רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית ראוטר של חברת NETGEAR WPNT834 ראוטר מאוד טוב אפילו זכה במקום הראשון בכל הציונים ב-TOM'S HARDWARE אני מחובר לאינטרנט בADSL 2.5M יש לי 6 מחשבים בבית כולם מחוברים לראוטר 3 מחשבים משתמשים בתוכנות שיתוף עכשיו תמיד בשעות הבוקר הראוטר שובק חיים ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו... למה זה? ואיך אפשר לגרום לראוטר לחלק את רוחב הפס בין כל המחשבים כדי שלא יווצר מצב שמחשב שיש לו תכונת פרג יגנוב את רוב רוחב הפס... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי מחשב נייד עם WIFI וכרטיס רשת עכשיו יש איזו דרך לגלוש בנייד שלי ממקום העבודה...אין לי דרך לחבר אותו לADSL או כבלים איך אפשר לחבר אותו לרשת אלחוטית?או שרק דרך מכשיר פלאפון אפשר?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברתי נייד ומחשב בעזרת כבל מוצלב ויצרתי רשת ישירה בינהם ,זה עבד ואני יכול להעביר קבצים בינהם ולראות את הכונן קשיח אך בנייד שהוא המשני בנייד אני לא מצליח לגלוש , אייך לפתור את זה? המחשב שהגדרתי ראשי מחובר אליו המודם ואני גולש רגיל
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה שכתובת הIP שלי כל הזמן תשתנה כך שגם היא תהיה כתובת של חוץ לארץ, שמעתי פעם על תוכנה שעושה זאת אך אני לא זוכר את שמה יש לי נתב של D-LINK אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבסטאטוס של הראוטר(1025w rotel) רשום לי ב Ethernet Received 14 שגיות,ורציתי לדעת מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-