עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by shimtey,

שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית קווית בבית,רציתי לדעת אם יש צורך להצליב את הכבל בין השקע לראוטר,והאם מהשקע למחשב צריך לצאת כבל RJ45 מוצלב. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by joni69,

שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. היי רכשתי למחשב נייד ישן יחסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. אם אני נמצא במקום בו יש אינטרנט אני לא מצליח להתחבר גם כשזה חינם ולא נדרשת סיסמא. היו פעמים שהוא הראה שהחיבור "חלש" אולם גם כשהחיבור היה בעוצמה טובה מאוד - לא יכולתי לגלוש. תודה מראש על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by raphael,

היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  10. http://www.paidcontent.org/entry/419-comcast-defends-slowing-down-p2p-traffic-regulators-introduce-neutralit/ http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/12/AR2008021202778.html?hpid=moreheadlines הם פשוט מודים שהם עושים את כל מה שאנחנו חושדים שעושים גם אצלנו בלי בושה... Comcast compared its practices to a traffic-ramp control light that regulates the entry of additional vehicles onto a freeway during rush hour. "One would not claim that the car is 'blocked' or 'prevented from entering the freeway; rather it is briefly delayed," the company's statement said.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by arik100,

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/ מה אתם אומרים? משתלם המחיר? אם למישהו יש עוד מידע בנושא (אהמ נציגי בזק.. ) שיביא בבקשה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by אריק,

היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Oranili,

האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים) מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם. אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Goat17,

שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Biatch,

אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Sunshine,

האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

שלום, בביתי 2 מחשבים: האחד מחובר עם הנתב Linksys WRT54GL והשני מחובר אליו אלחוטית עם הכרטיס האלחוטי EW-7128. התוכנה המותקנת עם הכרטיס האלחוטי היא RALINK Wireless utility. הבעיה היא שהאינטרנט כל הזמן מתנתק למרות שבתוכנה האות היא בסביבות ה100%, וזה לא שהוא נותן לי לגלוש באינטרנט חצי שעה ואז מתנתק.. אי אפשר בכלל להתחבר לאינטרנט ורק אולי פעם ביום אפשר להיות מחובר לאינטרנט במהירות זוועתית למשך כמה דקות ואז הוא מתנתק. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים