עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by zZOROo,

שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by the king2006,

יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. שלום לכם. יש לי שאלה בקשר לקניית נתב לבית שמיועד להתחבר לשני מחשבים נייחים ועוד מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחים מחוברים כבר ברשת קווית רגילה אך התווסף לרשת מחשב נייד שאותו צריכים לחבר דרך האלחוט. מחשב נייח אחד בנמצא בתוך ממד לכן חשוב שלנתב תיהיה יכולת קליטה טובה כדי שלא יהיו נפילות וכו. הציעו לי לקנות נתב מחברת Linksys שאמרו שהם באמת מוכרים ראוטרים שלא עושים בעיות, יציבים עם נפילות ממש מועטות אם בכלל. אני לא כל כך בקיא בתחום אז כל הצעה לנתב אחר תתקבל בשמחה. כמו כן צריך להזכיר שלנתב צריך להיות גם כניסות LAN של מחשבים רגילים. התקציב הוא די ממוצע, סביב 300-350 שח. תודה רבה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. אוקי אני רוצה להגדיר רשת עם שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט, ואפשרות לשחק אחד נגד השני במשחקים רשת. שהמחשב הראשי זה המחשב הנוכחי. שהוא יהיה אחראי. שאין מצב שהמחשב השני מכניס לכאן וירוסים , זה המחשב המרכזי. איזה כבל אני צריך? עכשיו יש לי כמה כבלים שאין לי מושג מה הם, האם אחד מהם הוא מתאים? ומה השאר? כבל 1. http://img407.imageshack.us/my.php?image=dscf0367tf2.jpg http://img408.imageshack.us/my.php?image=dscf0369ly7.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0368vh1.jpg כבל 2. http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0371rf2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=dscf0372if9.jpg כבל 3. http://img407.imageshack.us/my.php?image=dscf0373rf1.jpg http://img408.imagesha…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אנשים אחד המחשב בבית שלי עבר למערכת הפעלה ויסטה כל הנסיונית שלי לנסות לתקשר בין המחשבים האחרים בבית שהם XP כשלו... אני רוצה לשתף תקיות וקבצים.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מצליח? יש איזה מדריך? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by noam23,

נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול. הצפנה? לא יודע מה זה בכלל. אני רוצה רוחב פס גדול (54MB/S אם יש). יש אחד שקולט למרחק של 200 מטר ? ואיך כל זה עובד? אני פשוט אומר לו חפש נקודה חמה או מה ?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by dor_20,

שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by Blue Eyes,

אני מרגיש שזאת שאלה דיי טיפשית אבל אני חייב להבין. אני מתכנן לקנות כבל רשת כדיי לחבר בתוך הקיר בין 2 חדרים (מחשב לראוטר) ורציתי לדעת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל וכבל רשת מסוכך ומה מהשניים אני צריך ? מעבר לזה מה השם המקצועי של כבל רשת הרלוונטי שאני אדע מה לבקש. תודה מראש.

19. חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Bakshi1,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shon,

אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Raanan30,

היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  24. היי, הבעיה היא כזו, העברתי לאחותי את המחשב מארז ואכשהו נמחקו הסיסמאות השמורות בתוכנה של ההתחברות לאינטרנט, התחברות אלחוטית כמובן.. במחשב הנייד הסיסמא שמורה והוא מצליח להתחבר, הנייד הוא של IBM דגם T60.. אני רוצה לדעת מה הסיסמא מבלי לשנות אותה, יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים