עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sharon_B,

אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by pure perfection,

אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מגדיל טווח שאוכל להתחבר באמצעותו לרשת שמשדר הראוטר של בעלי הדירה שלי. כרגע אני קולט עם הרבה ניתוקים באמצעות מגדיל טווח TP link EW-7438AC, בגלל שהראוטר נמצא יחסית רחוק ומאחורי קירות. ראיתי שיש מוצרים של חברת TP LINK בטכנולוגיית MESH וחשבתי לרכוש אותם. העניין הוא שלהבנתי צריך שאחד מהם יהיה מחובר עם כבל לראוטר ובעצם להיות פיזית קרוב אליו. במקרה שלי אני לא יכול להתחבר עם כבל לראוטר שלהם והדרך היחידה היא בחיבור של המגדיל טווח באמצעות WIFI בלבד מתוך הדירה שלי. האם יש אפשרות להתחבר באמצעות המכשירים בטכנולוגיית MESH אך ורק עם חיבור WIFI, או שבאמת אני חייב שאחד מהם יהיה מחובר לראוטר באמצעות כבל? תעזור לי מאוד התשובה שלכם, ת…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Yossi22,

יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by rotems18,

שלום לכולם .. יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by kikolf,

היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?

10. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  11. טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by viper_sb,

יש ברשותי ראוטר של לינקסיס וברגע שאני מזין כתובת MAC חלק מהמחשבים לא מצליחים למצוא את הרשת וחלק כן מה אפשר לעשות ? לשדרג גירסה של הראוטר?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by יונתן גאון,

שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?

14. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  16. שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…

17. שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  18. כרגע בזק (תשתית) נותנים 50MB/S בתמורה ל-95 שקל בחודש..הקאצ'?שזה רק ללקוחות חדשים.(לקוח קיים אמור לשלם 150 ש"ח +-) אבל בתור ישראלים,קצת צעקות ואיומים ותקבלו מחיר יותר טוב אמרו לי שיחזרו אליי ביום שני עם הצעה (אני לקוח ותיק בבזק,ובתור לקוח ותיק לפי ההיגיון אני אמור לקבל יותר מאשר לקוח חדש..) נקווה לטוב

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  19. Started by GiZmo,

אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  20. לפני כשבועיים החליט שר התקשורת – משה כחלון, לאמץ את רוב המלצות "ועדת חייק" שהעיקרית בהן מחייבת את בזק ו-HOT למכור לחברות התקשורת האחרות גישה לתשתיות הנייחות שלהן - "שוק סיטונאי" לתשתית הקווית. הרלוונטיות של החלטה זו מוטלת בספק והתוחלת של השוק הסיטונאי עומדת בסימן שאלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2219

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by עידו צור,

יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!

22. ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.

23. Started by yuval48,

שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by bennash,

אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של הראוטר האלחוטי שבבית. אני פתחתי חלון דפדפן והקלדתי בשורת הכתובת את כתובת הנתב שלי (192.168.1.1) ובתגובה קיבלתי חלון עם הודעת שגיאה. אני משתמש בקודה IPCONFIG. התוצאה שקיבלתי היתה שכתובת ה-IP של המחשב שלי הינה 10.103.60.77 וה-SUBNET MASK הוא 255.0.0.0 אני יודע שמחשבי מקבל כתובת משרת ה-DHCP שבבניין. מה עלי לעשות כדי להתחבר בהצלחה לנתב?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by House M.D.,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים