רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התקשרו אלי ואמרו שאפשר להחליף את המודם לאחד יותר מתקדם כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270 כדאי להחליף אותו למודם אחר ? ואיך אני מסדר את ה-LOWID באימיול לאחר פירמוט , פתחתי פורטים בממשק של הראווטר ועדיין יש LOWID ה-TCP/IP במאפייני Local Area Connection על אוטומטי צריך להגדיר ידנית ? לקחתי תמונה של המאפיינים לפני הפירמוט http://img503.imageshack.us/img503/8553/79216957bi7.jpg להגדיר ככה ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי בNETVISION מסתיימת בעוד שבועיים. לפי מה שאני יודע חוץ מאקספון ואורנג' כל שאר הספקיות האחרות חוסומות שיתוף קבצים. עכשיו השאלה היא להתחבר לאקספון או לאורנג'?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לרשימת שרתים של בזק אני כרגע מחובר ב 212.25.127.15
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל, קראתי את החוקים וראיתי שמותר לפתוח אשכול כזה, אם לא מצטער ולא רציתי לפגוע באף אחד. אז כך: מאז תחילת השנה (ספטמבר 2008) התחלתי ירידות במהירות, אבל זה לא כ"כ היה אכפת לי. בזמן האחרון אני כן צריך את כל ההורדות מכל מיני סיבות. אז אני נתקעתי עם הבעיה, והחלטתי להתקשר לנטוויז'ן, סידרו לי את הבעיה, אך לאחר תקופה של חודש הבעיה חזרה. לא שווה לי יותר להתעסק עם נטוייז'ן מבחינה כלכלית, כי רק השיחה עולה הרבה מאוד. לכן הייתי שמח לדעת מה המצלתכם על ספק אינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. זה עניין של בזק אבל הטכנאי יגיע רק עוד יומיים ולכן אשמח לשמוע מכם. הבעיה: מישהו נגע בארון והחוטים מנותקים. זיהיתי את החוטים שלנו (הכבל שלנו כתום עם פסים ירוקים עליו), אבל לא ברור לי לאן לחבר אותו בלוח זה. האם יש למישהו עצה או מושג? תודה מראש! תמונה מצורפת.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב שמריץ XP חובר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB בתור כרטיס נוסף. ההתקנה של הדריבר עברה בשלום וראו שני כרטיסי רשת בחיבורי הרשת. לאחר שהוגדרה כתובת IP על הכרטיס רשת וחובר אליו מודם ADSL הוא נעלם וכרגע ניתן לראות אותו רק אם עושים סריקה בהוספה והסרה של תוכניות. הוא לא מופיע בdevise manager, ניסיון לחבר לUSB אחר לא הניב כל תוצאה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מגיע לכם כל טורנט נגיד ב TL למקסימום או שהוא מתאמץ ל 4.9-5.3 ברוב הזמן ? גם חדשים וגם טורנט מלאי SEEDS.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מחובר לתשתית בזק, חבילת T15 (ישן מאוד, אני יודע), וברשותי נתב מסוג dsl-2760u/e1, שניתן לי עוד מהתקופה הארכאית בבזק שניתן היה לקבל ראוטר בלי לשלם שכירות על אחד כזה לנצח נצחים. בשבועות האחרונים, היו לי מדי פעם נפילות בקישור באופן שאני עדיין מסוגל להתחבר לראוטר, אך לא לאינטרנט. כך בכל המכשירים, הבעיה אינה במחשב. הנפילות נמשכות דקות בודדות ומתקנות מעצמן. בשיחה עם בזק הם טוענים שבדקו ולא מדובר בתקלה בתשתית שלהם. ניסיתי להריץ כמה בדיקות משלי: בעת נפילה כזו, גם האתר www.bezeq.co.il אינו זמין. הבנתי שהאתר הזה אמור להיות זמין אם התשתית תקינה והבעיה היא רק בספק התוכן (האם זה בכלל נכון??) מנגד, כשאני מריץ את כלי ה-diagnoistics של הנתב…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-