא יודע איך בודקים נכנסים לכתובת http://192.168.100.1 משתמש וסיסמא זה admin ואז לוחצים על init scan אשמח מאוד אם תגיד לי כמה רשום לכם ב Initial DS frequency ו Initial US Channel ID תודה
-
- 17 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלי זה 60-90
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הבאתי היום את ה DWA-140 חיברתי למחשב אבל משום מה זה מראה שהראוטר תומך רק בתקן G למרות שבהגדרות הראוטר מסומן גם G וגם N מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש אתמול ויש בו רשת אלחוטית... עכשיו, במקום עבודה שלי יש ראוטר אלחוטי ואני רוצה לגלוש דרכו... אז כשאני סורק רשתות אלחוטיות בטווח שקרוב אלי אני מוצא את הראוטר שבמקום עבודה שלי אבל הוא מוגן, איך אני יכול לגלוש דרכו? אמרו לי שאני צריך לגשת פיזית לראוטר ולהוציא משם איזה משהו מסוים שאני אמור להזין אצלי בנייד אבל אין לי מושג בדיוק מה זה ואיך אני עושה את זה... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים? במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט. התשתית שלי היא של הוט עם חייגן קבוע, ויש לי ראוטר גם. עכשיו ששמעתי שאפשר לחבר את 2 המחשבים דרך המודם בלבד עדיף לא ? אני לא מעביר שום קבצים בין 2 המחשבים. אני רוצה את זה כי לפי המשפט: "כמה שפחות מכשירים אלקטרונים ככה יש פחות תקלות". עכשיו אני לא רוצה לחבר שום מחשב ל USB כי אני לא אוהב את שיטת החיבור הזאת. רציתי לחבר את 2 המחשבים בכבל רשת. אז איך אני אמור לעשות את זה אם יש לי רק מחבר אחד ? לשים מפצל ? אבל רק אחד מאיתנו יוכל להתחבר לא ? וזה יצריך חייגן ? אני לא יודע כלום בנושא הזה אז תוכלו לעזור לי ? אני רוצה לדעת את החסרונות בעיקר של השיטה הזאת כדי לדעת אם זה יפגע לי במשהו. מה שטוב גם שאין ראוטר לא צריך לפתוח פורטים ולא צריכים להיות תל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-