רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במרץ 2007 קניתי את המשחק Tiberium Wars, שיחקתי ברשת מאז ומעולם לא היו לי בעיות התחברות.... בחודשיים האחרונים כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה: Couldn't connect to the backend server מאז אני מנסה להתחבר ברוב הניסיונות אני לא מצליח, קורה שפעם במספר רב של ניסיונות אני מצליח להתחבר. קניתי עכשיו את חבילת ההרחבה Kanes Wrath ושוב יש לי את אותה בעיה... לא שיניתי שום דבר שקשור לספק האינטרנט/ אנטי וירוס / מודם / פיירוול או משהוא דומה... מישהוא יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום אני משתמש במתאמים על רשת החשמל כדי לחבר את הרשת הביתית בין הקומות. המהירות לא משהו. ביום טוב העברת נתונים מגרדת את ה10MB לשנייה. האם ניתן כיום להגיע באמצעות רפיטר אלחוטי להעברת נתונים מהירה משמעותית בן הראוטר לרפיטר ? אני יוצא מתוך הנחה שהראוטר תומך בתקן AC וכך גם הרפיטר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כל, קראתי את החוקים וראיתי שמותר לפתוח אשכול כזה, אם לא מצטער ולא רציתי לפגוע באף אחד. אז כך: מאז תחילת השנה (ספטמבר 2008) התחלתי ירידות במהירות, אבל זה לא כ"כ היה אכפת לי. בזמן האחרון אני כן צריך את כל ההורדות מכל מיני סיבות. אז אני נתקעתי עם הבעיה, והחלטתי להתקשר לנטוויז'ן, סידרו לי את הבעיה, אך לאחר תקופה של חודש הבעיה חזרה. לא שווה לי יותר להתעסק עם נטוייז'ן מבחינה כלכלית, כי רק השיחה עולה הרבה מאוד. לכן הייתי שמח לדעת מה המצלתכם על ספק אינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר. אני מחפש תוכנה שתוכל לומר לי כמה בייטים של מידע כל תוכנה על המחשב שלי שולחת\מקבלת, אני נמצא במעונות הטכניון ומשלמים לפי תעבורה ופתאום תוך יום אני רואה שיש לי העלהה של 9 גיגה ואני לא יכול לדמיין מה גרם לכך. תודה לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אם אני רוצה להגיד סיסמה לאקסס פוינט ולראוטר שלי שרק איתה יכולו להכנס איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ששכנים יתחברו לי לאנטרנט או לדברים אחרים. הראוטר או של קומפקס ואקסס פוינטר או של אדימקס(7206) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פינג גבוהה בצורה יוצאת דופן אז רציתי לשאול אם יש לכם מוסג למה ומה אפשר לעשות אם זה google.co.il 447 hwzone 287
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המכשיר מספק מספק שני קווי טלפון או אחד? ואיך הוא בתור ראוטר? האם בתשתית הוט הוא גם משמש כמודם?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אהלן, עד לפני כמה זמן היו לי בבית 2 רשתות אלחוטיות- רשת אלחוטית המחוברת ל לראוטר (מחשב מרכזי) ורשת אלחוטית אשר מגיע מהAccess Point ( דגם EW-7206APG edimax). לאחר שהיתה תקלה קטנה באינטרנט, הרשת המחוברת לראוטר (המחשב המרכזי) פעלה כרגיל ונשארה מאובטחת כפי שהיתה, אך הרשת האלחוטית אשר היתה מחוברת לAccess Point הפסיקה לשדר ( הרשת פועלת באופן רגיל לגמרי אך אין אינטרנט אם מתחברים אליה). הבנתי שצריך לקשר בין ה Access Point לראוטר במחשב המרכזי. ניסיתי להיעזר במדריך של חברת פיקוק להתקנה ראשונית אך מכיוון שכבר ל Access Point יש רשת בנויה מאובטחת וצריך רק לקשר ביניהם אז לחלטתי להיעזר בכם אשמח לעזרה, mat55
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-