רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות באימייל של וואלה! לצליל התראה כאשר מתקבל אימייל??
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בעקבות מעבר לויסטה נאמר לי בבזק שיש להחליף את המודם החיצוני שהיה לי במודם רשת האם יש לבזק גם מודם רשת שיכול לשמש כנתב? האם שווה בכלל להחליף או לנסות קודם עם הנוכחי? אגב, האם באמת מודמי כאלה לא נתמכים בויסטה? המודם הישן הוא מודם USB
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, מירב שימושיי באינטרנט(חבילה של 2.5 הורדה, 275 העלאה(או משהו כזה) הם לשיתוף קבצים, ולכן הutorrent פתוח כמעט תמיד. כמובן שכאשר אני רוצה להוריד קובץ דרך http, או לראות וידיאו באינטרנט, אני סוגר את הutorrent. לאחרונה(כמה ימים) שמתי לב כי סרטוני וידיאו באינטרנט פשוט מסרבים להיטען כראוי, כאשר הם עושים buffering כל שנייה, והם נטענים לחלוטין(לחיצה על Pause) רק לאחר זמן רב מאוד. הרצתי עכשיו את הSpeedtest.net, שתמיד ניפק לי תוצאות רצויות(2500 הורדה, 270 העלאה) ומול עיניי אני רואה את ה"זוועה" הבאה: אנא עיזרו לי. ספקית: בזק בינלאומי תשתית: בזק(ADSL) חבילה: 2.5 מגה הורדה מערכת הפעלה: Windows XP SP 2 תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק. הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר. בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת. אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור) חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר עכשיו בברק 1.5 ותשתית בזק ADSL. אני מתנתק איתם מחר כי נגמרה לי ההתחייבות ואני עובר לבזק בין לאומי לחבילה של 4-5 מגה במחיר של 140-150 שקל. הם אמרו לי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי ALCATEL שחור ישן לנתב עם מודם מובנה שלהם כדי שהוא יתמוך במהירויות גבוהות יותר. האם זה נכון שאני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה הייתם ממליצים לי? הם מספקי3 אחד RTA או RTL אחד SIMENCE ועוד אחד שאני לא זוכר. אני משתמש בנתב אלחוטי של 3COM וכרטיס רשת אלחותי PCI של EIDMAX והקליטה מצויינת 5 מתוך 5. האם אתם חושבים שבשיתוף קבצים ומשחקי רשת אני יראה שיפור בחבילה של ה 4-5 בבזק בין לאומי ואני יוכל להוריד על המהירויות המקסימליות כל היום או שהם יעשו לי תעבורה? או שעדיף לשדרג ל2.5 עם תעדוף לשרתים מחו"…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קראתי מדריך באתר PORT FORWARD על איך לפתוח פורטים ל utorrent, הגעתי לשלב הזה: ואין לי מושג מה להכניס בפרטים שם, נגיד ב Name או ב Prv ip, אם אתם יכולים תגידו לי מה לכתוב בכל אחד מהם, יש לי ראוטר D-LINK DI-524, יש מחשב נייד שמתחבר לרשת אצלי, בקיצור השאלה בגדול זה איך מהשלב שהגעתי אליו לפתוח פורטים ל utorrent ושלא יקרה מצב שהמחשב השני לא יוכל להתחבר אלי ולא יהיה לו אנטרנט, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איזה עדיף ולמה... ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4668&catcode=&AdCat=&parentid= אם יש המלצה לראוטר אחר - בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת (פיזית ) כאשר יש כבר רשת אלחוטית על שניהם. אני רוצה להתשמש בשני הכרטיסים רשת OB ולחבר כבל,הזמנתי כבל מוצלב CAT5 כפי שהומלץ לי כאן,הבנתי שאם אני רוצה לתמוך ב 1Gbps אני צריך לבקש תצורת חיבור כזאת (8 גידים). שאלותי: 1.איך אני מוודא שאכן הכרטיסים תומכים ב1Gbps ? 2.האם כל כבל 8 גידים יכול להתאים (יש לי כבל רשת CAT5 מסוכך של בזק)בתנאי שיוחבר בהצלבה הנכונה?האם הכבל המוכר של בזק איכותי? 3.מהן ההרשאות שאני צריך לתת כאשר אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב? 4.מהי המהירות האמתית שאני אמור לצפות אם אחבר את המחשבים בתצורה 1Gbps ? האם זה אומר 128 MB בשניה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי ADSL 1.5 בבזב"ל. יש לי בעיות גלישה - בעיקר איטיות. כבר כמה זמן שמנסים לפתור איתי את הבעיה - וזה לא עובד. רציתי המלצה לחברה אחרת. מצד אחד אני קורא שבבזב"ל לא חוסמים פורטים, והכל בסדר (גם כאן בפורום) אבל אצלי המצב ממש לא כך. הבנתי ש012\015 הם הכי פחות טובים נכון לעכשיו, ו013 נטויז'ן נחשבים לסבבה. חוות דעת במעריב שעשתה סקר - אומרים שם שנטוויז'ן הכי טובים במהירות ובשירות, ומצד שני מבאס אותי ששיחה לתמיכה צריכה לעלות כסף. מצד שני אני קורא שהם חוסמים פורטים. אני כבר לא יודע במי לבחור. שקלתי להשאר עם בזב"ל אבל זה האיטיות הזו מטריפה. שקלתי גם ללכת לחברות הקטנות (Interal לדוגמא, כך קראתי במעריב NRG), אבל אני קצת חושש שיום אחד הם יכולים לסגור וזהו. וזה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. 1) כשאני פותח פורטים (port forwarding), האם אני צריך להקצות פורט לכל תוכנה? (נגיד, פורט X לתוכנה 1 ופורט Y לתוכנה 2). 2) מהו הטווח האפשרי של הפורטים? האם יש טווח שונה ל- UDP ו- TCP? 3) נגיד ודרך הראוטר פתחתי פורט מסוים, מיד לאחר מכן התוכנה הראתה שהכל תקין, אבל למחרת התוכנה הראתה שהפורט חסום. ההגדרות, האיי-פי והפורט לא השתנו כלל. האם יכול להיות שהספקית חוסמת אותי? אני ב- 012 אינטרנט זהב. מעבר לחסימה, אלו עוד מניפולציות שליליות הספקית יכולה לעשות? 4) אני מחובר ב- ADSL דרך בזק כמובן. האם גם החברה שאחראית על התשתית מסוגלת לחסום פורטים? האם זה נכון שככל שאתה קרוב יותר למרכזייה אז האינטרנט שלך יהיה טוב ו\או מהיר יותר? 5) מה זה L2TP, האם זה קשור בלעדית לכבלים, ואם אני ב- A…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל על המחשב את התוכנה TCP Optimizer אחרי ביקורות טובות עליה.. אך כמובן שקיבלתי ביקורות רעות בעקבות אנשים שלא יידעו להגדיר במדוייק את התוכנה לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי בהגדרתה המדוייקת של התוכנה (MTU, CONNECTION SPEED וכל מה שצריך בשביל להפעיל את התוכנה באופטימליות רבה) פרטים windows xp professional בעברית + SP2 נתב שהוא גם מודם של SIEMENS SL2-141 אינטרנט 1.5 מגה של בזק בין לאומי לנתב מחוברים שני מחשבים (אני ועוד אחד) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אכתוב בתודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-