רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני בעבודה כרגע ומסתבר שהם חסמו אתרים כגון ג'ימייל, אני צריך לראות משהו במייל, יש אפשרות לעקוף את המערכת? ואם אני עושה את זה, יכולים לעשות לי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי ראוטר אלחוטי TP Linnk TLWR 841 כנקודת גישה אלחוטית. המחשב השולחני חובר לאחת מכניסות ה LAN ועובד בסדר. המחשב הנייד פועל ברשת האלחוטית ויש לי בעייה עם כל הברוזרים: LE, firefox, chrome מצליח להכנס לכל האתרים למעט לאתר של GOOGLE לחיפוש מקבל באקספלורר הודעה: The security certificate presented by the website not secure משהו משתבש בסרטיפיקט שחוזר. הנייד עבד קודם עם נקודת גישה ייעודית (לא ראוטר) ולא היו שום בעיות. מה בהגדרות של הראוטר לא נכון?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת מ-ROUTER 3COM. כל המחשבים גולשים ברשת ואף כולם שייכים לאותה WORKGROUP, אני לא מצליח להכנס ממחשב אחד לשני, אף ע"פ שעשיתי שיתוף ואני רואה את כל המחשבים ב-MY NETWORK PLACES תחת View Workgroup computer. שאני מנסה להכנס או מודע לי שאי אפשר עקב הרשאות. יש שיתוף שמאפשר לכולם לראות את כולם וה-USER בכל מחשב הוא ADMIN. יש פתרונות למישהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים בשביל האימיול, והאימיול דאג יפה מאוד לפתוח בעצמו את הפורטים בפיירוואל של הווינדוס, אבל כדי לנסות לפתוח את הפורטים גם בפיירוואל בנתב - אני בכלל לא מצליח להכנס לממשק. מדובר על נתב EDIMAX דגם BR-6104K(G) יוצר בסין. בעבר נכנסתי לממשק ללא שום בעיה, אומנם לא היה קל, אבל הצלחתי להגדיר לבסוף חיבור כבלים, הIP שדרכו אני אמור להכנס הוא 192.168.2.1 אבל הוא לא מגיב אם אני עושה פינג, זה מה שאני מקבל Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Misha>ping 192.168.2.1 Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time&l…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הראוטר של tplink c7 v4. עדכנתי קושחה של dd-wrt ואחרי העדכון אני לא מצליח להכנס לעמוד של הראוטר. עדכנתי באופן ידני את כתובות ip וזה עדיין לא עוזר. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להמשיך הורדה בביטורנט, חיפשתי בגוגל את ההסבר לשגיאה ומצאתי: urlopen error - (7, 'getaddrinfo failed') This means that the tracker is overloaded, just keep the torrent window open and wait. זה לא מצליח להתחבר כבר הרבה זמן, משהו יודע איך אפשר להמשיך הורדה דרך tracker אחר לפי הhash של הקובץ או משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-