עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by danidino,

אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by sorwo,

שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb

3. ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by R0tem1,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט ל4M. הבעיה היא שאני מוריד כרגע על 180KBPS, באתר התיפעולי של בזק הצלחתי להגיע ל200KBPS שהם 1.6M ולא 4M כמו שאני משלם עליו. SPEEDTEST נתן ךי את התוצאה הזו: לא הבנתי בדיוק מה זה מודד... מישהו יכול להסביר לי את התוצאות של ספידטסט ולהגיד לי אם אני צריך להתקשר לבזק ולצעוק עליהם?? תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. יש לי אינטרנט 4 מגה עם נתב של לינקסיס WRT54GL ואני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב באופן רצוף המחשב השני א פועל ואני באימיול אבל זה לא צריך להפריע משהו יודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by BarVaZ,

שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Yuk,

אני יודעה שהשאלה שלי אינה בסיסית ולכן אבקש לענות רק מאנשי מקצוע, סליחה ותודה מראש. נתקלתי בשאלה זו בנושאי עבודה ולא הצלחתי למצוא לזה תשובה. השאלה: מה מספר NAT sessions בנתב ביתי רגיל?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  9. שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by KoM,

יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by AmL1,

יש לי מדפסת לקסמרק X5470. כשאני מדפיס מהמחשב שהיא מחוברת אליו אין בעיה זה מדפיס עיברית בעיברית אבל כשאני מדפיס ברשת יוצא בג'יבריש0... קרה למישהו? איך פותרים? תודה....

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by itay13,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7 ויש לי בעיה לראות ויאו בשידור חי באינטרנט. אני לא מצליח לראות בצורה רציפה חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 זה כל שנייה עושה buffering שאר האינטרנט עובד די טוב. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא ממש עזר. אני מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. המשחב השני שלי עובד חלק ולא עושה בעיות עם הוידאו. אם למישהו יש רעיון לפיתרון אני אשמח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by idofr,

היי שלום וערב טוב, כבר כמה ימים שאני מרגיש שהגלישה היא פשוט מכה ממש לוקח לדפדפן המון זמן להגיע מאתר לאתר והלעלות אתרים סבירים לא איזה אתר צ'כי שעובר דרך שרתים בארה"ב ואיראן. עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות. עכשיו כאילו מה הקטע הם בכוונה נותנים לי קו איטי ואז שהם רואים שאני אשכרה בודק הם מחזירים אותו למה שהוא אמור להיות!? מיש…

• 160 תגובות
    • 26.7k צפיות
  19. שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

21. אני מחובר לאינטרנט (בצרפת) דרך פרנס טלקום וספציפית דרך אורנג LIVEBOX זו מן קופסא "הכל כלול" דרכה מחוברים הממיר לכבלים, אופציה לטלפון, המחשב בכבל רשת והמחשב הנייד ברשת אלחוטית. כאמור האופציה האלחוטית מובנית ב livebox ופועלת תמיד. המחשב הנייח שכמור מחובר בכבל רשת משמש גם להורדת קבצים ב-emule , אולם אני מקבל חיווי כי הפורטים אינם פתוחים ולכן מוריד קבצים בקצב נמוק ביותר - קילובייטים בודדים בלבד. מהירות החיבור שלי היא 8 מגה ואני מגיע בתוכנות אחרות גם למהירות הורדה של 700 קילובייט. והשאלה - יכול להיות שיש לי פיירוול ב livebox ?? איך אני יכול לבדוק ויותר חשוב איך לפתוח בו פורטים? אני מניח שתפנו אותי למסמכים שקיבלתי עם ה livebox אבל הם דלים מאוד והצרפתית שלי אפילו דלה יותר …

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by eladh777,

שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  24. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by danidino,

אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.