רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואולי לעוד כמה אתרים. לפעמים אני גם לא יכול להיכנס גם לאתר הזה למשך כחצי יום. מה חוסם אותי? יש לי אינטרנט ADSL 1.5M של נטוויז'ן. האם עוד מישהו עם חיבור כמו שלי נתקל באותה בעיה? עריכה: איזה טיפש אני שחכתי את השגיאה: זה נתקע על "ממתין ל..." בפיירפוקס.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאתמול בערב אני לא מצליח להיכנס לאתרים בארה"ב ובאירופה כמו: www.cnn.com www.dslreports.com www.ebay.co.uk וכו' לעומת זאת אני מצליח להיכנס לאתרים בישראל וברוסיה לדוגמא: www.walla.co.il ו www.ntv.ru כשאני מנסה לעדכן את האנטי וירוס (Norton 2005), אני לא מצליח. סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת מודם ADSL אלקטל ששודרג לראוטר. למישהו שמחובר לאותו ספק יש בעיה דומה? איך אפשר לתקן בעיה זו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היום בערב פתאום אני לא מצליח לחצי(אם לא יותר) מהאתרים בחו"ל שאני בדרך כלל ניכנס אליהם. אני מחובר לאינטרנט בכלבים עם ברק. נפל להם ראוטר או משהו? זה קורה רק אצלי? כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם(נכון לעכשיו): http://www.homegrownaudio.com http://mail.yahoo.com www.Head-fi.com http://www.xbitlabs.com/ ועוד אתרים, פשוט לא יכול להזכר בהם, וכולם אמורים להיות על שרתים חזקים...
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה
-
במחשב אחד אני לא מצליח להיכנס להרבה אתרים ואילו במחשב השני אני יכול, מישהו יכול להסביר לי למה ומה לעשות כדי לתקן את זה? ד.א זה מה שזה כותב לי כשאני מנסה להיכנס לחלק מהאתרים: זה מה שזה כותב: החיבור הופסק החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול התקנתי במחשב דיסק קשיח SAMSUNG HD204UI. במחשב הכל עובד טוב. מעביר אליו קבצים, מוחק, מעביר דרכו קבצים, הכל קשורה. הבעיה קורה כאשר אני רוצה להיכנס אליו דרך הלפטופ שמחובר דרך הנתב האלחוטי, אני רואה את הכונן בלפטופ אך שאני נכנס אליו הוא נותן לי הודעה שגיאה, ולא מצליח לפתוח את הכונן. נתתי את כל ההרשאות שאפשר לכונן, אבל עדיין ללא הצלחה. יש לומר שכוננים אחרים שמשותפים ברשת עובדים כרגיל. יש למישהו רעיון?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לרשת שלי ועליו אני מאחסן המון סרטים יש לו 3 כוננים קשיחים אחד לסיסטם ו2 נוספים לדאטא הראשון עשיתי לו שיתוף בחלונות 7 ULTIMATE והכל בסדר אני מצליח לגשת אליו מכל מקום אין בעיה הכונן השני הוא 500 GB של WD אמין שעובד ואף פעם לא עשה בעיות ומאוחסנים עליו נתונים ועשיתי לו שיתוף בדיוק כמו לכונן של הטרה ואני לא מצליח לגשת אל הנתונים למישהוא יש מושג? למה בכונן אחד זה עובד ובשני לא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי נתב tplink ויש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לממשק של הנתב זה מראה לי דף ישר שטעיתי בשם משתמש ובסיסמה למרות שלא הקשתי עדיין כלום הנה מה שכבר ניסיתי: איפוס דפדפן,הורדת דפדפן חדש,איפוס נתב,דרך מחשב אחר זה כן נותן לי,שיניתי סיסמת גישה,ניסיתי להיכנס דרך האייפי החיצוני,החלפתי פורט גישה,מחקתי את האיסט,זה כל מה שאני זוכר, מה שכן ב safe mode זה כן נותן לי אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ממחשב עליו מותקנת ויסטה למחשב אחר בו גם מותקן ויסטה. המחשב אליו אני מנסה להיכנס הוא עם כרטיס רשת אלחוטי והשגיאה שאני מקבל היא : אגב גם מהמחשב שמחובר באופן אלחוטי לכיוון השני אני מקבל את אותה השגיאה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-