רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של DLINK מבזק (DSL6740U) ואני לא מצליח להתחבר לניהול של הראוטר... אני זקוק לשם משתמש וסיסמא נכונים. ניסיתי כבר הכללל. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב שלי קיבל מחשב חדש אז באתי התקנתי וינדוס ויסטה הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט... במחשב הקודם (XP) הכרטיס רשת היה רגיל וישר קיבל IP מהכבלים... ולמחשב החדש יש כרטיס רשת בשם NVIDIA nForce Networking Controller והוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט... נסיתי לעשות DISABLE/UNINSTALL לא עזר... ניסתי להתקין כרטיס בשם אחר גם לא עזר מה עושים... אני עובד על הדבר הזה כבר 3 שעות וכלום pissed: :pissed:
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איך אני בדיוק יכול להזיז עכבר וכד' במחשב נייד שמחובר למחשב הנייח שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני קניתי מחשב חדש, ואחרי שהתקנתי את המערכת ההפעלה אני ניסיתי להתקין דרייברים.. אף אחד מהדרייברים לא עשה לי בעיות, חוץ מזה של ה Ethernet משמע אין לי אינטרנט במחשב החדש.. ניסיתי להתקין את הדרייבר עצמאית (לא מהדיסק של לוח האם) והוא אומר לי את ההודעה הבאה: No network interface card exists in the machine. please plug the adapter to the extention slot of connect a cable to ethernet network device if this computer enables "deep slumber mode" למישהו יש מושג מה העניין? לוח האם Asus P5Q SE2 כרטיס הרשת מובנה בו.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-