רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית בבית של 2 מחשבים...הוא משתמש בנתב..אני לא בדיוק יודע את כל הפרטים כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. הוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו כנראה יש לו FIREWALL או משהו...ניסיתי לשנות הגדרות PEER TO PEER באייסיקיו שלו וזה לא עזר.. נכנסתי להגדרות הרשת שלו והפייר וול לא מסומן... כנראה הנתב חוסם את הקבצים הנכנסים... מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל לקבל קבצים??? תודה..
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד בבית שמחובר אלחוטית לאינטרנט דרך ראוטר (חרא) EDIMAX BR6204. הורדתי את האופציה לחסכון בחשמל בהתקנים האלחוטיים של המחשב, ועדיין המחשב מתנתק אחרי כ3 שעות מהאינטרנט. המחשבים האחרים מחוברים בלי בעיה, כלומר כשהנייד לא עובד המחשבים שמחוברים באופן קווי עובדים טוב. הנייד לא מתחבר גם לראוטר עצמו כשמקישים את ה IP של הראוטר. איזה עוד בעיות יכול ליהיות? זה נורא מעצבן שזה קורה כל כמה זמן. מדובר על מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HUB והצלחתי להגדיר את המודם הקודם שלי כנתב (ECI B-FOCUS 312+) ועכשיו קיבלתי את זה עקב תקלה ואני נכנס למודם דרך 10.0.0.138 אבל לא מצליח להבין אילו הגדרות אני צריך לשנות שם..... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקינו לי היום Hotbox2 בבית, עד כה היה לי מודם-ראוטר VVG2000 של בזק. המתאם האלחוטי 802.11ac broadcom, מובנה של הלוח שלי (Asus ROG Impact 6) עם אנטנה חיצונית. המרחק בין הראוטר לאנטנה כ-5 מטר דרך 2 קירות פנימיים, תמיד המהירות הייתה חלשה, לא יותר מ-5mbps במקרה הטוב ולכן הבאתי TP-LINK 841d בתור ריפיטר, מה שהעלה את המהירות פי 2 בערך. התכוונתי להגדיר את הריפיטר גם עם ההוטבוקס אבל מסתבר שהדבר הזה של הוט לא תומך בWDS... ניסיתי לבדוק את החיבור ישירות מול המחשב, בכל זאת הראוטר יצא חדש מהקופסא (הייתה אטומה עם מדבקה) והבנתי שהוט די עבדו לשפר הביצועים האלחוטיים של הדור השני.... אז במקרה הטוב הצלחתי להתחבר במהירות מסחררת שמגרדת איזה 1.5mbps, רוב הזמן פשוט לא הצלחתי להתחבר/חיבור לא יציב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת שאני יכול עם המחשב הנייד בבית ברשת האלחוטית לשלוט על המחשב השולחני ולשחק דרכו במשחקים במחשב הנייד בעזרת איזשהי חומרה או תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי את הנתב Aztech DSL600E מה שבזק נותנים בהשאלה ומחובר אליו האב עכשיו אין בעיה לקבל כתובת הבעיה כאשר מנסים לגלוש חייבים להזין כתובת dns בכל מחשב שאני מחבר להאב אני גולש דרך בזק בינלאומי ויש לי את הכתובות DNS השאלה אם יש דרך להזין את זה בתוך הנתב והוא יחלק את זה אוטמטית תודה רבה לכל העוזרים ושנה טובה לכל עם ישראל
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-